Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Disclaimer

Summio besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de inhoud van de website. Ondanks de zorgvuldige samenstelling van de website kunnen hierin onjuistheden voorkomen. Summio is dan ook niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van informatie uit de door Summio gecreëerde website. Summio wijst hierbij iedere aansprakelijkheid uitdrukkelijk af voor onder andere maar niet uitsluitend schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van informatie van de website en/of informatie waarnaar links op deze website verwijzen. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Auteursrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten op deze website waaronder onder andere maar niet uitsluitend auteursrechten, merkrechten en databankrechten, rusten bij Summio en/of haar licentiegevers. Het verveelvoudigen, openbaar maken van (delen van) de inhoud van deze website en/of elk ander gebruik, in welke vorm en op welke wijze ook, is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Summio.