Strandpark Duynhille

Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland

  • Luxe duinvilla’s
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

reviews

8.6

Vakantiepark Strandpark Duynhille scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4077 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 4077 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 18 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hebben weer gelijk geboekt voor volgend jaar. zo hebben we het naar ons zin gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne bungalow, rustige omgeving, heerlijke beschutte ruime tuin.toppertje.
8
Naam: M. Kruize
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig huis. Heerlijke tuin ook voor de hond, super loungeset en extra zitje om s-ochtends elders in de zon te zitten. Super schoon park. Veel ramen in huis waardoor veel licht. Kortom, zeer compleet. Er zijn wat kleine aandachtpunten: Toilette rook naar urine. Ventilatierooster mag wel eens worden schoongemaakt. Geen mogelijkheid om douchekop op te hangen bij slaapkamer met bad. Minimale kastruimte voor je kleren. Ik zou dit park zeker aanraden. Enorm genoten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten, de rust, de sfeer en van het huisje/de tuin. Door omstandigheden niet veel in de omgeving kunnen doen, maar we komen zeker een keer terug hiervoor. Groeten Ellen Maas
9
Naam: N.W.J. van Egmond
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles is puntgaaf in orde.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden een luxe huisje met heel veel extra voorkeur Geweldig
9
Naam: Jack Louvet
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend gehad, waar we de weersomstandigheden natuurlijk ook mee hadden, mooie complete bungalow, mooie centrale ligging tov strand en omliggende toeristische plaatsen
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie huisjes mooi park lekker dicht bij zee netjes onderhouden park en huisjes
7
Naam: Angela van Tol-Kenens
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Moesten om 12:00 uur toch nog even wachten voor we erin konden. Wel een schemerlampje boven de bank maar niet aangesloten/geen stopcontact. Lampen boven de tafel deden het niet en de vriendelijke technische man Quinten kon het probleem ook niet oplossen. Douchedeur in de aparte doucheruimte op de 1ste etage heeft geen sluit strips, waardoor de vloer onder water liep. WC pot wel erg laag. De douchedeur van de badkamer en-suite op de 1ste etage ontbrak. Quinten heeft er de volgende dag een gordijn voor gehangen, maar toch. Onvoldoende handdoekenrekken in de badkamers. Voor zon luxe, ruime villa hadden wij wat dat betreft beter verwacht. Over de keuken faciliteiten, de ruime tuin met tuinmeubilair waren we heel tevreden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heerlijk park om in alle rust even bij te komen van de dagelijkse hectiek prima huis, goed ligging, veel privacy en vlak aan zee, wat wil je nog meer!!!
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een prachtig en rustig park, ook hadden wij een fantastische bungalow, met een superfijn terras aan de achterkant. Wij hebben ervan genoten, ook van de zang van de vele vogels heerlijk on zo s’morgens wakker te worden. Wij komen heel graag een keer terug.
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en prima gelegen. Mooie huisjes licht en ruim en goed voorzien van alles.
9
Naam: G.H. Wismeijer
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en comfort
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben al meermaals verbleven op een vakantiepark van Roompot maar dit was zeker een topper! Mooie huisjes, veel ruimte, prima parkeerplaats voor auto en heel mooi gelegen
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig goed onderhouden park, service inde vorm van aanbevolen fietsroutes kon men ons helaas niet aan helpen tevens kon men ons niet vertellen waar wij deze konden verkrijgen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Will Steegh
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede informatie voorziening, vriendelijk personeel, rust en ruimte op het park, zeker herhalingvatbaar.
10
Naam: Venema
Datum: 10 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Edwin
Datum: 10 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en privacy in een mooie omgeving.
8
Naam: Frans Dreierink
Datum: 10 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en sfeer. Netjes en een mooie ligging
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf viel een beetje tegen… aantal dingen defect en bij aankomst niet goed schoongemaakt. Locatie en opzet van het park verder wel heel goed.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi gelegen, goede accomodaties. (Klant)vriendelijk personeel. Voor alle leeftijden iets te doen (op park en in de buurt).
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn 6 60+ dames we hebben het prima naar ons zin gehad, mooi huisje en mooie ligging we komen zeker terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super park alleen jammer dat er geen zwembad bij is. Voor de rest super locatie.
10
Naam: Diny Smits Smits
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne huisjes, ruim en schoon. Vriendelijke medewerkers en prima speelgelegenheid. Prima locatie ook tov het strand. Inchecktijd is wel erg laat op de dag, helemaal in combi met de uitchecktijd al om 10u.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.