Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

's-Gravenzande, Zuid-Holland, Nederland

  • Caribische villa’s
  • Zee en strand
  • Bij Rotterdam

reviews

8.6

Vakantiepark Duynparc De Heeren van 's-Gravensande scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 719 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 719 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en familietijd
8
Naam: Henk Vos
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Jolanda Briggeman
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een heerlijk rustig park op een prachtige locatie. Aankomst was super. Aardige mensen. Prachtig huisje en keurig onderhouden. Netjes en schoon. Het was heerlijk!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer netjes en schoon huisje!
8
Naam: Lidwine Bruinen
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisjes zijn goed onderhouden en schoon, park is ook goed onderhouden. Ligging fantastisch, zo kort bij zee! Enige bron van ergernis waren de snelheidsheuvels op het park: als je geen fietsen bij je hebt, en je huisje achterin het park ligt, wordt je niet blij van steeds die schokken! Begrijp dat snelheid op park afgeremd moet worden maar graag iets anders daarvoor verzinnen!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Frank Balster
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles uitstekend geregeld, heerlijk huisje.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park ligt erg gunstig tov strand en vele grote steden.
9
Naam: Sofie smets
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was prima in orde. Ligging ideaal kort bij zee en bij cultuur. Jammer van de vele hoge drempels op het park.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi verzorgd park super ligging voor herhaling vatbaar
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf, alleen door loszittend paneel (en vanwege de wind die dat paneel deed bewegen) niet kunnen slapen. Wel gemeld maar kon schijnbaar niet op korte termijn worden verholpen.
8
Naam: Nathalie Hassing
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Sfeervol en leuk park met gezellige huisjes, dichtbij grote steden. Mag wel meer straatverlichting en een supermarktje en restaurantje/snackbar
10
Naam: Geert Verstraeten
Datum: 24 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was zeer stil op het park en heel rustig , jammer dat er veel verkeer in het park kan zomaar over en weer rijden , sommigen rijden gewoon snel,en geregeld op en neer . Uiteraard is het een mooie ligging. Was veel info over de omgeving , personeel was vriendelijk , het huis waar wij verbleven was echt wel gezellig . Huis nr 67 kortom voor deze periode van het jaar zeer aangenaam. De inrichting van de woning was zeer goed, zeer goede tv en leuk eetservice, zijn detail, maar maken het af ook de meubelen , een pluim voor de eigenaar.
8
Naam: Els van Wijk
Datum: 18 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik vond het een prettig huis, heel ruim, moderne voorzieningen, veel lichtpunten in de woonkamer en keuken. Er was ook aandacht besteed aan de inrichting. Er zijn ook huisjes die vooral hufterproof zijn ingericht en hier was ook een mooie kast met aardige spulletjes er in aanwezig. Het uitzicht aan de plas was prachtig en het strand op loopafstand heel leuk. Het enige puntje vond ik het ontbreken van overgordijnen voor een gedeelte van de woonkamer. Als je alleen bent en in het donker aankomt en je kunt de ramen niet afsluiten, geeft dat toch een beetje een onveilig gevoel. De vloerverwarming werkte uitstekend en de sauna deed het ook goed. Heel prettig! Ik zou er zeker nog een keertje naartoe gaan.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het goed naar onze zin gehad ,en de woning was netjes.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede locatie, fijn huisje wel saai, erg basic ingericht, lekker warm. Prima bedden. Voor astmapatient voldoende schoon. Vervelend dat er slechts 1 toiletrol voor 2 wc’s in welkomstpakket zat en waarschijnlijk niet goed gelezen dat er geen zeepje en douche artikelen inbegrepen waren. Vreemd dat er donderdagochtend vroeg plotseling iemand in de tuin liep om haag te snoeien.
9
Naam: Hielke Zuidwijk
Datum: 10 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch gelegen vlakbij het strand. 10 minuten wandelen met de hond. Huis van alle gemakken en luxe voorzien. Omheinde tuin voor de hond is ook heel practisch.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruim huisje met fijne tuin en ruimte er omheen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend bedankt!!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie accomodaties rustig park.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
op zich goed op wat onderhoud na,gevels een keer reinigen ivm veel mos
7
Naam: L. van t Veer
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten, aardige medewerkers, ontbrak ons aan niks
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
warm en sfeervol
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We komen zeker terug!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park met een mooie ligging ten opzichte van het strand. De huisjes zouden zeker verduurzaamd kunnen worden met een dikke aantekening om de thermostaat goed te kunnen regelen en de bedden waren drama. Die zijn echt aan vervanging toe voor goede matrassen. Wij hebben erg genoten en zijn ontvangen met de glimlach.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.