Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

's-Gravenzande, Zuid-Holland, Nederland

  • Caribische villa’s
  • Zee en strand
  • Bij Rotterdam

reviews

8.6

Vakantiepark Duynparc De Heeren van 's-Gravensande scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 669 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 669 reviews

10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie lokatie en geweldig huis,met mooi inrichting . Vriendelijk en behulpzaam personeel.
8
Naam: J.A. van Pijkeren
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf en ligging. Het verdient aanbeveling om het meubilair van de te verhuren accomodaties zo nu en dan eens te controleren. De stoffering van de zitbank in ‘ons huisje’ was kapot en het zitcomfort (doorgezeten) rampzalig .
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Volgende jaar weer!!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Betty Goezinnen
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De gunstige ligging, en bij dit huis vanaf het terras de blik op een grote vijver!
10
Naam: Jan Rietbergen
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Weldadig.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heel ruim en goed onderhouden park
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn huisje op mooi park en fijne locatie bij het strand. Rustig park zonder drukte. Ook hondvriendelijk, heel prettig. Voor 3e keer nu geweest en heel fijn gehad. Huisje was alleen niet schoongemaakt toen we kwamen.
10
Naam: Kees Meijdam
Datum: 13 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging en rust en privacy dat is super
10
Naam: Walter Verheijen
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben hier een fantastische week achter de rug. Helaas was deze veel te snel voorbij. Deze locatie was voor ons de perfecte uitvalbasis voor de, best wel lange wandelingen. Het huisje voldeed voor de 100% aan onze verwachtingen. Het was netjes en alle toebehoren waren functioneel. Enkel de handleiding van de oven vonden we pas bij het opruimen.
9
Naam: Carla Elferink-Emrich
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Willy Emrich
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Minpunten zijn huis was erg vuil,ook de ramen buiten en binnen waren erg vies. Geen veranda aanwezig,wat wij wel geboekt hadden. Melding van gedaan, medewerkers wimpelde het af met dat is niet aan hun maar lag aan de Roompot is hier verantwoordelijk voor .jammer echt een domper en wij voelen ons niet serieus genomen.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie huisjes, perfecte ligging voor bezoek aan het strand. Strand op loopafstand.
8
Naam: Hendrik van Beek
Datum: 10 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden genoten met het verblijf hier in Duynparc de Heeren v S-Gravezande. Wat een rust en met hele vriendelijke medewerkers! Dank jullie wel!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De tuin was zeer slecht onderhouden stoep was helemaal vies houtwerk van veranda vuil, de tuin was niet afgezet voor hond. De thermostaat kraan werkte bijna niet meer. Gemeld is iemand vrij snel gekomen maar nog niet opgelost. Alle raam pookjes op slaapkamer werken bijna niet waren in slechte staat. Er was geen buitenlamp konden savonds daarom niet lang buiten zitten. Ik vond de totale onderhoud slecht, verder is het park mooi en dicht bij zee, vriendelijk personnel
10
Naam: Jacqueline van den Broek
Datum: 2 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hele fijne midweek gehad, in een mooi, gezellig, goed onderhouden en uitgerust huis. Prachtige ligging.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gastvrij en sfeervol
9
Naam: M Slager
Datum: 27 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gewoon altijd super Vooral de aankomst bij de dames van receptie. En d techniesche dienst mr ook geweldig Kortom thuiskomen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De aankomst was laat, pas om 16:00 mochten we het huisje betrekken. Dit zou te maken hebben hebben met de tijd voor schoonmaak. Maar ons huisje was smerig! Op het sanitair na gelukkig maar de vloeren waren vol zand en zwart, echt vies…heel erg balen als je eerst moet stofzuigen en dweilen. We konden het pas de volgende dag melden want we waren er om 16:15 en om 17:00 ging de receptie dicht. Ze hebben het op willen lossen maar toen hadden we uiteraard zelf al schoongemaakt want we hadden binnen een kwartier al zwarte voeten! Huisje zelf was knus, leuke veranda en mooi tuintje. De ligging ook perfect, vlakbij de duinen en de zee. De drempels op het park ervoeren wij als zeer hinderlijk. Veel woon/werk verkeer door vaste bewoners die tegen de richting in reden. Veel overlast van een groep jongeren die snachts in de vijver sprongen en veel lawaai en muziek aan hadden. Niet fijn als je op vaka Toe bent waar je flink geld voor hebt betaald. Nu weer thuis. We moeten serieus even bijkomen.. We zijn wel dan van Roompot en willen maandag nog een midweekje boeken maar niet meer naar Duynparc. Helaas…
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en leuk park. Leuke woningen. Kleine dingetjes kapot. Bij aangeven werd hier wat mee gedaan. Kleine dingetjes waren iets minder gepoetst. Leuke en fijne vakantie gehad.
3
Naam: Kim Liegeois
Datum: 22 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje was ontzettend uitgeleefd, bank met scheuren. Gaten in de muren beneden en deur boven. Hondenpoep en vele sigarettenpeuken in de tuin. Huisraad in de keuken was erg karig, geen schilmesje, knoflookpers, 1 koekenpan. Geen bezem om even snel door het huisje te vegen. Linnengoed met gaten, niet 1 maar 2 sets die gaten hadden. Geen animatie, geen mogelijkheid op de app om park te bekijken. Kortom veel te duur voor wat er werd geboden. Zonde en ben dan ook eerder naar huis gegaan.
8
Naam: Joop Labee
Datum: 22 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
erg stil en weinig te doen mist een stukje horeca
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Wilma Drost
Datum: 19 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was voor minimaal de 8e keer weer meer dan geweldig om op dit park vakantie te houden! Wij komen zeker weer terug!
10
Naam: Lukas Rozema
Datum: 19 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Perfect !!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Jos Brands
Datum: 19 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is allemaal contactloos dus niemand gezien ligging pefect dicht bij het strand en leuk dorp huisje was op zich goed mag wel iets aan onderhoud buiten gedaan worden en de tuin was niet veel ongelijke stoep achter en een struik recht voor de voordeur? Voor de rest prima
8
Naam: Petra Huiskamp
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super park voor volwassenen of met oudere kinderen op het park zelf is niks....maar wij hebben het fantastisch gehad

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.