Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Vakantiepark Aquadelta

Bruinisse, Zeeland, Nederland

  • Sport- en spel
  • Grevelingenmeer
  • Watersport

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Aquadelta scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 15309 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 15309 reviews

8
Naam: Marloes Mossadeq-Koolhof
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk lang weekend verbleven bij jullie. De huisjes ogen mooi en de kleurdiversiteit maakt het speels. De huizen zijn ruim en prima ingericht. De bedden zijn echt top! De kussens vind ik daarentegen van mindere kwaliteit. De schoonmaak kan wel echt wat beter, zowel in het huisje zelf als bij het zwembad. De schoenen bij de bowling moeten echt vervangen worden. Er zitten grote gaten in en zijn soms daardoor niet eens meer aan te trekken. Ze vallen letterlijk van ellende uit elkaar. Tevens id ede bowlingbaan door het gebruik ook echt ontzettend scheef geworden. Het geeft een extra uitdaging in het spel, maar is niet helemaal hoe het hoort.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Angela Heijmans
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoonmaak was oke,maar denk dat ik het zelf schoner heb achter gelaten dan dat t bij aankomst was
10
Naam: Laurens van der Velden
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een super verblijf gehad alles was prima vriendelijk personeel klacht was meteen opgelost helemaal top echt genoten alleen hadden we stress met het opladen van onze auto omdat mensen hun autos er aan lieten staan En 4 oplaad punten te weinig zijn voor dit park in de zomer wordt dit denk ik een probleem
10
Naam: Osman Akdeniz
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De reden dat wij voor dit park kiezen dat er nette gezinnen nette omgeving vriendelijk en zo kan ik er duizend noemen. Dit is het ideale park voor ons gezin waar wij jaarlijks graag langs komen.
9
Naam: Martijn Heeren
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Netjes, vriendelijk en schoon park
10
Naam: Georges J.P. Debrabandere
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
PRACHTIG GERESTYLED / RUSTIG EN KALM / HOPELIJK VERSTOPT DE AFVOER VAN DE DOUCHE NIET TE SNEL / GIEDE TV ZENDERKEUZE / RUIME PARKING / DICHT BIJ FIETSKNOOPROUTES
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was een supermooie vakantie. Door het laagseizoen was er wel minder te beleven in het park. We vonden het jammer dat het restaurant was gesloten. Maar voor het overige: Prima!
9
Naam: Marc Vermeylen
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In deze periode zijn de meeste voorzieningen gesloten maar dat weten wij op voorhand. Wij wilden in alle rust kunnen genieten van wandelingen. De omgeving leende zich daartoe. Wij zijn dus zeer tevreden over ons verblijf.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het verblijf op de Roompot als zeer prettig ervaren.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Gerrit Veeneman
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Huuduge woonruimte was nog niet bewoonbaar. 3 weken op het park Aquadelte verbleven. Perfecte oplossing, het heeft mij ontzettend geholpen. Super gastvrijheid, super vriendelijk personeel en geweldige technische dienst. Kortom, jullie gaan mij zeker nog eens terugzien
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf, mooi park
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Peter van Weers
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi rustig(in deze tijd van het jaar) vakantiepark met in ons geval een leuk appartement in een prachtige omgeving.
9
Naam: Fred
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi appartement Bark 059.!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park, vriendelijke mensen. Jammer dat de parkeerplaats bagger grond was.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lampje bij de deur om code in te toetsen ,en lampje bij de traptreden in appartement.
9
Naam: Mireille Van Dijk
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijke rustige omgeving, wat kleinschaliger qua faciliteiten. Maar dat vond ik juist wel prettig
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Bert Verhaard
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De schoonmaak was echt niet gedaan, terwijl hier wel voor betaald is, overal spinnenragen, een hele vieze en stoffige vloer op de benedenverdieping . Vieze toiletborstel... een korlkast wasr de deur niet goed van sluit ..erg jammer
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huis was ik tevreden. Alleen kon je buiten niet zitten te veel meeuwen.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Huisje was prima. Faciliteiten echter ondermaats, snackbar dicht, slechte bowlingbaan, amper verse broodjes bij de supermarkt, nergens kunnen lunchen, eten afgehaald restaurant duur en slecht. Was geen sfeer omdat er bijna geen gasten waren. Wij zijn centerparcs en landal gewend en dan valt dit vies tegen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi en ruim opgezet park met genoeg voorzieningen in het winterseizoen.
8
Naam: Ineke
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
was prima, alleen was de wifi op de verdieping van het appartement slecht/bijna niet aanwezig.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn en schoon park. We hebben een leuk verblijf gehad
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was allemaal prima 👍
7
Naam: Chantal Cors
Datum: 22 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor een late uitchecken stond de schoonmakers al om 10:00 in het verblijf

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.