Vakantiepark Aquadelta

Bruinisse, Zeeland, Nederland

  • Sport- en spel
  • Grevelingenmeer
  • Watersport

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Aquadelta scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 14757 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 14757 reviews

10
Naam: Tini van Dalen
Datum: 4 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten afgelopen week van onze vakantie
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke omgeving, we hebben genoten, jammer dat het huisje niet proper was.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi aangelegd en goed onderhouden park met een mooie uitstraling!
8
Naam: Frans Voermans
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Nette omgeving,zwembad gedateerd.mooie ligging van het park
10
Naam: L.A Stolk
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ervaring prima, inrichting huisje gedateerd. Keukenstoelen waren aan vervanging of reparatie toe. Heel gammel. Melding van gemaakt.
10
Naam: J. van Vugt
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten van alle faciliteiten en zijn voor ons gevoel als een koningspaar behandeld.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf gehad, mooi park en ruim huisje. Helaas deed de vaatwasser het niet, en misten er twee lakenpakketten. Gelukkig werd dit snel opgelost. Op de laatste avond wilden we in de sauna, die deed het niet. Bij vertrek een melding hiervan gemaakt.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij houden van rust én privacy en zijn op onze wenken bediend, we hebben ons tweede bezoek weer als zeer prettig ervaren, dank hiervoor!
9
Naam: Ed Vuijk
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben het reuze naar onze zin gehad
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park! Mss is een iets groter speelplein buiten aangenaam maar de binnenplaats compenseert dit wel. Wij gaan ieder jaar wel eens op vakantie naar roompot en moeten wel eerlijk toegeven dat de hygiëne van de huisjes (zeker nr5) eigenlijk ondermaats was! Vuile zakdoeken en kousen onder de bedden van onze voorgangers. Kookpotten die gevuld waren met wat azijn in de kast. De bovenverdieping was zeker niet gestofzuigd bij aankomst. Andere keren was het zeker properder dan nu.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Echt super genoten!!!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van de sfeer en de omgeving met een heerlijk appartement met de nodige luxe
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne week gehad! Had vooroordeel door eerder bezoek (30 jaar terug...) maar besloten nog ns te gaan. Appartementen zijn fris gerestyled! We hebben over niks écht iets te zeuren. het enige waar we n beetje tegenaan hikten was het vervoer van de bagage vanuit de auto naar het appartement. Veel mensen doen tegelijk een beroep op de (kleine lift). Op n enkel gebied zijn de appartementen gehorig. Vooral daar waar het geschuif met meubilair betreft. Viltjes onder de stoelpoten zouden kunnen helpen. Verder zou wat ophangmogelijkheid van handdoeken, peignoir of andere kleding in de badkamer fijn zijn. Maar, nogmaals: fijne week gehad!
9
Naam: Marjo Thalen
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben samen met onze honden een week lang genoten van onze vakantie op Aqua Delta. Het park ziet er netjes en verzorgd uit. Qua ligging perfect, je kunt alle kanten op om te bezichtigen, shoppen of gewoon genieten van een uit etentje.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
een geweldig park, we hebben nu allen pech gehad met het weer, allen maar regen.
9
Naam: Daniel Oyen
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Tevreden over ons verblijf over de ganse lijn. Het meubilair in ons appartement was wel oubollig, maar wij zijn tevreden.
9
Naam: Jaak Vlamings
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van een rustig weekje Zeeland
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Alhoewel het weer niet mee zat, een kei leuke verblijf gehad, benieuwd naar kamperland eind oktober :)
9
Naam: Cees Schipperen
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
gastvrij en vriendelijke medewerkers alleen het weer was verschrikkelijk, maar dat reken ik Roompot niet aan
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een goed verblijf gehad,en het probleem wat er was ,is goed opgelost! Mooie omgeving om te fietsen!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Theo van Nielen
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk ingericht, zoals we van de Roompot gewend zijn. De ruimte was groter dan verwacht. 35 vierkante m. had ik gelezen en het viel reuze mee. Ik heb niets gemist !
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Jean-Philippe Mathys
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige huisjes
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.