Appartementencomplex Bosch en Zee

De Koog/Texel, Waddeneilanden, Nederland

  • Kleinschalig park
  • Zee en strand
  • Wandelen

reviews

8.5

Vakantiepark Appartementencomplex Bosch en Zee scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1655 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 1655 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 18 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima in alle opzichten vandaar dat wij hier steeds weer terugkomen met zekere regelmaat. Weinig commentaar. Alleen zou toevoegen van een Senseo apparaat en de vervanging van de magnetron voor een moderne combi magnetron/oven een goede aanvulling zijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het voldeed aan al onze verwachtingen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Astrid Wilschut
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was voor ons een heerlijk rustig park. Centraal op het eiland en toch op een rustige plaats. Het huisje was praktisch, schoon en prima ingericht. Als we teruggaan naar Texel kijken we zeker weer of er op deze locatie van Roompot beschikbaarheid is.
9
Naam: G.B. Van Den Nieuwendijk
Datum: 15 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit park is klein - rustig - en vriendelijk daarom komen wij hier al meer dan 20 jaar.
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi, keurig onderhouden, appartement. We voelden ons er echt thuis. Voldoende ruimte voor twee personen. Mooie ligging aan de wegzijde. We komen graag nog eens terug !
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was goed,maar wel gehorig en klein voor vier personen
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Appartement is erg gehorig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer tevreden !!
8
Naam: Barbara Hoogvelt
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig verblijf gehad! Hadden wel ons eigen beddengoed mee omdat de kussens de vorige keer niet fris waren en de dekbedden zwaar
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Willem Herrmann
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig.. Proper, en heel vriendlijk receptie
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Oost
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Slaapbank was niet comfortabel om op te zitten. Verder prima.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijn appartement met balkon op een geweldige locatie!
9
Naam: Nick Janssen
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park voor het doel wat ik had. Voor een langer verblijf zou ik een grotere ruimte kiezen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Niet goed schoon gemaakt haren op de muur badkamer. Kachel badkamer met stof. Salon tafel zitten druppels vet op, toch duidelijk te zien. Bedden te smal voor Zwaardere mensen. Wel makkelijk dat je via de schuifdeur je kamer kan verlaten. Wij hadden twee deuren voor is te zwaar en onhandig voor iemand met rollator. Had ik aan gegeven.
9
Naam: Judith Dorsman
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne rustige locatie met alle noodzakelijke voorzieningen en inrichting
8
Naam: Aa Rutgers
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn schoon kleinschalig vakantie park op loop afstand van de Koog . We hebben genoten en gelijk weer geboekt bij de receptie voor een weekend in December .
8
Naam: Judith Richters
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
wij komen regelmatig op dit park en hadden tot nu toe altijd een appartement boven gehuurd. Dit was de eerste keer een appartement beneden en dat is niet goed bevallen. Het is echt een te krappe ruimte voor 4 personen als je het vergelijkt met een appartement boven voor 4 personen. Er is veel te weinig opbergruimte en de luie stoelen staan eigenlijk in de weg. Ook is de badkamer redelijk krap. De extra voordeur is ook onhandig. De meerprijs ten opzichte van de bovenappartementen is absoluut niet terecht; we voelden ons echt bekocht!
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een fijn kleinschalig park. Het 4 pers appartement had iets groter gemogen maar met goed weer is het prima te doen. Fijne bedden! Enige minpuntje is het ontbreken van een vaatwasser.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hele fijne ervaring gehad met dit park. Vooral de locatie en voorziening van openbaar vervoer vlakbij het park was helemaal top, aangezien wij helemaal vanuit het Zuiden met de trein zijn gekomen. Het enige minpuntje was de schoonmaak van het huisje, dit had veel beter gekund. De vloer was niet schoon en oppervlaktes, zoals het aanrecht, eettafel en salontafeltje waren plakkerig en nooit schoongemaakt.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
goede prijskwaliteitverhouding
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top park fijne ligging super vriendelijk personeel en appartement van alles voorzien echt een aanrader
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Nette woning! Zeer vriendelijk personeel. Minpunt was de verwarming en de zwembad calluna, die vond ik gedateerd en jacuzi en douches waren koud. Glijbaar was ook kapot dus de kids baalden
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima locatie, heerlijk om rustig en vlakbij centrum. appartement niet groot maar betaalbaar Zeker voor herhaling vatbaar

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.