Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Appartementencomplex Bosch en Zee

De Koog/Texel, Waddeneilanden, Nederland

  • Kleinschalig park
  • Zee en strand
  • Wandelen

reviews

8.6

Vakantiepark Appartementencomplex Bosch en Zee scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 2010 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 2010 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer tevreden, alleen echt te weinig water uit de douche!
8
Naam: Brugge
Datum: 25 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastische week gehad. Wij zijn caravanners, maar dit is wel een heel stuk luxer en voor ons minder belastend. Een minpuntje voor ons was douchen in bad.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn rustig park op loopafstand van de voorzieningen en faciliteiten in De Koog
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging en vriendelijkheid medewerker.
10
Naam: J. Meer
Datum: 22 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top locatie, netjes en fijn appartement, goede bedden, ideaal voor 4persoons gezin!! Top dat je gratis mag zwemmen bij kustpark binnenbad en de faciliteiten daar kunt gebruiken
10
Naam: Jan Vonk
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In 2 je zijn wij hier nu 4x geweest. Dat is denk ik de beste reden dat wij hier gráág weer naar toe komen!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk 10 dagen genoten van het mooie Texel, het was te snel voorbij
9
Naam: Arnold van Houtum
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het verblijf is voor herhaling vatbaar
9
Naam: Gerard
Datum: 17 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellige, knusse nette studio. Alles wat je nodig hebt is er, ook al is het allemaal wat klein, maar dat geeft niet voor een week. Bushalte voor de deur is ideaal. Op loopafstand van dorp en strand.
10
Naam: P. Coot
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf gehad. Wij bezoeken vaker per jaar dit park. Rustig en fijn verblijf. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Er heerst een goede sfeer op het park. Fijn dat je gebruik kan maken van Calluna. Wij hebben weer genoten en komen zeker terug!
8
Naam: H Wolf
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijn rustig verblijf gehad
10
Naam: Carla Salomons
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We komen 2x per jaar naar Bosch en zee Texel. Het is er altijd netjes en fijne sfeer op het park. Dichtbij stad en strand.
10
Naam: Nicoline Bazuin
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park waar je heerlijk tot rust komt. Aardige medewerkers en uitstekende fietsen. Appartement zijn netjes en schoon
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf, rustig park, fijn dat je gratis in Calluna kan
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf gehad .keuken mag wat moderner met een vaatwasser en een modernere magnetron wat er nou stond was er 1 uit het stenen tijdperk . Voor de rest top.
9
Naam: Lennard Verolme
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig tijdens oud en nieuw verbleven met de hond. Alleen rond 12 uur wel last van vuurwerk gehad in de omgeving. Park zelf was 100% vuurwerkvrij !
7
Naam: Heleen
Datum: 3 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf op zich was wel goed. Studio wel krapjes. En ik was maar alleen. Verder kan het meubilair echt een opfrisbeurt gebruiken. Veel is beschadigd (bed/aanrechtblad/kastjes) dat geeft een onverzorgde indruk
7
Naam: Marcel Richter
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De inrichting is behoorlijk gedateerd, slaapbank piept en kraakt bij elke beweging en is als bed niet comfortabel. Ook vond ik het erg vervelend dat er nu mensen waren die hun hond loslieten lopen op het park.
9
Naam: Marten Martens
Datum: 27 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Helena Biermans Gijsen
Datum: 23 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ons verblijf in Bosch en Zee is goed bevallen. We waren hier niet voor de eerste keer. In maart 2023 komen we weer terug voor een een week. We verbleven op de begane grond. Bij aankomst waren we weer onder de indruk hoe netjes, schoon en opgeruimd het appartement was. Verder was het rustig ( de week voor kerst). De medewerkers bij de receptie zijn vriendelijk, behulpzaam en maken een praatje met de klant. Alles werkte naar behoren: de WiFi, tv, het electrische kokcomfort, vorken, lepels en messen, alles is compleet.
10
Naam: D.J. Jongeneel
Datum: 21 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig park, niks aan veranderen!
9
Naam: Jan willem Misdom
Datum: 17 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik ben hier vaker geweest bij Bosch en Zee altijd zeer goed bevallen vooral de rust ligging en de medewerkers echt allemaal top
10
Naam: Peter Evertz
Datum: 12 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker kunnen ontspannen, rust en netheid
8
Naam: Evelien
Datum: 9 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig
8
Naam: Harry Siegers
Datum: 9 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben ons prima vermaakt lekker rustig en kleinschalig.
9
Naam: Schilderman
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super ligging en gezellige huisjes . Klein maar zeer praktisch. Behulpzaam bij de balie en alles aanwezig wat een mens nodig heeft . Goede bedden . Van ons een negen 👍👌😉👑🤩we komen zeker terug
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was prima verblijf
10
Naam: Marianne van der Mooren vd Hoeven
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig schoon appartement waar alles aanwezig is wat je nodig hebt en dicht bij wat bos , strand en de Koog
9
Naam: A. Koops
Datum: 2 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.