Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Waterpark Belterwiede

Wanneperveen, Overijssel, Nederland

  • Vismogelijkheden
  • Aan een meer
  • Nationaal park

reviews

8.6

Vakantiepark Waterpark Belterwiede scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 738 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 738 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi gelegen rustig park in een leuke omgeving
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi terwijl het elke dag regende.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig park in januari. Super mooie ligging, en de inrichting van het huis was gezellig en heerlijk geurend. Super mooie omgeving om met de hond te wandelen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettige en rustige omgeving, zeker wanneer je het vuurwerk wilt ontvluchten.
10
Naam: Cheng
Datum: 28 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Jan Fictorie
Datum: 9 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig mooi en goede huizen en vriendelijke mensen. Een 10
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Slechte weg bewijzeging Geen faciliteiten (zelf voor gekozen) Geen restaurant ivm overname
10
Naam: W. Pool
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk 3 weken genoten van het verblijf op het park. De rust, de kleinschaligheid, omgeving gaven ons het gevoel om helemaal weg te zijn van de dagelijkse beslommeringen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een mooi en gezellig huisje. Helaas misten we de badmatten en een humax afstandsbediening. De combimagnetron werkte ook niet naar behoren. En de douchekop hangt een beetje laag voor een lange man. Maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben een heerlijk weekend gehad.
8
Naam: Debby
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De wifi van het huisje deed het niet. Twee keer telefonisch contact over gehad. Werd gezegd dat ze gingen proberen dit op te lossen. Helaas niet gelukt maar ook geen terugkoppeling over gehad.
10
Naam: Bianca
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super leuke midweek gehad .. leuke ligging , we hadden een nieuwe keuken 😀.. lekker 🔥tja aan … heerlijk ..super aardige mensen bij receptie 😀
5
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit park straalt na de zomer periode helemaal niets uit en is geheel en alleen gericht op watersport. In de omgeving zijn de wandel en fietsbruggen gesloten voor onder houd en lange periode maar info vanuit park ontbreekt. In de woning ontbreken op de slaapkamers kledingkasten (boven) nachtkastjes,lampjes en veel stof onder de bedden. Het restaurant voor onbepaalde tijd gesloten en geen broodjes service.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Wat jammer dat de uitstraling en sfeer van Waterpark Belterwiede niet aan uw wensen voldoen. Welke veranderingen zullen voor u positief uitpakken? Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustgevend
10
Naam: Bert Mensink
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en net park, keurige huisjes heerlijk aan het water. Voor herhaling vatbaar
3
Naam: Art Verhiel
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij verbleven in huisje 5. Bij aankomst bleek met name de badkamer boven niet schoon. Vloer was niet schoon. Schimmelvlekken op de kitranden in de douche boven en smerige hoekjes bij de douchedeur. Deze zaken werden gemeld bij de receptie waarop gezegd werd dat het opgeschreven werd en dat was het dan. Tegelvloer met brede voegen niet echt hygienisch. Douche heeft te geringe wateropbrengst. Tafel in de woonkamer amateuristisch geverft en voeld plakkerig aan. Bloedvlek op de zijkant van het matras overtrek slaapkamer boven.
8
Naam: Jannie van de Sluis-Hilbert
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer tevreden over Lokatie en tuin van hét verblijf. En de mooie grote ruimte van de villa. Ook de tuinman verdiend een pluim. En de monteur van de technische dienst. Wel een min punt! De Schoonmaak moet echt beter!
6
Naam: Jeannette Willems
Datum: 10 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We begrijpen onderhoud van het groen maar we komen voor rust en als je dan s morgens vroeg tuinmannen in je tuin hebt waar de hond ook niet blij van wordt is dat toch een min punt. Plus het feit dat ze je auto blokkeren en dat je ze dan moet zoeken omdat ze koffie aan het drinken zijn. En dat meerdere dagen.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
klein[schalig] maar fijn
8
Naam: Ellen
Datum: 5 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustige, mooie omgeving.. Fijn dat je langs alle kanten in de vakantiewoning naar het water kan kijken. Vakantie woning heel mooi! Jammer dat er geen winkeltje aanwezig is maar op 15 min rijden heb je wel een Albert Hein. Het restaurant is niet meer aanwezig, ook jammer maar de keuken was zo uitgebreid dat je er zelf alles in kan klaarmaken.
10
Naam: Carolien Blyweert-Vanhaecht
Datum: 5 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Spijtig dat we nooit iemand konden treffen omtrent onze geplaatste ontbijt bestelling die nooit geleverd werd. Maar verder was dit het beste vakantiepark ooit dankzij de rust en stilte die er heerste.
8
Naam: A Baars
Datum: 5 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, prachtig gelegen, mooi ruim huis. Mooie aanbieding.
10
Naam: Ton Kouwenberg
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne villa, groot en goed uitgerust en mooi ingericht. Ligging is helemaal top en zeer geschikt om een bootje te huren
8
Naam: Annemarie Drieenhuizen
Datum: 30 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Plezierig, in deze periode rustig, park. Fijn kleinschalig en geen pretparkidee. We hebben genoten.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Evert
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alleen het keukengerei was niet helemaal schoon
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op de website stond dat er een restaurant aanwezig zou zijn. Die was er wel maar niet open en gaat waarschijnlijk ook niet meer open. Echt een domper. Het huisje was prima, wel veel spinnenraggen, kapote flessenbak in de koelkast en lelijke vlekken op het aanrecht.
Uw vakantie op Waterpark Belterwiede is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. We bespreken dit met de parkleiding, om teleurstellingen in de toekomst te voorkomen. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
sfeervol, rust en zeer vriendelijk in service point als restaurant

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.