Waterpark Belterwiede

Wanneperveen, Overijssel, Nederland

  • Vismogelijkheden
  • Aan een meer
  • Nationaal park

reviews

8.6

Vakantiepark Waterpark Belterwiede scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 701 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 701 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi park, ziet er gezellig uit, huisjes zijn niet heel ruim, tuin e.d. zijn wel mooi opgezet. We vonden de muren, plafonds, behang enz wel toe aan een opknapbeurt
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi park met veel rust en netjes en schoon. En we komen zeker nog een keer terug.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne accomodatie en een mooie ligging in natuurgebied.Rustige omgeving om te fietsen en te wandelen.
9
Naam: D. de Klerk
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke Sfeer, rust en het mooie water om je heen, vissen en groen, stadjes vlakbij, gemoedelijk en wij komen zeker terug, 🦋💜🎣
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De gastvrouw is een top medewerker, vrolijk, behulpzaam, gastvrij. De accommodatie viel qua inrichting en oppervlakte wat tegen voor de prijs die we betaald hebben. Slechte vaatwasser, koffieapparaat wat niet goed werkt, niet schoon in m.n. de slaapkamers. Slechte bank en stoelen. Ligging g van het park is wel geweldig.
10
Naam: Petra Berger
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Helemaal super komen nu al 7 jaar in het zelfde huisje 😉
9
Naam: Ellen Zomer
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk park, mooi huisje, heerlijke omheinde vlonder voor de honden. Lekkere grote tu8n, comfortabel. Fijn.
10
Naam: Fam Keeman
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer mooi park. Zeer gastvrije medewerkers die zeer behulpzaam zijn
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijk, veel privacy, comfort
10
Naam: Esther Van Hal
Datum: 13 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prachtig huis met een uitzicht waar je in weg kan dromen
8
Naam: Gerrit Prijs
Datum: 11 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
1 min punt de reclame over vissen is mis plaatst want er varen de hele tijd bootjes voor de deur voor bij .
9
Naam: Johan Pot Pot
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Buiten een heerlijk verblijf in een mooie locatie zou ik overdenken, waarom je voor 10,00 uur in de ochtend moet uitchecken! Voorts perfecte week
9
Naam: Angelique Zonneveld
Datum: 5 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zaten eigenlijk niet op het park maar naast park Belterweide op de camping. Verder zijn er op park Belterweide geen faciliteiten dus die hebben wij ook niet gemist. Locatie huis was prima.
10
Naam: Inge N
Datum: 29 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer tevreden, compleet en rustig. Precies wat we zochten.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Klein terras. Ligging niet in de zon. Bestek was aanwezig maar leek wel bij elkaar geraapt (messen van allerlei maten etc). Douche badkamer klein en verouderd. Eettafel ruimte voor 4 personen met 6 personen kan je je kunt niet keren. Huis deed verouderd aan, ramen lang niet gezeemd. Geen nachtkastjes, licht naast bed.
9
Naam: Annette Kant
Datum: 26 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastische ligging aan het water!
8
Naam: Pieter Van Dijk
Datum: 26 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park in een prachtige omgeving ideaal voor watersporters
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer verzorgd vakantiepark op een prachtige locatie!!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige woning aan het water voorzien van alle gemakken en 2 badkamers.
9
Naam: Rowdy Jansen
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst zeer vriendelijk en behulpzaam ontvangen ,bij intrekking van de accommodatie zeer verrast door de aankleding keukeninventaris, ruimte,comfort binnen en buiten,mooie loungeset grote parasol,wasmachine en droger 2 grote koelkasten, puntje van kritiek Er stond dan berging maar deze was niet geschikt voor het stallen van de fietsen.Wij bevelen huisje 28 zeer aan.
7
Naam: C Huibers
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf was goed, alleen de schoonmaak toen we binnen kwamen had echt wel beter gekund. douche en toilet waren schoon. maar de rest niet.
10
Naam: Rolando Kaag
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Eerste indruk heel mooie park met prachtige huizen en grachten, schoon en netjes.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijk rustig park met mooie villa’s. Helaas minder geschikt om te vissen en zwemmen door alle bootjes die er varen en het ondiepe water.
10
Naam: Marvin Giesbers
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De bedden waren zeer zacht
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi en gastvrij park. Helaas was ons huisje een beetje rommelig, door een teveel aan eigen inrichting, waardoor het niet fris en schoon aandoet. Erg fijn is dat je de boot voor je huisje aan kunt leggen, met mooie uitvaar en zwem mogelijkheden. Tevens een fijn restaurant op het park, met verschillende mogelijkheden van daar eten en afhalen. En voor de ochtend een goede ontbijtservice.
9
Naam: Alice Koekkoek
Datum: 29 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie lokatie, supervriendelijke medewerkers, alles duidelijk omschreven. Top week gehad
9
Naam: J.E
Datum: 29 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijke midweekje mogen verblijven in Villa 45. Was een fijn plekje. Heerlijk rustig. Bootje erbij gehuurd dat was erg fijn. Anders hadden wij ons niet vermaakt aangezien er geen entertainment oid aanwezig is. Wij maakten altijd gebruik van een ander park. Maar vonden de Roompot Belterwiede heerlijk. Villa netjes. Niet super schoon maar ik heb erger meegemaakt. Alles was verder op orde in de Villa. Kon zelfs een wasje draaien. Super fijn. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Hoop dat er buiten nog eens wat onderhoud wordt gedaan. Houten steiger/en al het schilderwerk. Bovenal hebben wij genoten en hopen nog eens weer te komen. Nog even over het restaurant. Wat een gezellige eigenaar! Wij hebben er 2 avonden heerlijk gegeten. BEDANKT!!!
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vorig jr in meivakantie ook geweest, kreeg het park echt een 10! Vandaar dat we terugkwamen. Maar nu in de zomervakantie zijn er veel (vaste) bewoners die de regels aan hun laars lappen. Hebben itt vorig jr, best wat last gehad van geluidsoverlast. Mensen die ‘s nachts met de boot terugkomen en hardop praten en dat meerdere keren. Ze rijden niet stapvoets, eerder 30/40 km per uur als gekken over de straten… we werden zelf toen we de “brug” opreden, ingehaald. En als toppunt een bewoner met een brommer zonder uitlaat die continue heen en weer rijdt. M.a.w. zo rustig als het vorig jr was, zo veel last hebben we dit jr ervaren. Dus wij zullen niet meer naar dit park terugkeren.
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat uw verblijf niet naar wens is verlopen. Graag hadden wij tijdens uw verblijf een melding over de overlast ontvangen, zo hadden we u gelijk kunnen helpen met een oplossing te zoeken! We gaan dit bespreken met de parkleiding en gaan kijken waar er verbeterpunten zijn. Hopelijk mogen wij u nogmaals verwelkomen op een van onze andere parken. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Één mooi vakantiepark maar jammer dat bij het aankomen de kamers niet mooi gepoetst waren Veel spinnenwebben in de kamers en de ramen heel vuil. Anders is het een mooi vakantiehuis aan een hele mooie ligging

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.