Waterpark Belterwiede

Wanneperveen, Overijssel, Nederland

  • Vismogelijkheden
  • Aan een meer
  • Nationaal park

reviews

8.6

Vakantiepark Waterpark Belterwiede scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 651 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 651 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje 64 is een familiehuis. We hebben het heerlijk gehad, maar wel wat kleine aanbevelingen; . Ik mis hierbij traphekjes boven en/of onderaan de trap, ik mis omheining van het perceel zodat kinderen die niet kunnen zwemmen ook lekker in de tuin kunnen zijn. En Ik mis ruimte in de slaapkamers om het babybedje goed neer te zetten. De gordijnen zijn vrij lichtdoorlatend, waardoor het smorgens heel vroeg al superlicht is. We he ben extra handdoeken opgehangen en toen ging het wel oké. De ramen kunnen alleen op een kiertje of helemaal open. Er is geen middenweg, waardoor het vrij warm en benauwd werd binnen. Idem voor beneden in de huiskamer, er kan geen raam open oid. Het huisje staat niet echt op het park, waardoor je het qua voorzieningen niet perse treft. Een speeltuintje bijv gemist. Geen idee of dat wel op t park zit eigenlijk omdst we daar dus niet hoefden te zijn. Indeling keuken vrij onhandig. Voor zoveel mensen mistten we ook wat kast/bergruimte daar. Verder wel heel fijn verblijf gehad! Voor herhaling vatbaar.
10
Naam: Petra Nijland
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een ongelooflijk fijn weekend gehad In een mooi huisje op een mooi park.
10
Naam: G.A. de Wit
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een super mooie locatie , genoten van ons verblijf. Hopen nog een keertje terug te komen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige locatie! Met een ruim opgezette woning voor zes personen. Echt een plaatje. Heerlijke tijd gehad! Ik raad het zeker aan! En menig persoon in mijn omgeving heeft jullie site al opgeslagen. Een boodschap die ik nog wil mee geven: Wat ik jammer vond is dat er geen mogelijkheid meer was om voor een persoon in het laag seizoen bij te boeken tegen betaling. Er werd aangegeven dat er geen ruimte was, maar achteraf gezien kon dit qua ruimte makkelijk. Hierin miste ik wat meedenken vanuit het personeel. Om mee te kijken wat mogelijk zou zijn geweest binnen de kaders die er waren (praktische mogelijkheid, verzekering technisch, etc). Het is voor mij geen reden om het cijfer te laten beïnvloeden, maar meer als feedback. Mogelijk kunnen jullie er iets mee. In ieder geval bedankt voor de fijne tijd en wie weet tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Shirley Wismans
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
binnen de meubels niet geschikt voor voor bejaarde mensen En buiten grote houten banken met veel losse kussens geen stoel waar waar je zoo even kan in zitten om de krant te lezen
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Klein minpuntje is de keuken inventaris.
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schitterende omgeving, schoon park, hier gaan we zeker terug komen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Openingstijden receptie komen niet overeen met de informatie die we hebben gehad. Daarnaast is om 17 uur gesloten wel erg kort. Tot 18 uur zou gerust mogen. Voor de rest een goede week gehad.
10
Naam: Hans Teigeler
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ga zo door
9
Naam: Ada Pellearts
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Sfeervolle accommodatie op een geweldige locatie, leuk dat er een aanleg stijger was bij huisje
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige huizen aan het water met grote tuin en veel privacy
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: N de klerk
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn kleinschalig park .
9
Naam: Peter Matthijssen
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik heb een fijne vakantie gehad een mooi huisje en een prachtige omgeving en ligging en dichtbij leuke uitstapjes gedaan .
8
Naam: A Drop
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was wel erg jammer dat op het park geen boot te huur was en dat het wandelen met de hond ook beperkt kan De wandeling naar Giethoorn was aangenaam
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schitterend Park, super fijn dat er plek voor een eigen boot is. Mooi huisje, comfortabel ingericht. Enige 2 minpunten anders was het een 10 het poetsen mocht wat beter gedaan worden, en de aankomst en vertrektijden mogen echt wel ruimer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke plek voor mensen die van watersport houden zonder al te kleine kinderen
10
Naam: Cheryll De Weerdt
Datum: 10 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het erg naar ons zin gehad. We hebben en leuke ontspannend weekend weg gehad!
8
Naam: Sjoukje Kuiper de Beer
Datum: 30 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Binnenkant van het huisje kon wel opknapbeurten gebruiken. Likje verf doet wonderen evenals een lekker kussentje op de bank. Muren waar de verf van af is geeft een armoedige uitstraling. Kussens waar van de inhoud zo vergaan is dat er bijna alleen een hoesje overblijft is niet comfortabel. Verder prima geoutilleerd..
10
Naam: Sebastiaan Verhofstad
Datum: 29 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig en mooi kleinschalig park met veel mogelijkheden in de omgeving tot wandelen, fietsen, boottocht en leuke oude plaatsen. We hebben genoten. Komen zeker een keer terug!!
8
Naam: Suus Heesakkers
Datum: 25 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig park dat tegen giethoorn aan ligt. Aan het water. Net huisje met leuke inrichting. Met 6 volwassenen geweest en dat ging prima.
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontvangst was super makkelijk geen gedoe met namen enz alles was van tevoren al piekobello in orde, en het was ook gezellig we voelden ons welkom. Verder hebben wij nergens last van gehad en hebben ook geen gebruik van jullie aanbevelingen gemaakt. Wel heb ik zelf altijd moeite met verlichting ik keuken slaapkamer badkamers. Het is heel fel aan of alles is uit.
8
Naam: Raffaele Daquino
Datum: 15 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Peter Pol
Datum: 5 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park gelegen aan het water. Mooie vakantiebungalow, schoon en ruim. Geweld8g tuinmeubilair. Bank een bedden zijn te zacht, gedateerd? Vlonder/ terras 1 plank wipt wat op. Geen laadmogelijkheid voor electrische autos. Heerlijke week gehad in prachtige omgeving
7
Naam: Frans van Vugt
Datum: 5 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huis nummer 39 is slecht onderhouden aan de binnenzijde, doorgezakt bankstel, verwarming die niet in te stellen is, waardoor we veel kou hebben geleden. Slaapkamer is te klein voor een twee persoonsbed. In de badkamer hangt een vies douchegordijn .
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Mariska Harmelink
Datum: 4 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park is erg ruim en fijn opgezet. De verranda gaf een fijn uitzicht en we hadden veel privacy. Maar ook vooral het ccomfort van het huisje zelf was een echte luxe. Alles wat je normaal mee zou nemen was nu al aanwezig, bijvoorbeeld spelletjes of kaarsjes. Het park lag dichtbij een mooie wandelroute van ongeveer 6 km waar je heerlijk kunt wandelen, ook heel fijn en veilig voor honden.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.