Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Villapark de Weerribben

Paasloo, Overijssel, Nederland

  • Luxe villa’s
  • Visvijver
  • Veel natuur

reviews

8.6

Vakantiepark Villapark de Weerribben scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1957 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 1957 reviews

8
Naam: Yvonne Fase
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij gaan regelmatig op een korte vakantie bij roomparken. Deze was tot dusver het minst prettig. Wordt aangeduis als 8 persoons maar ruimte ie in vergelijking met andere Roompot parken dan wel te klein. Er zijn weliswaar 8 bedden maar ik moet er niet aan denken om daar met 8 volwassenen te zijn. Verder was vooral het service ( pannen, kopjes, glazen en bekers) niet helemaal zuiver. alles eerst met de hand afgewassen ( met schuursponsje) voordat wij het gingen gebruiken. Tot nu toe nog nooit meegemaakt.
9
Naam: Agnes Neerscholten
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park, heerlijke accommodatie, vriendelijk personeel dat bereid is mee te denken in oplossingen.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Wiel Verbeet
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi kleinschalig park in prachtige omgeving. Winkels en horeca in Steenwijk en Oldemarkt lekker dichtbij.
10
Naam: Jonathan Boersma
Datum: 8 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: P. van Westerlaak
Datum: 7 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Aangenaam verrast door het mooie huisje en grootte van de tuin en veel privacy rondom , prima badkamer. Zeer rustig gelegen.
9
Naam: C. C. Willemsen
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke sfeer mooie huisjes en voldoende voorzieningen
5
Naam: Patty De Snoo
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het is een mooi park, erg jammer dat het huisje heel erg vies was. Schimmel in de badkamer, vieze vloeren, stof onder de kasten, klokhuis in het raamkozijn, vieze keuken. Gewoon smerig. Ook het zwembad was er vies, vies water en vieze randen. Echt zonde van zo’n mooi park
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Villapark de Weerribben niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: H.P. Koldijk
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig, mooi ruim opgezet park met voldoende privacy, knus ingerichte woning, heerlijk genoten!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De dagen voor de jaarwisseling doorbrengen op dit park is heel fijn. Het is er rustig en er mag geen vuurwerk afgestoken worden. De omgeving is prachtig en ook het park is mooi qua natuur. De huisjes hebben heel veel privacy! De broodjesservice is ook echt top, de broodjes worden netjes bij het huisje geleverd.
9
Naam: Gerben Vat
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Kleine omvang van het park, ruime opzet en veel groen op de percelen. Waterpartijen en ook de rieten daken van de huizen scoren hoog. Mooie omgeving.
8
Naam: Marjon Niewold
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig. Fijn oud en nieuw gevierd. Kunnen ontspannen.
8
Naam: Wietske Dortmundt
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi huisje, nr 16, prachtig uitzicht, leuke moderne inrichting, top dvd speler, vuurwerkvrij: niet helemaal, 1 van onze honden die een trauma heeft en voor wie we bij dit park waren, Weerribben, heeft erg veel angst gehad, door buren die zich niet aan de regels hielden en mensen van het park die voor 12.00 om toch vuurwerk afstaken bij de ingang van het park. Wel is dit fijn opgelost met een geste naar ons toe. Ik hoop dat het lukt volgend jaar nog meer de mensen die op het park zijn met oud en nieuw te overtuigen dat zij zich echt aan de regels houden. Dank voor de uitstekende service en wij hebben echt verder super genoten.
10
Naam: Jacques van Veldhoven
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles prima behalve verlichting savonds
8
Naam: Ferry van Daalen de Jel
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig en gastvrij park
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi, rustig park met mooie vrijgelegen huizen en groenvoorziening
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een ontzettend leuk en gezellig weekend gehad ,lekker warm huisje , goede broodjes service ,mooie wandelomgeving en lekker gezwommen in t zwembad. Perfecte plek om 40 jarig huwelijk te vieren.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker ontspannen
8
Naam: Luuk Bosscha
Datum: 12 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuke accommodatie , goede ligging , leuk kindvriendelijk prk
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een park op een prachtige ligging. Willen eens met z’n 2-en teruggaan, als alles groen is, want wàt is het daar mooi!!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf en leuk sinterklaasfeest! Bedankt!
9
Naam: John Bons
Datum: 3 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hoi .ik was hier twee jaar geleden ook precies de zelfde huisje nm 48 . En het is me weer goed bevallen en we komen zeker weer terug . Ik hoop alleen dat jullie iets aan de verlichting doen in de keuken want dat is hopeloos.je mis een lampje onder de keukenkastjes dat scheelt met afwassen een hoop .nu sta je een beetje in het donker je mis gewoon goede verlichting. Ook bij de eettafel hang de lamp naast de tafel.en volgens mij hoort tie er boven hangen .dat zijn de twee dingen waar ik me aan stor .voor de rest prima we komen zeker terug.
9
Naam: G.D. van Wielink
Datum: 1 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij zijn hier nu voor de derde keer geweest en er komt vast nog wel een vierde keer. Het park is niet zo groot en dat is met name voor gezinnen met kleinere kinderen erg fijn. Scootmobielen met de grotere kinderen gehuurd op het park, dat ging erg makkelijk en was een leuke ervaring. Een fijn en comfortabel huis, alles lekker ruim. Kortom een heerlijk weekend gehad.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk weekend gehad

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.