Vakantiepark Hellendoorn

Hellendoorn, Overijssel, Nederland

  • Natuurgebied
  • Recreatievijver
  • Attractiepark

reviews

8.5

Vakantiepark Vakantiepark Hellendoorn scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1318 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 1318 reviews

8
Naam: Gerard Molenaar
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie in dito omgeving, park dicht bebouwd, knap huisje
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park ligt in een prachtige omgeving waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heerlijk rustig park,vlakbij bos dus konden fijn wandelen met onze hond
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustgevend
8
Naam: Leads Teleconsultants Kanters Infra
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke locatie met mooie voorzieningen, jammer van de badkamer... ziet er zeer mooi uit, maar douchen is geen optie, binnen twee minuten staat alles blank... ik zou toch kijken of er een douchedeur geplaatst kan worden, want de douche doucht heerlijk! wij hebben badkamerspecialisten in dienst, dus mocht er hulp nodig zijn ;-) bel mij maar op 0613966333. Bedankt voor het verblijf en tot volgend jaar!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Uitstekend. Rustige ligging - service van de medewerkers.
9
Naam: Ruud Nieuwenhuizen
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn hier voor de 1e keer geweest op dit park Zeker de moeite waard om hier nog eens terug te gaan. Wij zijn al heel veel via roompot weggeweest naar verschillende plaatsen en parken. De omtrek is goed bereikbaar De bungalow was heel goed en zag er perfect uit. Aangezien de gezondheid van mijn vrouw niet optimaal is moesten we in Nederland blijven. We gaan zeker ooit weer boeken via roompot.
8
Naam: Kees Hooites
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was het allemaal net niet door het naseizoen was er weinig service en activiteiten in een midweekje
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantasties huisje alles goed geregeld voor mindervalide
10
Naam: G.A. van Oosten
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
prachtige nieuwe keuken met prachtige pannen, heerlijk kunnen koken!!!!!
9
Naam: Hennie Klerk
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig en goed onderhouden park, goed restaurant, prachtige omgeving !!!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park met veel rust en voldoende faciliteiten in de buurt we hebben ervan genoten
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima vakantie gehad
9
Naam: JP v.d. Luit
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Rosina Strockmeijer
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi en rustig park
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top vakantie gehad! Fijn kunnen fietsen en wandelen. Tip: veel te weinig leeslicht in huisje, zowel op slaapkamer als in de woonkamer.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig vakantiepark in mooie omgeving, fijn om te wandelen en fietsen d.m.v. knooppunten. Vriendelijke medewerkers op het park.
7
Naam: Birgitte van Hal
Datum: 10 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een gemoedelijk en rustig park. Het heeft genoeg en mooi onderhouden groenvoorziening. De binnenkant van de huisjes is wat verouderd en heeft wel wat geleden, maar de sfeer is goed. Een fijne speeltuin bij het restaurant.
8
Naam: Patricia
Datum: 10 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Tijdens onze vakantie bleek dat we het verkeerde huisje hadden gekregen. We zijn verhuisd naar ander huisje. Dit is naar volle tevredenheid opgelost. Perfect
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zaten in een huisje 48 achteraan, en dat je met je hond helemaal naar voren moet lopen om hem uit te laten.(bij de ingang) Geen mogelijkheden om hem ergens anders uit te laten dmv poortjes zodat je meteen buiten het terrein bent. Ook geen prullenbakkken of hondenpoepzakjes in de buurt. We hadden een midweek geboekt blijkt het restaurant de dinsdag en de woensdag dicht te zijn, de openingstijden van donderdag en vrijdag rond 16.00 uur. Het zou fijn zijn als je uitcheckt de mogelijkheid nog kunnen krijgen om een wandeling te gaan maken en dan nog een lekkere kop koffie de vakantie af te sluiten op het terras. Dus om 10.05 uur zaten we in de auto om maar naar huis te gaan. Ons gevoel is dit de eerste keer dat we bij Roompot geboekt hebben ook de laatste keer was.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Jan Vorstenbosch
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk en het personeel is erg vriendelijk Leuk dat in het blad fiets route met knooppunten aanwezig is
9
Naam: Ime
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden een lekker schoon huis vinf ik het belangrijkste van mijn vakamtie
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Sinds 2009 zijn we nu drie keer geweest om de zomervakantie te vieren. Dit park is een heerlijke plek. Mooie huisjes, heerlijk zwembad. Prachtige omgeving. Niet ver van onze eigen woonplaats, klein uurtje rijden. Reken maar dat we weer terug komen. Hartelijke groet, Tiny Koning
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn park om te verblijven.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, prachtig gelegen.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.