Vakantiepark Giethoorn

Giethoorn, Overijssel, Nederland

  • Lodges met sloep
  • Giethoorn
  • Natuurgebieden

reviews

8.6

Vakantiepark Vakantiepark Giethoorn scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 2092 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 2092 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Kleinschalig, relaxed park met mooie huisjes/chalets aan het water met als extra een “ eigen sloep. “ Wij hebben genoten van de ongedwongen gastvrijheid voor mens en hond.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hele mooie locatie die netjes wordt bijgehouden . Fijn is de rust en ruimte
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks het slechte weer hebben we een prima verblijf gehad. Schoonmaak was goed, miste alleen de puntjes op de i. Ligging en sloep bij de woning is echt een pluspunt. De TD en receptie zijn erg behulpzaam en service gericht.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
schoonmaak heeft controle nodig,vind het erg jammer dat wij het geld niet terug krijgen voor het niet aanwezig zijn van het linnen goed
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was goed hebben een fijn weekend gehad!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles naar wens
8
Naam: CR de Jong
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park met een leuk bootje. Wij hadden huisje 23, erg ruim en netjes. Bedden waren voor ons niks. Het was jammer we geen zon op onze plaats hadden, alleen aan de voorzijde, waar je dan niet zo gezellig kan zitten. Qua privacy moet je wel rekening houden, met dit huisje, dat je best in de kijk zit bij de overburen. Verder alles zeer netjes en vriendelijk personeel. Het bruggetje naar het park is erg steil waardoor het met het karretje best een dingetje wordt om er over heen te komen.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Ellis Griffioen
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een gezellig knus en mooi verzorgd park. Hangt een prettig sfeer en personeel is praktisch goed aan te spreken. Mooi hoe over de ligging en privacy goed nagedacht is met de beplanting en de opbouw van de huisjes ( zigzag ). Daarnaast speak her uiterlijk van het restaurant me niet bijzonder aan, maar wat hebben we ongelofelijk genoten van de super burgers ( hadden we nooit zo lekker gegeten!) . Ook ontbijt kwaliteit brood super lekker. Bedankt voor het fijne verblijf, kom zeker terug weer eens in het najaar !
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke midweek gehad. Perfecte locatie
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima locatie midden in giethoorn. Is erg goed bevallen. Verbeterpunten: geen verplicht linnenpakket, meer tv zenders en een kluisje.
10
Naam: Simon (s.A.) Bil
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is daar gewoon geweldig! Wij gaan volgend voorjaar weer terug.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geniet met een bootje erbij
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heel mooi park met een bootje, echt top.
8
Naam: M. ter Horst
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het inchecken ging redelijk vlot, het huisje was al eerder klaar dan de aangegeven begintijd. Er waren geen bolderkarren voor de bagage beschikbaar. Deze stonden leeg bij de huisjes. Gelukkig wees de medewerker ons erop dat je ook met het sloepje je bagage kon ophalen bij de parkeerplaats, dit werkte prima. Schoonmaak van het huisje inclusief ramen kan beter maar was niet slecht. De bedden waren zacht, dat is jammer je zakt er best in weg. Het restaurantje is gezellig met vriendelijke medewerkers. De ligging is perfect, midden in het centrum. En een goed startpunt voor een fietsroute. Wij kwamen vooral voor het sloepje dat bij het huisje hoorde en daarmee waren leuke vaartochtjes te maken. Wij zijn erg positief over het verblijf!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Frans van Duurling
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles prima na tevredenheid verlopen een prima park om vakantie te vieren we komen zeker nog terug👍
6
Naam: N Broers
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
de kussens waren slecht was bijna geen kussen zo zacht , douch viel tegen kwam amper water uit
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een hele fijne vakantie gehad bij jullie leuk huisje met boot 🚤 leuke ervaring mooie omgeving en sfeer gezellige restaurants misschien komen we nog een keer terug.
6
Naam: Rudy Boels
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zie alle opmerkingen. Wachten tot 1715u, vanaf 1600u. Geen bolderkar ter beschikking. Bedden niet opgemaakt. Niet gekuist. Dus...het mini-pakket van Rituals...was het pakket, rest niet in orde. Zal maar niet suggereren dit terug te betalen ? Hoop dat de waarborg iets vlugger lukt dan onze check-in...
9
Naam: Adri Van Soeren
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lokatie is perfect. Heel leuk met eigen boot. Onduidelijk hoe je op locatie komt, als je daar voor het eerst komt. Verblijf is niet netjes onderhouden en schoongemaakt.
10
Naam: Gerard Boerlage
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastischpark met hele behulpzame medewerkers die als er wat is ook gelijk helpen.....ook fijn tegenwoordig dat het ondanks erg waterrijk ook aan bungalows met een kindveilig onderkomen gedacht is pluim daarvoor
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Superleuk park!! Enkel de hygiëne in de woonkamer was wat minder! Maar voor de rest heel leuk en de sloepjes waren zeker een meerwaarde . Voor de rest netjes onderhouden en vriendelijk personeel , TOPDAGEN gehad !! Wij komen zeker terug !
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks het slechte weer tussen de buien door heerlijk gevaren door Giethoorn en omgeving en een leuk weekend gehad
6
Naam: Bovenkamp van de H.
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
bij de boeking is er zeer veel misgegaan hetgeen tot mijn ergernis heeft geleid. Mogelijk is dit ontstaan door communicatiefouten tussen het park en het boekingkantoor.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super weekend weg zeker ook met de sloep die maakten het helemaal super!
10
Naam: Esther Bade
Datum: 18 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden huisje nr 34. Dit huisje was prachtig gelegen met uitzicht op de plas. Het was goed onderhouden, schoon en ruim. De wifi werkte ook heel goed. We hebben echt genoten. En met een eigen boot voor de deur was dat extra genieten. We hadden een klein probleempje met de boot. Maar voor mijn vriend terug was van de receptie om dit te melden, stond er al iemand bij de boot om het probleem te verhelpen dus dat was super snel! Het park had ook een prima ligging.
8
Naam: Laury
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk verblijf gehad in Giethoorn! De eerste nacht is helaas s nachts het brandalarm 2 maal afgegaan zonder reden en spoelde de wc niet meer door. Na dit de volgende ochtend gelijk gemeld te hebben stond er binnen een half uur iemand op de stoep om dit op te lossen. Goede service! Erg leuk dat er een bootje bij het verblijf zat. Huisje was van alle gemakken voorzien, de doorloop bij de eettafel wat smal. De ingebouwde chromecast in de TV was een aangename verrassing zodat we ook bij minder weer even lekker konden ontspannen in ons huisje.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.