Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Recreatiepark De Tolplas

Hoge Hexel, Overijssel, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Recreatieplas
  • Natuur

reviews

8.4

Vakantiepark Recreatiepark De Tolplas scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3221 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 3221 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi, gezellig, goed onderhouden park.
9
Naam: Bert Selhorst
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten van de rust en het huisje
8
Naam: Birgitte Walgreen
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima week vakantie gehad!
8
Naam: Eva
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fantastisch ruim 14-persoonshuis
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super mooie huisjes! Schoon, ruim en goede meubels. Apparatuur ook goed. Erg genoten
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima compleet huis! Voldeed aan alle verwachtingen. 😊
10
Naam: Bjorn Bouwmeester
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijke week gehad in een geweldig nieuw huisje van jullie. Het uitzicht vanuit de keuken en het woon gedeelte is waanzinnig. Maar vergeet de slaapkamers niet. Gezellige inrichting, fris en schoon. Ondanks dat je op vakantie bent, krijg je direct het gevoel van thuiskomen.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Chris van Dijk
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De prijzen in het restaurant zijn aan de hoge kant
8
Naam: Marloes Berends
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks de regen hebben we een paar fijne dagen gehad op De Tolplas. We hebben 1x een afhaal maaltijd gedaan en die was helemaal prima, lekker en goed warm. Overal op het park vriendelijk personeel, rustig ook qua gasten en uitstraling. Huisje 3205B aan het water erg mooi en comfortabel. En huisdiervriendelijk! Haakjes op de badkamer zouden fijn zijn, zo ook een stopcontact voor bv de föhn. We hebben het goed naar onze zin gehad dus dankjewel voor alles!!
9
Naam: N.A.D. De Jong
Datum: 10 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruim, schoon en rustig (in deze periode). Bijzonder mooie accommodatie alleen iets te kleine keuken. Enig echte nadeel is de afstand tot de winkels, supermarkt, bakker e.d.
9
Naam: Erwin van den Top
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig genoten in een mooi groot huisje
9
Naam: Anneke Schaduw
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles de rust en het vissen
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Midweek met mijn 2 zoontjes. Heerlijk huisje. Schoon en comfortabel. Het is een mooi park: rustig en ruim. Ik zou hier zeker terug willen komen.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
+ Sfeervol park en verblijf, ruimte en rust, ontzettend vriendelijk personeel, mooie locatie. - Verblijf is erg gehorig (niet van buitenaf, maar binnen), de slaapkamers zijn krap, wij hadden wat meer bestek fijn gevonden, zodat we niet tussendoor hoefden af te wassen, maar gewoon de vaatwasser konden vullen om s nachts te draaien.
8
Naam: Corne van der Male
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie verblijven, ruim opgezet met veel groen
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en ruim opgezet park, mooi speeltuintjes met voor ieder wat wils. Wij hadden een van nieuwe huisjes aan de plas en deze voldeed volledig aan onze verwachtingen.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Sandra Somon
Datum: 4 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
8
Naam: Maarten van Sliedregt
Datum: 3 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf gehad. Checkin te laat 16.00u. Uitchecken te vroeg 10.00u. Vrij prijzig voor het aantal dagen. Volgende keer boeking direct via de Tolplas. 12 uur erin en 12 uur eruit. Scheelt 1 dag
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustige oud en nieuw gevierd in een mooi en goed voorzien challet
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De prijs kwaliteit verhouding voor het huis voor 6 personen klopt niet. Het huis is bovendien vooral beneden erg klein en heeft in de zithoek ook maar 5 zitplaatsen. Woonkamer en keuken Máxima’s geschikt voor 4 volwassenen. Wij waren met 6 volwassenen en een hond. Bovendien was de inrichting beduidend anders (verouderd) dan op de plaatjes te zien was.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi groot huis voor 12 personen met 4 badkamers..geweldig
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
geweldig
7
Naam: J. Kuipers
Datum: 24 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi huisje met alles er op en eraan, alleen de ligging van het park is overal wat verder van weg. Het is winter dus weinig vermaak en somber weer geeft vaak een ander beeld dan de zomer.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig Mooi uitzicht Mooie challet
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie, zeer vriendelijk personeel, prettig onderkomen.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.