Villaparc Duynopgangh

Julianadorp, Noord-Holland, Nederland

  • Vrijstaande villa’s
  • Zee en strand
  • Badplaatsen nabij

reviews

8.1

Vakantiepark Villaparc Duynopgangh scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 100 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 100 reviews

9
Naam: Frank van Gemert
Datum: 20 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie bungalow vriendelijke mensen bij receptie lekker aan en bij de duinen
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Mooi schoon ruim huis , netjes onderhouden
10
Naam: H. Wilke
Datum: 1 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Perfect verblijf in comfortabel vakantiehuis welke van alle gemakken was voorzien. Netjes en schoon!
7
Naam: W. R Loots
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Door de slechte bedden en de slechtzittende hoekbank was ik na 2 dagen gebroken,en de familie klaagde ook over de springveren die in je lichaam prikken, en als je niet in het midden van het bed gaat liggen heb je het gevoel dat je er uit rolt. En wat ik ook miste de veiligheidszorg voor de huurders,geen rookmelders gevonden en geen koolmonoxide melder terwijl er wel een houtkachel aanwezig is in het vakantiehuis. Ik zou wat betreft het ontbreken van deze rookmelders en koolmonoxide melder de verantwoordelijk voor de huurders niet willen dragen als verhuurmaatschappij. De braadpan voor vlees is niet geschikt voor inductie de bodem is te dun en het vlees verbrand gelijk in de pan. Jammer dat vissen op het park niet mogelijk is. De visplek net buiten het park is een goed alternatief. Met vriendelijke groet, Familie Loots We hebben wel genoten van de mooie omgeving en van de wandelmogeljjkheden
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Fantastische ligging vlakbij strand en zee, op loopafstand. Park is auto luw. Genoeg parkeerplek zowel op als buiten het park!
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Hele fijne dagen gehad, perfect plekje ook, het duin over en dan ben je aan het strand. Bedden prima, fijne dekbedden, genoeg keuken inventaris om s avonds in één keer de vaatwasser te laten draaien. Het enige nadeel vonden we de kleine berging, daarin stond ook nog een wasmachine en andere schoonmaak attributen. Daardoor konden wij onze elektrische fietsen niet kwijt en moesten deze buiten staan. Daar waren we niet zo blij mee. Dat zult u wel begrijpen. Verder niets dan lof, een heerlijk huis, zeker met een regenachtige dag ertussen. Een aanrader!!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De netheid van het huis, en de rust
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Rustig park gelegen in de duinen. Dicht bij zee.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Jammer dat er alleen maar huisjes staan en voor de rest niks Zoals een kampwinkel of een restaurant
8
Naam: Uwe Koller
Datum: 4 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Geen aparte inzameling van glas/pmd/papier. Alleen restafval( waar vlgs receptie alles in mocht ) en bio-afval.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Huisje 3 heeft een keukenkraan die lekt waardoor het aanrechtblad langzaam volzuigt en kapot zal gaan. Het huisje er naast richting slagboom heeft een nest van houtduif in de boom waardoor s ochtends uitslapen onmogelijk is. Ik was verbaasd te zien dat er wel degelijk (kolen) bbq s aangestoken werden. En dat hondenpoep niet opgeruimd werd verbaasde ons ook op zon prachtig statig park.
9
Naam: B. Hoftijzer
Datum: 6 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Bedankt voor het heerlijke verblijf in jullie prachtige villa!
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijke vakantie gehad in een comfortabel huis en lekker dicht bij zee en strand.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een heerlijk rustig park, dichtbij strand en mooi wandel en fietsgebied.
8
Naam: Lies Wolting
Datum: 4 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Vriendelijk, schoon ruime woning. Een punt van aandacht is bedlinnen. Voor 2-persoonsbed een 1 persoonslaken en de meeste dekbedden zijn van slechte kwaliteit. Je kunt er doorheen kijken. Het was zoeken naar een geschikte dekbed.
8
Naam: Corrie van Iwaarden-overbeeke
Datum: 26 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
toch nog een aantal verbeter punten de nummers van de huizen moeten vanaf straat zichtbaar zijn er zijn geen rookmelders aanwezig het wachtwoord voor wifi gaf bij ons wat problemen om deze in te vullen
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De rust op het park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ik ga hier verder met mijn beoordeling over woning 20. We hebben een fijn verblijf gehad, maar toch een paar kritische noten. Omdat de koelkast geen vriesvak heeft, moesten we dagelijks boodschappen doen. We konden geen vriesblokjes voor de koelkast bewaren, we konden geen ijsklontjes maken. In een standaard woning mag je al een koelkast met een vriesvakje verwachten, maar in een luxe zeker. De woning is huisdiervrij / rookvrij. Daar betalen we voor. Echter we hebben onze twijfels of er soms toch geen huisdieren worden meegenomen........???? Dit zou in ieder geval gecontroleerd moeten worden.
9
Naam: Bé Gerritse
Datum: 21 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een prachtige accommodatie op een mooie plek van alle gemakken voorzien. De vertrektijd graag een uur later plannen namelijk 11.00 uur. Een ontspannen vertrek is ook nog vakantie!
7
Naam: M.C van Putten
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij arriveerden op de dag van aankomst om 14.50 uur. De receptioniste was echter op het park. Toen we haar belden gaf zij aan dat de aanmelding pas vanaf 15.00 was. Zij kwam dan ook exact 1 minuut voor 3 aangelopen. Er stonden inmiddels al veel mensen te wachten. Zij moest toen nog van alles in het kantoortje regelen en opruimen, er kon geen vriendelijk woord vanaf en straalde veel chagrijn uit. Zij gaf mij de indruk dat zij ofwel zwaar overwerkt was of gewoon geen plezier heeft in haar werk. Een heel vervelende start dus. Het huisje bleek helaas vrij donker, dit werd nogeens extra versterkt door een zwarte wand met ook nog eens zwarte banken! Ook heel teleurstellend dat de bedden niet waren opgemaakt. Gezien alle eisen die gesteld werden met het netjes achter laten van het huisje, vond ik niet in verhouding staan met de €90, - voor de schoonmaak.
5
Naam: van Cann
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Op de site van Roompot staat bij ons type huisje (villa C6) dat de koelkast een vriesvak heeft maar die was er niet. Meegebracht ijs, brood en kindermaaltijden konden we daardoor weggooien. De medewerkster van de receptie was zeer onvriendelijk over onze vraag naar een vriesvak. Ze vertelde ons dat wij het niet bij het rechte eind hadden en liet als bewijs een vage omschrijving van het huisje zien waar geen vriesvak bij stond. Dat was echter geen lijst van faciliteiten. Wij toonden begrip voor het feit dat ze geen vriezer voor ons kon toveren en stelden voor om een andere oplossing te bedenken omdat wij kosten moesten maken voor het opnieuw aanschaffen van het eten. Helaas ging de medewerkster daarop een zeer onvriendelijke discussie met ons aan en is niets gedaan om dit met ons op te lossen. Daarnaast hadden wij voor 4 personen bedlinnen gehuurd en een kinderbedje, maar er was slechts voor 3 personen bedlinnen en geen beddengoed voor het kinderbedje. Toen we daarom vroegen kregen we het wel mee, maar met de mededeling dat het aan ons lag want 95 procent van de klanten bracht zijn eigen kinderbeddengoed mee. Wij voelden ons daardoor, met een prijs van ruim 800 euro voor 4 nachten, niet prettig behandeld.
Uw vakantie op Duynopgangh is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! De villa C6 heeft helaas geen vriezer/vriesvak, andere types kunnen hiervoor met voorkeur worden geboekt. Wij vinden het vervelend dat hier verwarring over is ontstaan. Service en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden het dan ook jammer dat u dit niet zo heeft ervaren. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken
Reactie van Roompot
9
Naam: Merel Weggelaar-Kuhlman
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtig ingericht en gestylde woning. Mooi en zo te zien nieuwe meubels! heel fijn dat er tekenspullen lagen, dekentjes, een open haard, een trampoline in de tuin, geweldig! Het enige punt is dat de accomodatie wel iets minder kindvriendelijk is als je 2 peuters van 2 hebt die de trap af willen en alles open willen doen. De bedden vond ik ook iets minder lekker slapen. Maar we hebben een geweldige week gehad!
6
Naam: D Moorlag
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Tuin was rommelig, de harken stonden nog buiten. Huisje was niet schoon, ramen vies, veel ongedierte (mieren), bank was vuil, vitrinekast stoffig
9
Naam: Marjan
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
-
8
Naam: Monique van Benthem
Datum: 27 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben genoten en het huisje lag op een fantastische plek. Twee puntjes van aandacht. Op 1 van de kamers hoor je de gehele nacht een brom van de verwarming. We hebben ervoor gekozen om in de stoppenkast de groep waar de verwarming achter zit uit te zetten. Hier bleek niet alleen de verwarming maar ook de oven van de keuken en twee badkamers en 1 slaapkamer achter te zitten. De matrassen waren niet prettig en voelden goedkoop aan, daar waar het huisje luxe uitstraalde, vielen de matrassen tegen. Al met al hebben we wel genoten. Het 8 persoons huisje was voor ons prima qua grootte en indeling.
7
Naam: Brigitte van Gessel-Kattenwinkel
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Tiemen Urban
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijn verblijf gehad, op een paar spinnenwebjes na :-)
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.