Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Resort Duynzicht

Julianadorp, Noord-Holland, Nederland

  • Luxe strandvilla’s
  • Zee en strand
  • Natuur

reviews

8.6

Vakantiepark Resort Duynzicht scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 650 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 650 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust, vriendelijkheid, gastvrijheid
10
Naam: Astrid Corvers
Datum: 2 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi rustig park,mooie huizen.
10
Naam: Walter Hengeveld
Datum: 16 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi groot huisje met veel voorzieningen.. heerlijk met jaccuzi en sauna. Ligging perfekt. Op loopafstand zee. Park zeer rustig. Veel wandelgebieden voor met hond. In winter mogen ze op veel plaatsen, ook bij zee los.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een mooi onderhouden en rustig park. Het huis was erg goed en goed onderhouden. Jacuzzi stond mooi gelegen. Het is een aanrader
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig groen gastvrij vakantiepark met zeer schoon sfeervol huisje nr 18
10
Naam: C. Leemans
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben ontzettend genoten, prachtig huis vol conform en netjes schoon en hygiënisch. Veel ruimte mooie inrichting en alles aanwezig, en een heerlijke jacuzzi , mooie omgeving zeker nog een keer de moeite waard om terug te komen. Kleine tip wij zouden een afdakje boven de jacuzzi maken , wij hadden niet al te best weer (zijn er iedere dag in geweest) maar dat je dan een dakje boven je hoofd hebt zou lekker zijn.👌
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke plek, rust, ruimte
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima voor de rust/ slaapkamers onprettig onder schuine daken, badkamer te klein voor 2 p tegelijk/ tuin afschermen voor zwanen. Nu onmogelijk om in de tuin te zitten
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging van dit park is fantastisch, wat een rust en direct aan de duinen! We hebben dit huisje al vaker gehuurd. Hopelijk wordt er wel iets aan de WiFi en de schimmel gedaan.
9
Naam: Hester Ronda
Datum: 21 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Onze kinderen en wij hebben enorm genoten. Luxe, wijds uitzicht, fijne speeltuin, dichtbij camping waar de kinderen mee mochten doen met animatie en het geweldige strand naast de deur! De omgeving vinden wij erg fijn, genoeg te doen en na een dag buiten heerlijk thuiskomen op het park in ons huisje waar we lekker in de sauna doken en in bad 😀
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Door de late incheck van 15 uur en de vroege uitcheck van 10 uur ben je er in principe maar 3 volle dagen. Dit terwijl je een beste prijs betaald om er 5 dagen te kunnen zijn. Op het park is niets te doen, behalve een schommel en een wipwap is er niets. Onze sauna liet de stoppen door slaan en de was droogcombinatie was kapot. Het huisje was mooi, maar dat was het dan ook. Wij gaan hier niet meer heen. Jammer, groot fan van Roompot! Helaas bleek dit park ook niet van Roompot zelf te zijn.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldige tijd met het gezin gehad tijdens onze midweek.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad. Mooi huis, fijne ligging Aardige medewerkers.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk relaxed. En dichtbij de zee
10
Naam: Jielis Deelen
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig geweey: Rust, ruimte, comfort, uitstraling en 10 minuten van het strand.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig part. Vwb de voorzieningen in de bungalow : wel wat extra aandacht omdat sommige onderdelen wat minder waren ( in ons nr 7 ieg: combimagnetron, haardvuur en tv) de laatste is door de dienstdoende monteur perfect opgelost)
8
Naam: D Folkerts
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi rustig park erg leuk voor de hond vlakbij strand, huisjes mooi ruim goed onderhouden leuk tuintje met ligbedden en stoelen. Er was 1 min puntje de magnetron moest ik eerst schoonmaken voor gebruik waarschijnlijk door de schoonmaak vergeten maar gelukkig kon ik dat zelf ook dus geen probleem we hebben een super weekje gehad... Groetjes D Folkerts
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zag er netjes en verzorgt uit
9
Naam: Rob en Mirjam
Datum: 10 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi parkje mooie woning en rust
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heel mooi rustgevend park.En heel netjes onderhouden.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
The house had lots of spiders and spider webs, and no floor mat included in the towel package which meant two people had only one towel and we had to go out and buy towels at a shop. Otherwise it was a beautiful holiday
10
Naam: Fam. Scholte
Datum: 26 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toplokatie in Julianadorp, supervilla van alle gemakken voorzien. Al met al een dikke 10 verdiend!! Tot ziens Resort Duynzicht!!
10
Naam: Cristel Eckhardt
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De locatie, de rust, het prachtige huis, de heerlijke zeewind, de zwoele zomeravonden in de tuin. We hebben ontzettend genoten! van alle gemakken voorzien, sauna ook heerlijk! Bedankt!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: D. van der Mei
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park zonder voorzieningen, bewust gekozen, met fantastische woningen.
9
Naam: Mirjam
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een hele mooie villa op een prachtige locatie met een weids uitzicht. Woonkamer, keuken, badkamers en tuin waren helemaal prima qua ruimte en faciliteiten. De inrichting van de slaapkamers was erg sober. We misten een tafeltje plus stoelen en een passpiegel. Ook waren er geen schilderijen of iets dergelijks.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.