Bungalowpark Herperduin

Herpen, Noord-Brabant, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Zwembad
  • Natuur

reviews

8.5

Vakantiepark Bungalowpark Herperduin scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1723 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad

Bekijk 1723 reviews

9
Naam: Monique van den Berg-Maas
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Ligging park is perfect in bos en duinrijk gebied. Kleinschalig en daardoor rustig. 4p Huisje ad kleine kant ivm bedstee (zonder kast ruimte) en toilet in de woonkamer. Wel sfeervol. Met een hond is het een geweldig park met veel wandel mogelijkheden! Erg genoten!
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Sfeer in het huisje . Schilderijtje aan de muur zou gezelliger staan. Beetje meer aandacht voor de verlichting. Spotje aan de muur b.v. Kale lamp boven eettafel . kan daar een kapje omheen . Vloerverwarming erg prettig. Op de Boxsprings is het goed slapen . Al eens eerder in Herperduin geweest en komen daar zeker nog wel eens terug. Tot ziens / tot een volgende keer. Met vriendelijke groet.
10
Naam: Gea Boerhof
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
7
Naam: Dennis Kohlberg
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
we zijn in juli 2020 ook geweest en vonden het er erg leuk. maar de huisje mogen oud zijn maar de schoonmakers mogen wel eens goed gecontroleerd worden. receptie zij huisje is net schoongemaakt [ tuurlijk zoals ALTIJD ] wij hebben foto van dode spinnen onder kussens. Als een huisje lang niet is gereserveerd moet dat compleet aan gepakt worden. O ja en nog wat , Vorig jaar hadden jullie ook al geen laadpalen voor elektrische auto s en die kant gaan wij toch echt op. Wij zouden graag omdat de omgeving mooi is volgend jaar weer terug komen maar dan alleen als jullie laadpalen hebben voor elektrische autos
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Gezellige bungalow.Mag wel onderhoud krijgen aan binnen en buitenkant Schoon.Jammer van het geluid van de verkeer op de snelweg.
10
Naam: Lia Duin
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Zo mooi gelegen, zo je huisje uitstappen en werkelijk midden in het bos staan, geweldig!!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Mooi, gerenoveerd huisje. Ideaal dat beide slaapkamers eigen douche, wasbak en tv hebben. Schoonmaak kan beter, zeker bij zo’n nieuw huisje. Zorg ook dat het bovenop de kastjes schoon blijft, was nu al redelijk vet. Is zonde. Tip: een goed broodmes zou fijn zijn en evt broodrooster
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Dit was mijn 4de maal dat ik op het park was, bevalt dus prima!!!
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
Herperduin blijft geweldig! Huisjes zijn wel verouderd maar de omgeving maakt alles goed .
8
Naam: Familie Baart
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Geweldig mooi autovrij ruim park. Prachtig sfeervol 2persoonshuisje. Zijn er nu 2x geweest en komen terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Huisje is knus en comfortabel. Prima bedden. Goed ingericht. Zou wat schoner kunnen. Heerlijk dat je zo midden in het bos zit. Fijn dat de hond op veel plaatsen los mocht. Het zwembad vonden we wat minder. Was niet schoon en het personeel niet heel leuk. Kinderen hebben wel genoten van het speelbos.
9
Naam: R van Oort
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
Mooi,schoon en goed onderhouden bungalow. Genoeg te doen in de omgeving. Zeker een aanrader. 👍
9
Naam: R van Oort
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
De bungalow was boven verwachting
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Echt buiten
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Alleen de WiFi was slecht. Verder alles prima
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
Prima plek in mooie omgeving. Prachtig huis. Heerlijke houtkachel! Enige minpunt standaard enigzins verouderd sanitair
8
Naam: E.H. van der Linden
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
Heel fijn park, vriendelijk personeel. Vooral de dames van de animatie (en receptie/winkel) waren erg lief! Huisje (Brabantse Hoeve 2+2) leuke uitstraling, maar erg vochtig en klam. Jammer van het slechte WiFi-bereik. We hebben echter een hele fijne vakantie bij jullie gehad, komen vast en zeker nog een keertje terug,
8
Naam: Wilco Top
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Heerlijk huisje en super vriendelijk personeel ..alleen jammer dat de wifi niet zo goed was😉
8
Naam: Leny van Eijk
Datum: 21 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Ligging van het park en het huisje is prachtig
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Wij komen zeker een keer terug. Alleen die wandelroute op papier daar hadden wij niet zoveel aan
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima verblijf, mooie ligging. mooie omgeving. Ik mis brandalarmen in het huisje. Ik mis vuilnisbakken voor onder andere de hondenpoepzakjes. je ziet ze veel in het bos liggen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Top locatie, met het da’s leuk bos om de hoek en de zandvlakte, voor iedereen is het leuk.. fietsers wandelaars kinderen en natuurliefhebbers
9
Naam: Karin Boere-Nagtegaal
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad
Super knus vakantiepark. Heel authenthiek. Zeer veel ruimte om huisje heen. Zoals het vroeger was.
9
Naam: Christoph Krafeld
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Gevoel van vrijheid en schoonheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De bungalow was fantastisch, omgeving super. Kregen geen warm welkom ( zakelijk) Personeel mag spontaner.
7
Naam: J. van den Hoogen
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
prima lokatie in het bos echt genoten maar schoonmaak was abominabel onder bed en bank haalden we hele plukken stof weg de badkamer was vies en beschimmeld op de voegen en onder de kraan
9
Naam: Sabina
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De ligging is geweldig, met een paar stapjes ben je in het bos. Huisje was aangenaam en gezellig ingericht. Personeel van de receptie waren erg vriendelijk, je kan veel informatie krijgen over het gebied qua wandelen, fietsen etc. En wat voor mij een plus punt was, het is hond vriendelijk. Wifi werkte meer niet dan wel en de schoonmaak was niet op orde. Verder een super heerlijke ontspannen week gehad.
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben een super vakantie gehad! Al vele huisjes ook van jullie concurrenten. Wij komen volgend jaar zeker weer terug. Super huisje en de ligging perfect!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.