Adres en reisinformatie

Adres

Bungalowpark Herperduin

Schaijkseweg 12
5373 KL Herpen
Noord-Brabant
Nederland
0486-411383

Reisinfo

Telefoonnummer receptie: 0486 - 411 383

Waarborg

U dient bij aankomst een waarborg te voldoen à € 65,-.

Nachtregistratie

Voor uw verblijf dient u het nachtregistratieformulier in te vullen. Wij vragen u vriendelijk om deze bij aankomst bij de receptie ingevuld in te leveren. U vindt het nachtregistratieformulier hier.

Aankomst

Op de dag van aankomst kunt u de bungalow vanaf 15.00 uur betrekken. Wanneer u op de dag van aankomst later aankomt dan 17.00 uur dan dient u dit door te geven aan de receptie van Vakantiepark Herperduin.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u de bungalow voor 10.00 uur te verlaten.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.