Resort Arcen

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark
  • Veel faciliteiten
  • Natuurgebieden

reviews

8.7

Vakantiepark Resort Arcen scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 12231 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12231 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoonmaak heeft wat te wensen over gelaten. Vloer plakte, trapleuning plakte. Spinnenwebben met stof hingen van de kast. Overal meer spinnenwebben. Het is natuurlijk wel de tijd van het jaar, maar had er meer van verwacht.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Allereerst heeft het vakantiepark goede en mooie huisjes. ruim opgezet met een redelijke tuin. Alleen hebben wij ons gestoord aan de schimmel tegen het plafond in de badkamer en een hoge boom naast de achtertuin die na 12.00 uur alle zon wegneemt. Daarbij komt dat er iemand (waarschijnlijk een vaste bewoner) na 08.00 zijn hond alleen lied in een huisje dichtbij die constant aan het blaffen was tot zeker het middaguur. Dus onze rust op z`n rustig park was niet zo rustig , 3 dagen lang. Kort samengevat: prima huisje qua stijl en ligging, slecht onderhoud en schoonmaak. We zullen waarschijnlijk terugkomen maar in een ander huisje.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De uitstraling, sfeer en gastvrijheid van en op het park geven gelijk een goed vakantiegevoel. Dit wordt nog versterkt als je het luxe huisje binnenkomt.
10
Naam: Brenda De Wild
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik heb echt genoten van het verblijf in jullie Tiny house! Alles wat je nodig hebt was binnen aan paar vierkante meter gerealiseerd! De ligging was prachtig, uitzicht op de weide en bos. En alle privacy! Ook voelde ik me welkom met mijn hond, wat fantastisch voor me is! In Februari zie je mij met mn familie terug om de 60ste verjaardag van mijn moeder te vieren!!
8
Naam: José de Beer
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Locatie en bungalow 271 prima...de schoonmaak mag wel beter.. Kortom 14 dagen geweest en erg genoten... Misschien tot de volgende keer Met vriendelijke groet José de Beer
8
Naam: Sandra Mesker
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
kom al voor de 7de keer dit jaar elk jaar in september ivm elfia dit jaar hadden we voor t eerst een villa dit is heel goed bevallen. volgend jaar komen we weer terug
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: J. Hellinga
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf, enige minpuntje is dat we geboekt hebben voor o.a.opgemaakte bedden en dat ze dan 1 kussensloop vergeten.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik ben zeer tevreden van mijn verblijf bij resort Arcen, alles was goed geregeld en onderhouden + met de nodige privacy. De bedden waren ook van goede kwaliteit en netjes alleen spijtig dat er geen optie was voor een 2 persoonsbed, verder was alles top! Dank u wel
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijkheid
10
Naam: Sonja Verswijver
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De hygiëne in het huis was ver beneden peil. De ligging perfect aangenaam en rustig. Volgende reis is al geboekt en ik kijk er al naar uit
8
Naam: Manfred Knevel
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisjes hebben veel privacy. Er heerst veel rust op het park. De ligging is uitstekend met veel mooie wandelroutes die te maken zijn vanaf het park. Ook de informatie die je bij het incheck pakket krijgt is zeer compleet.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
rust en mooie omgeving
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn park in een mooie omgeving
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima park in een heerlijke omgeving
10
Naam: Martin
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
beste ons verblijf was zeer goed alleen aan de achterkant is er wat werk aan de wildernis voor de rest geef ik een 9 op tien voor park en medewerkers
8
Naam: Anneke Wissel
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
fijne midweek gehad,gezellig huisje.
8
Naam: K Peele
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Piet Gunther
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat je zo laat in het huisje kan, al de jaren dat wij komen (12 jaar al) konden wij er om 15.00 in nu is dat 16.00 uur jammer.
8
Naam: Lex Fieten
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het verblijf was niet schoon. Beddengoed was vies, verweerd en beschimmeld. In de douche schimmel en het tocht de hele dag door. Bij aankomst gelijk moeten stofzuigen en vegen omdat er overal viezigheid lag. Me zoontje van 3 liet me zelfs zien dat het overal vies was. Zwembad was leuk en mooi alleen lag daar overal zand in het water van buiten. Pizzeria was harstikke goed en lekker! Snackbar was goed te doen! Zelfs in deze rustige periode was er kinder animatie. Vriendelijkheid van personeel mag wel wat beter.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Klein vakantiepark wat netjes is. Helaas bij de wellnesshuisjes weinig/krappe parkeerplaats en de chloor van het zwembad ruik je al bij binnenkomst in de plaza. Positief is de ligging van het park als je wilt fietsen en wandelen. De medewerkers zijn vriendelijk en de show gegeven door de personeelsleden echt een aanrader. We zullen zeker nog een keer naar dit park terugkomen.
8
Naam: H.J.M. Slabbers
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een rustig en speels aangelegd park met voldoende voorzieningen voor ons,70 plussers.
9
Naam: Rene Mosmans
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park al diverse malen geweest maar dit huisje was heel slecht qua schoonmaak
10
Naam: Ron
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi park. Goede ligging, goede voorzieningen. Mooie wandelroutes.
9
Naam: François De Dycker
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was heel leuk mooie streek vriendelijk personeel mooie show alleen het huisje viel wat tegen uitdrukkelijk de slaapkamers waren heel klein maar dat was onze eigen fout voor de rest zou ik zeker nog wel eens terug komen en het aanbevelen aan andere personen.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig verblijf in prachtige locatie.
9
Naam: Ton de Boom
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij de medewerkers straalt een rust uit die je als het ware gelijk overneemt.
9
Naam: BM Wolff
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik ben al jaren fan van resort arcen. Zou hondeneigenaren wel een mogelijkheid bieden tot tuinomheining of oudere huizen uitbreiden met overdekking bij het terras
8
Naam: van O.
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heel fijn park met goed onderhouden huisjes die ieder voldoende privacy hebben. Prettig is de ruime parkeergelegenheden. Wij hebben dit park gekozen om als uitvalsbasis te dienen voor diverse uitstapjes. Dit heeft zeker aan de verwachtingen voldaan!

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.