Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Resort Arcen

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark
  • Veel faciliteiten
  • Natuurgebieden

reviews

8.7

Vakantiepark Resort Arcen scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 12786 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12786 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Uitzicht was mooi, verblijf nieuw. Geen info bij apparaten maar technische dienst kwam snel om het uit te leggen. Last van muziek buren gehad 1e nacht en dit doorgegeven. 2e nacht minder last gehad. Jammer dat er alleen stopcontacten bij het aanrecht waren (lastig voor opladen telefoon/tablet) en ik miste soep-, yoghurtkommen in de keuken. Verder prima naar mijn zin gehad, zal zeker nog een keer terugkomen.
8
Naam: Familie van Velthoven
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een fijn verblijf gehad, alleen was een onderdeel van de gaskachel stuk waardoor deze met een hele gebruiksaanwijzing aangemaakt kon worden. Jammer dat dit niet van tevoren gemeld was, maar we zelf bij de receptie moesten gaan informeren waarom de kachel niet werkte.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk verblijf gehad.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Tevreden zo tevreden dat ik al ene optie heb genomen voor volgend jaar. U ziet mij zeker nog terug!!
9
Naam: Peter Den Haag
Datum: 5 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het kan natuurlijk dat het zwembad dicht is voor onderhoud, maar het is belachelijk dat dit niet per mail is gecommuniceerd. Dan hadden wij de vakantie met een paar weekjes verzet. Voor de rest een top vakantie gehad.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijk personeel goed geholpen!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top huisje, met 6 personen en 3 kinderen onder de 2 jaar heerlijk wezen zwemmen elke dag kinderen blij ouders blij
9
Naam: Joke van den Blink
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn vakantie verblijf waar we steeds terugkomen
9
Naam: Sandra
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hadden een huis met een zwembad. Wat was de wellnes ruimte schoon!! Het feit dat de kwaliteit van het water nog tijdens het verblijf getest werd, gaf ook heel veel vertrouwen. En dan de privacy! Geweldig! Nu is het niet bepaald het hoogseizoen, dan het is het al gauw rustig. Maar toch… wij verwachten dat het in het hoogseizoen ook heerlijk rustig is in en om een zwembadhuis. De enquete dwong me om steeds een keuze te maken, maar al met al was echt iedereen vriendelijk. Je voelt je heel welkom. Wij komen zeker terug!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park. De maand januari/februari wel somber helaas. Voorjaar zou beter zijn. Tip bakpannen voor inductie niet allemaal te gebruiken.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Pech met de verwarming
10
Naam: Stefaan Puttemans
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijke medewerkers. Leuke omgeving met veel wandelmogelijkheden.
9
Naam: Antoinette van Beek
Datum: 1 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Weer een heerlijke week gehad en helemaal tot rust gekomen. We komen zeker volgend jaar weer terug. Heerlijk de Wellness villa op jullie park.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Jessica
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn park. Heerlijk rustig en huisje met veel privacy. De omgeving van het park is erg mooi!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
super fijne lokatie. Ruim, veel slaapkamers mét badkamer. Héérlijk de open haard. práchtige wandelingen, goed aangegeven. Wij voelden ons écht welkom super goede activieiten in de buurt zoals padellen en escape-room Venray. Héél gastvrij allemaal. Wij hebben het TOP gehad.
8
Naam: Lin Ren
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een slaapkamer WC bril is kapot. Bovendien in slaapkamer Wifi geeft geen Internet vanwege zwaaksignaal.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Onhandig dat thermostaat in de hal hangt. Daar is het doorgaans kouder waardoor de verwarming op volle toeren draaide en het in het huis ontzettend warm werd. Soms zelfs deuren moeten openzetten, terwijl het buiten bijna vroor.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi verzorgd park, met rustige sfeer, en geen hinder van geluiden. In de ochtend hoor je alleen de vogels fluiten. Een heerlijk park om tot rust te komen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit was ons vierde bezoek in ongeveer een jaar in hetzelfde huisje. Als we niet tevreden zouden zijn geweest dan hadden we niet zo vaak terug gekomen. Zeker voor herhaling vatbaar!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Over het algemeen een goed park waar je goed kan vertoefen met een groot gezelschap!
10
Naam: M P Hermans
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In januari erg rustig park. De zwembadvilla is super. Alweer voor de derde keer gehuurd!! En echt goed schoon! Weer voor herhaling vatbaar.
9
Naam: E. Kempenaar
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zeer mooi huis, alleen de mbt keukeninrichting niet erg ruim helaas. Mooie kamers, toiletten en badkamers Met 12 ! Toiletten maar 2 rollen toiletpapier , dus hup naar de winkel ... Het weekend was ondanks dat het zwembad helaas was gesloten , WiFi sterkte zeer wisselend, keukengerei minimaal geslaagd.. En dat vond iedereen... Wij zouden Gaarne nog een keer terug willen komen als het kan....
8
Naam: Ella Tol
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Johanna van den. Herik
Datum: 21 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke midweek gehad. jammer dat het zwembad gesloten was. maar we zijn een dagje naar het thermaal bad geweest. volgende keer klein Vink proberen . OOk fijn gewanf deld in de bossen achter het park.
9
Naam: Ronny Wagenaar
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hebben een gebruik gemaakt van de faciliteiten op het park
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heel mooi huisje met goede voorzieningen,verder kan ik niet veel beoordelen ivm periode en gesloten zwembad
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi onderhouden park in een mooie omgeving met kwalitatief goede huisjes
9
Naam: Els
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk midweekje doorgebracht in een prachtige luxe villa. De enige opmerking zou zijn dat er wel wat meer ophanghaakjes voor handdoeken en theedoeken mogen zijn. Verder super 👍

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.