Bungalowpark Schin op Geul

Walem, Limburg (NL), Nederland

  • Heuvellandschap
  • Buitenactiviteiten
  • Steden nabij

reviews

8.4

Vakantiepark Bungalowpark Schin op Geul scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 6421 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 6421 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Locatie, huisje, inrichting was allemaal prima. Mooi opgezet park, lekker ruimtelijk. Genoeg servies, heerlijk bad. Locatie ook perfect voor ons. Het enige wat echt vervelend was was de scherpe rooklucht die er constant hing. Ik denk van de kachel, die wij niet hebben gebruikt, en niet van stiekeme rokers, want ook na goed luchten bleef de geur hangen. Vond dat echt niet prettig.
8
Naam: Alex Van Hoof
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
een heel rustig, knus vakantiepark in een super mooi wandelgebied vlakbij diverse dorpjes waaronder Valkenburg
10
Naam: M. Meijer
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hier voel je je altijd welkom ik denk dat het dit jaar al de 10 keer is dat ik gebruik maak van jullie park het is iedere keer weer genieten
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In een mooie omgeving gelegen vakantiepark Jammer dat de schoonmaak wat te wensen overliet Keuken kan wel een upgrade gebruiken
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park met duidelijke en stringente regels, die ook zo moeten blijven, waar ieder zich aan houdt en dat maakt het ook plezierig.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten van een prachtig uitzicht!!!!!( huisje 128)
10
Naam: Marianne Meijer
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijke week gehad, erg mooie omgeving erg veel gewandeld en genoten.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: CM Istha
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park
10
Naam: Roy Joosen
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hele goede en vriendelijke service. Mooie locatie. Wij gaan hier zeker nog een keer terugkomen
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker tot rust komen!
8
Naam: Jacob Kremer
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede service, iets wat we vergeten hadden werd direct opgestuurd. Fijn park met mooie uitzichten. Het aantal stopcontacten in de keuken is niet toereikend voor de apparaten, Tip: de magnetron vast aansluiten onder het aanrecht.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De groene openheid en ruime opzet tussen de verschillende accomodaties. Het heuvel achtige Limburgse landschap gevoel behouden op het park.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie en een schoon huisje
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn zeer tevreden naar huis gereden. Weekend was top met ons tienen
10
Naam: I. Bijlsma
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben vrienden ontvangen en samen een voortreffelijke week in het Limburgse doorgebracht. En het bungalowpark was hiervoor een beslissende factor.
8
Naam: H.J. Kuijf
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park......echt de sfeer van Limburg. We hebben genoten.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige omgeving met bekende medewerkers
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig huisje en vriendelijke medewerkers en een schitterende omgeving om te fietsen en wandelen
10
Naam: Leida Borst-Weijman
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
MOOI PARK!!!!!
10
Naam: Cor van t Hof
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park, je waant je in het buitenland. Echt het ultieme vakantie gevoel!!!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vooral de omgeving is prachtig. Veel fiets en wandelmogelijkheden.
9
Naam: Mari van Vliet
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon en mooi park en huisjes. Hebben zeker de voornemens om nog eens terug te komen.
10
Naam: Sabina Voskuil-hendriksen
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit is ons 2de jaar op rij bij de roompot Schin op Geul En we hebben het weer fantastisch naar onze zin gehad. Mooie wandelroutes gelopen, en heerlijk genoten in de bungalow. Weer voor herhaling vatbaar.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: I de Bloeme
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellige vakantie gehad dus…….leuke omgeving om te fietsen enz.
10
Naam: Henk Moerman
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prima locatie om als uitvals locatie te gebruiken naar meerdere bezienswaardigheden in de omtrek.
10
Naam: Marco Elders
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super vakantie

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.