Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Bungalowpark Schin op Geul

Walem, Limburg (NL), Nederland

  • Heuvellandschap
  • Buitenactiviteiten
  • Steden nabij

reviews

8.4

Vakantiepark Bungalowpark Schin op Geul scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 6868 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 6868 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker gewandeld in mooi omgeving
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij waren zeer tevreden over ons verblijf , prettige uitstraling , mooi uitzicht en de woning was praktisch ingedeeld en alles was prima geregeld. Wij gaan deze locatie zeker aanbevelen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Frites gehaald. Was erg onduidelijk hoe groot een portie was dus we hadden veeeel te veeel. De pizza’ s waren geen echte pizza’ s. Weer veel kleiner dan normaal en niet eccht smakelijk Dat vonden wij wel een teleurstelling.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park, wel wat verouderd, maar de huisje zijn mooi nieuw ingericht. Als je kijkt naar kosten besparen op energie, dan is daar nog veel te behalen. Voorbeeld: de kachel is moeilijk in te stellrn, of het was koud of te warm. De deuren hebben kieren dus dan daar kun je ook veel mee doen.
9
Naam: Céleste Zewald
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mijn geboekte voorkeursligging werd me afgeraden wegens graafwerkzaamheden voor de deur. Ik heb een super alternatief gekregen en was ook dankbaar voor het feit dat erover gecommuniceerd werd. Top service!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Petra van der Velde
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben deze week genoten van de rust ophef park. De omgeving is magistraal
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is ons erg goed bevallen. Wegens werkzaamheden in de directe omgeving van ons eerst gekozen huisje ( nr 62) kregen wij een mooie upgrade naar een huisje (nr 144) met hetzelfde uitzicht. dit was voor ons wel een voorwaarde, aangezien nr62 met een voorkeursboeking was vanwege het uitzicht. Wat ons ook goed bevallen is, is dat je swinters nu weer met je auto op het park mag parkeren, dit is lange tijd niet zo geweest. In de zomer snap ik dat vanwege spelende kinderen en algehele drukte, maar in deze periode moet het toch geen probleem zijn. Dus erg prettig.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn. Alleen bezwaarlijk vond ik het dat je de bagage uit de auto nog een eind over een grindpad moest sjouwen. Dat is voor 75 + klanten niet prettig
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van het huisje, de locatie en de vriendelijkheid van de mensen op het park. Het enige minpunt in huisje naar 108 was, dat de lichtkoepel van de woonkamer in de gang zaten. Regelmatig zat er uwmand in het donker.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen al verschillende jaren in jullie parken en we hebben altijd aangegeven dat de verlichting onvoldoende was om bij te lezen. We waren blij verrast dat er nu een goede verlichting was om bij rezen. Hartelijk dank
8
Naam: Hanneke
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje is ruim en netjes goed schoon. Er misten een oven, de magnetron kan makkelijk een combi worden. De bedden zijn goed maar echt veel te smal. Het park zou autovrij moeten zijn, maar er stonden overal autos. Erg aardige balie medewerkster. Het huisje zou met de 2 kleine aanpassingen voor meer mensen een reden zijn om te boeken. Het is verder goed bevallen, mooie omgeving.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
netjes en goed.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima, ik kom in april met mijn vriendin een midweek. Hopen op dezelfde service.
10
Naam: Fred van Nijmweegen
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zoals iedere keer weer, waren we uitermate tevreden over ons verblijf. Het huisje, de ligging, de rust, alles geeft ons een goed gevoel. We komen niet voor niets steeds weer terug. Daarnaast ervaren we het team als heel bijzonder. Iedereen is betrokken, het is hun park, waar de bezoeker zich gast mag voelen. Er is een uitstraling van saamhorigheid, dat maakt dat dit park ons een gevoel van geborgenheid, een thuisvoelen geeft. Met vriendelijke groet, Fred en Liesbeth.
8
Naam: Anneke ter Beek
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruim en lekker schoonhuisje! Was compleet!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik kwam aan nadat de receptie gesloten was. De sleutel kon ik uit een kluisje halen en in mijn verblijf waren de gordijnen gesloten, lampen aangezet en de verwarming stond lekker aan. Een heel fijn welkom!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heel erg genoten van het huis
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima
9
Naam: Pieter Verhoeven
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was erg rustig. Ligging is heel mooi. En station is op loopafstand. Valkenburg Maastricht en andere steden prima bereikbaar
9
Naam: Martin Rower
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
6
Naam: Hans Peters
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toilet ,gang en badkamer plus slaapkamers veel te koud
Bedankt voor het invullen van de enquête. Wat vervelend te lezen dat het bij u in de accommodatie fris was. Onze excuses hiervoor. Wij hebben dit dan ook aangegeven bij de parkleiding van Schin op Geul, zo kunnen zij de technische dienst langs sturen om te kijken wat hier aan gedaan kan worden. U kunt dit ook altijd ter plaatse bij onze collegas van de receptie melden. Dan kijken zij direct met u mee naar een passende oplossing. Hopelijk heeft u verder van uw verblijf genoten. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken.
Reactie van Roompot
4
Naam: Angelica Branderhorst
Datum: 18 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik boek al vele jaren bij Roompot, maar dit park springt er echt uit qua gebrek aan hygiëne. Stofwolken onder het bed, stof op richels, haren in de douche, toilet niet schoon, plinten met modder en ga zo verder. Ik heb echt geen smetvrees en kan best iets hebben, maar dit was echt heel vies.
Bedankt voor het invullen van de enquête. We kunnen ons goed voorstellen dat het niet fijn is als bij aankomst de accommodatie niet schoon is. Dan begint de vakantie niet lekker. Onze excuses hiervoor! Onze collegas van de parkreceptie vernemen het altijd graag als er iets niet in orde is. Dan kunnen zij direct met u meekijken naar een passende oplossing. We hebben in ieder geval contact opgenomen met de parkleiding van Schin op Geul zodat zij kunnen zorgen met de huishoudelijke dienst dat voortaan de schoonmaak wel in orde is. Hopelijk heeft u desondanks van u verblijf kunnen genieten. Hopelijk tot ziens op één van onze Roompot parken.
Reactie van Roompot
9
Naam: Margaretha De Graaf
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het enige negatieve van het verblijf is de zitbank. Omdat de zitting glad is en schuin naar beneden loopt, glij je constant onderuit. Als je erop ligt dan glij je ervan af! We hebben het geprobeerd te verhelpen met o.a kussentjes in knieholtes of in je zij, in de hoop dat de het weg glijden tegen zou tegenhouden. Maar helaas hielp niets. Als ik een score zou mogen geven voor de bank…… een dikke 0.
8
Naam: Dennis Nuijen
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen al vele jaren elk jaar een keer op het vakantiepark Schin op Geul. De 2 dames van de receptie kennen ons en zijn alleraardigst. Het vakantiepark wordt elk jaar beter, althans dat is onze ervaring. Het is er altijd erg netjes, zowel het park en de huisjes. Kan zo niets bedenken wat niet goed is. Ga zo door!! Misschien een kleine brandblusser voor de veiligheid.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn hier al ongeveer 13 keer geweest De kinderen hebben het altijd naar hun zin En ik kan hier heerlijk wandelen
10
Naam: Noëlla Moens
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Perfect park, klein maar zo gezellig..
5
Naam: Marjon Meloni
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Echt het allervieste vonden wij de openhaard stank. Je hebt een rookvrij huisje, wat fijn is met een astma patiënt... Vervolgens stinkt de boel alsnog naar rook. Mn s nachts veel last van gehad. Iedere ademhaling rook je de rooklucht. Daarnaast is het huisje echt wel aan een opknap beurt nodig. Het was schoon, maar ziet er erg verouderd, rommelig en goedkoop (bij elk geraapt) uit. Het huisje was wel schoon en de bedden lagen goed.
Bedankt voor het invullen van de enquête. Vervelend te lezen dat u last van de rooklucht van de openhaard heeft ervaren. We kunnen ons goed voorstellen dat dat ontzettend vervelend is als astma patiënt! Onze excuses hiervoor. Onze collegas van de parkreceptie hadden dit graag van u vernomen, dan hadden zij meteen met u mee kunnen kijken naar een passende oplossing. Goed om te weten dat we op dit moment druk bezig zijn met het onderhoud en restylen van verschillende accommodaties op Schin op Geul. Zo kunnen we zorgen dat we uw volgende verblijf beter bevalt. Hopelijk heeft u desondanks uw ervaringen van uw verblijf kunnen genieten. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken.
Reactie van Roompot
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie bungalow met prachtig uitzicht. Heel mooie ligging en omgeving. Heel veel mogelijkheden om te genieten van de natuur in de buurt. Rustig gelegen.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.