Bungalowpark Hoenderloo

Hoenderloo, Gelderland, Nederland

  • Natuur
  • Veel faciliteiten
  • Wandelroutes

reviews

8.3

Vakantiepark Bungalowpark Hoenderloo scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 6134 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 6134 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vond het jammer dat ik mijn thuis gevoel achter moest laten
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: D.C. van Rij
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Jan Groenewegen
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zaten in bungalow Sporkehout. Mooie grote bungalow, alleen van het meubilair is de bank slecht. Oud, doorgezakte kussens voor ons als ouder stel moeilijk en soms pijnlijk zitten. Nodig aan vervanging toe. De koelkast voor ons twee als zodanig groot genoeg maar voor 6 personen natuurlijk veel te klein. Bedden en badkamer uitstekend, vooral 2e toilet boven zeer aangenaam. Zullen graag terugkomen (als er een nieuwe bank staat).
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie en geweldige fietsomgeving.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf. veel privicy handige manier van in en uit checken . de handige app En prachtige omgeving
9
Naam: Jacques Joosten
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Enorme rust op het park, fijne woning en schitterende omgeving . Zowel dicht bij huis voor wandelen, fietsen en er zijn mooie autotochten te maken.. Hoge Veluwe is dichtbij. We hebben jaarkaarten genomen. Ik heb de kantenservice van de Hoge Veluwe gevraagd of het mogelijk is om een goedkopere maandkaart te verstrekken voor vakantiegangers die kunnen aantonen dat ze korte tijd op een vakantiepark verblijven. Nu waren we bijna 200 Euro kwijt voor een periode van 18 dagen en is de jaarkaart per kalenderjaar. De onze zijn dan 1 jan al niet meer geldig. Mogelijk is er samenspraak met de parken mogelijk. Nog 1 klein puntje : We hadden maar 2 kledinghangertjes. De vakantie was zeer geslaagd.
8
Naam: Rita Plak
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en goed onderhouden. Prima huisjes.
8
Naam: Monique Serierse
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige omgeving
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Mirjam Spijker
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schitterende ligging. Wel een minpuntje vond ik dat je ook vanuit de binnenkant de voordeur alleen met de sleutel open kon maken, niet heel brand veilig, zeker niet als je met meerdere mensen in het huisje bent.
10
Naam: van Dorst
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie met veel privacy en heerlijke rust snachts en overdag. Ook leuk de eekhoorntjes die elke dag langskwamen om pindas te eten/verzamelen. Prachtige omgeving. Mvg fam. van Dorst.
10
Naam: Patrick Kruijssen
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig gelegen parking super mooi gebied. Rust,schoon,ruim.hebben genoten.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Ineke Bakker
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging van het park. Ruim ogezet. Jammer dat de verlichting in het huisje heel slecht is (‘s Aonds lezen was lastig). Ook boven de wastafel was de verlichting slecht. Er was een nieuw bankstel geplaatst (vorige boeking was het beter) helaas als je geen lange benen hebt kan je er niet lekker op zitten.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Trap is erg stijl, boven geen toilet, auto niet bij het huisje.
8
Naam: Bruno Verhulst
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een mooie rustige vakantie gehad we zijn tevreden over het park en zeker over de ligging, pal tegen wandel en fietspaden, rustig en toch ben je direct in het dorp waar je alle voorzieningen hebt!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park, leuke ligging en sfeer. Bosvillas zijn ruime prettige huisjes
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gebruiks aanwijzing magnetron en afwas machine ontbreken
9
Naam: Marina Vergeer
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Perfect
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben enorm genoten op jullie park. En komen zeker terug. Vriendelijk personeel en goede service.
8
Naam: Ton Nijenhof
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn rustig park, huisje/woonkamer wat donker een raampje in het schuine dak zou een optie zijn.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig,mooie huisjes
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Hans van Dongen
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Doordat er niet ingecheckt en uitgecheckt hoeft te worden geen contact met de medewerkers. Alles was verder super goed geregeld
8
Naam: André Diske
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje was op zich prima in orde op 2 loszittende kranen na. Slaapkamers boven zouden ook wel van een update kunnen worden voorzien. Dan zou het nog beter zijn
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park heerlijke bedden enigste minpuntje was de badkamer die was wat klein en het keukengerei was niet helemaal schoon maar verder heerlijk
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was goed maar de pinnen en spinnenwebben en de stof zat overal in het huisje. Dat was ontzettend smerig. Ik heb dat nog nooit op een ander vakantiepark meegemaakt,ik ben daarom ontzettend teleurgesteld. Het park zelf en het personeel is ontzettend goed en professioneel. De keuken en badkamer waren wel schoon maar de stof op de plinten vooral in de slaapkamers was gewoon smerig en de spinnenwebben en spinnen vreselijk veel. Erg jammer
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Bungalowpark Hoenderloo niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen over de schoonmaak aan de slag. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het personeel, dat is een mooi compliment. Wij hopen u in ieder geval nogmaals te mogen begroeten op één van onze Roompot Parken. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.