Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Waterpark Zwartkruis

Noardburgum, Friesland, Nederland

  • Privésteiger
  • Wandelen en fietsen
  • Bij Leeuwarden

reviews

8.7

Vakantiepark Waterpark Zwartkruis scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1079 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1079 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park met mooie bungalows. Hier nu voor de 2e keer geweest. Alles is schoon en netjes.
10
Naam: Marianne van Gijlswijk
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten . Heerlijk rustig en zo fijn al het comfort van het verblijf , de jacuzzi en de sauna, echt super.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik en mijn vrienden hebben het als zeer prettig ervaren. Prima appartement met zeer veel extras. Heerlijk rustig gelegen huisje met veel privacy. Alleen kon je vanaf de weg gemakkelijk naar ons kijken als wij in de hottub zaten. Nu was het niet zo druk op het park maar een extra heg of schutting zou wel fijn zijn geweest. En we wisten niet hoe het bubbelbad in de badkamer werkte. Deze kregen wij dan ook niet aan. Verder genoten van alles.
3
Naam: Ben van Ek
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In zo’n groot huis de kachel op 20 sorry slaat nergens op , als ik de jacuzzi huur en hij zit op slot ben ik er al klaar mee
Bedankt voor het invullen van de enquête. Wat jammer te lezen dat uw verblijf anders is verlopen dan verwacht. Onze excuses hiervoor! Wij doen altijd ons best om onze gasten een zo fijn mogelijke tijd te laten beleven. Mocht er iets niet in orde zijn vernemen onze collegas van de parkreceptie dit altijd graag. Dan kunnen zij direct met u meekijken naar een passende oplossing. We hopen u in de toekomst nog eens op één van onze Roompot parken te mogen verwelkomen om u te laten zien dat het ook anders kan. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Andre Wolters
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastische bungalow met geweldige faciliteiten zoals sauna en jacuzzi waarvan we erg hebben genoten. Bedden sliepen goed en inrichting en keukenfaciliteiten waren ruim voldoende. Enigste minpuntje was een defecte tafelpoot na melding werd door Bastiaan aangegeven dat dit op een later moment gerepareerd zou worden. Dat heeft ons er niet van weerhouden om met onze vriendengroep een geweldig en gezellig weekend te hebben gehad.
10
Naam: Sylvia Rijksen
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hebben de vakantie als fantastisch ervaren. Ik zou het aan iedereen aanbevelen. Alles was tip top in orde!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijk personeel, goede faciliteiten, rustige locatie. Spijtig dat het huisje niet (goed) was gepoetst
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De villa was erg mooi. De douche deuren sluiten niet lekker, waardoor snel een natte vloer. De ruimte was super, echt groot! De inrichting was sfeervol, genoeg kast ruimte. De jacuzzi was super, badjas haakjes zijn welkom op de veranda. Nu waaide het weg.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een geweldige vakantie huis, sfeervol rustig mooie aankleding. Een warm welkom straalt het huis uit. Heerlijke welniss. Keuken helemaal compleet. Dit is hoe vakantie hoort te zijn. Bedankt!
9
Naam: W. Heitlager
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie! Helemaal tevreden. Tips: broodrooster in het huisje (bakker is tamelijk ver weg); Badkleedjes op de grond bij de douche. Wij waren enigszins misleid door de fotos van het chalet. Op de fotos stond zowel een sauna als een jacuzzi maar er bleek alleen een sauna bij het chalet te horen. Dat staat ook wel in de bevestiging, maar de fotos hebben ons op het verkeerde been gezet. Dat is een eenvoudig te voorkomen misverstand.
9
Naam: Marlijn Offringa
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super genoten van de villa met jacuzzi. Een goed, net, schoon onderhouden huis met genoeg inventaris in de keuken. Vriendelijke, servicegerichte medewerkers en er heerst een heerlijke, serene rust op het park wat goed en netjes onderhouden is. Het was niet de eerste keer op dit park en ook zeker niet de laatste keer!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Frank van Beek
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Origineel en ruim park met prachtige huizen.
5
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De info vooraf is niet voldoende, b.v er was een stapelbed en dat is niet handig met alleen volwassenen. Ook werd niet vermeld welk koffiezetapparaat aanwezig is. Dan zou een plattegrond en inventarislijst vooraf van het huis handig zijn. We misten dessertlepel bij het bestek. We wilden de eettafel een beetje verplaatsen, die viel uit elkaar. De vaatwasser wast totaal niet schoon , zelfs ontbijtbordjes worden niet schoon. De spoelglans en zout waren ook leeg.met 6 volwassenen en 3 autos was één huissleutel te weinig. We kwamen in het donker aan en reden bijna het water in. Gaarne meer straatverlichting. We werden wakker van een Piepende koelkastdeur. Uit Eén slaapkamerkast viel spontaan een plank bleef ook niet liggen.verder heb ik ook positieve feedback namelijk, we waren verrast over de mooie verlichtte kerstster in het huis en het bezoek van de kerstman. Werd erg gewaardeerd. En we waren blij mer netflix.met vriendelijke groeten toos van engelsdorp
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons van feedback te voorzien. Op onze site kunt u per accommodatie een plattegrond terugvinden en een inventarislijst. Wanneer er iets ontbreekt van inventaris, kunt u altijd langs het servicepoint gaan. Zo kan bijvoorbeeld het ontbrekende bestek worden aangevuld. Ook kan u daar melding maken van de mankementen van uw accommodatie. Onze collegas zullen samen met u kijken naar een passende oplossing. Zo kan er iemand van de technische dienst langskomen om het op te lossen. Wij hebben uw ervaringen gedeeld met het parkmanagement zodat hier extra aandacht aan besteed kan worden. We hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Familie de Boer
Datum: 27 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon en opgeruimd park, vriendelijke beheerders, top accommodaties, huisje had uitgebreide keukeninventaris
9
Naam: Marga Snoey
Datum: 27 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super! We waren nogal sceptisch over hoe we onze villa aan zouden treffen; dit in verband met een ooit eerder gelezen recensie. De verwachting heeft het overtroffen. Een mooie, nette en ruime villa met sauna. Heel praktische indeling door de woonkamer tussen 2 slaapverdiepingen te plaatsen. De villa was van alle gemakken voorzien. Ondanks het aantal van 12 gasten hoefde niemand op elkaar te wachten om te douchen. 3 badkamers was voldoende voor 3 gezinnen. Ons kerstweekend was geslaagd. Dank.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en comfort
7
Naam: MK Mantel
Datum: 16 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er waren wat problemen met het toilet in de gang en de kleine badkamer, die zijn besproken met de receptie. De inrichting was keurig, de badkamer beneden is echt wel luxe, maar mist wel een klein beetje onderhoud: de voegen zijn niet allemaal meer even schoon en de handdouche is bijna niet meer vast te zetten, glijdt steeds naar beneden. De deuren in de keuken zijn behoorlijk onderhevig aan verf slijtage. De televisie was een wonderlijk ding: ik kon geen mogelijkheid vinden om het geluid op de tv harder of zachter te zetten door het apparaat, wat er voor staat. Dus tv met ab, maar niet qua geluid, daar moest je toch echt voor opstaan. De jacuzzi was werkelijk verrukkelijk!! Het zou wel handig zijn, als er aan die kant van het huis ook buitenverlichting zou zijn, nu moet je er echt in het donker naar toe. Wat de route betreft: mijn tomtom kon de Rijksstraatweg 78 Noardburgum met geen mogelijkheid vinden! Al met al een hele fijne midweek!
10
Naam: Wiemer
Datum: 13 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf voor een paar dagen. Huis was brandschoon. Ontvangst duidelijk en vriendelijk. je moet van rust houden. Op het park zelf is niet veel te doen.. aan te bevelen!
9
Naam: Ryan Van Dijk
Datum: 12 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en goed verblijf gehad. Kleine minpuntjes is dat de tv wel wat klein is en dat de slaapkamers niet heel goed gestofzuigd waren (erg veel stof onder de bedden). Verder een heerlijk bedrijf gehad. Goede service mbt de jacuzzi!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was een fijn weekend in een mooi huis
10
Naam: Bo
Datum: 12 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Chanila Jonker
Datum: 10 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was super.net huisje, vriendelijke mensen. Op de sauna na, was alles beter en mooier dan op de fotos. Klein probleem met de kachels toen we aankwamen, maar hier waren ze al mee bezig. Binnen no-time opgelost. Wellicht kunnen ze het park iets beter verlichten, want met het afval weggooien zag je geen hand voor ogen. Al met al zeker voor herhaling vatbaar!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Sandman
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er genoten van de grootte en de luxe van het huisje. Top service. Melding gemaakt van een kapot overtrek en er werd gelijk een nieuwe geleverd.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De rust, gastvrijheid, de accommodatie, en de jacuzzi
9
Naam: T
Datum: 5 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig groot huis, alleen jammer dat er op bovenverdieping geen badkamer is.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.