Vakantiepark It Wiid

Eernewoude, Friesland, Nederland

  • Watersport
  • Nationaal park
  • Bij Leeuwarden

reviews

8.5

Vakantiepark Vakantiepark It Wiid scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 620 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf

Bekijk 620 reviews

10
Naam: Anna Knoops
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi in de natuur gelegen park. Geen jongeren lekker rustig Mooi onderhouden geen rommel op t park. Bij de ernaast gelegen camping t Wiid is er een winkel restaurant en snackbar ideaal 8 min lopen ipv €2 broodjes service Al met al super gewoon
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi rustig park
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anniek
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk verblijf gehad. Het huisje was groot, netjes en leuk ingericht. Jacuzzi en sauna deden het goed. Voldoende ruimte om het huisje. Mooi groen en net park. Het enige wat we misten was een passpiegel (grote spiegel). De douche deurtjes boven sloten niet goed waardoor de badkamer boven erg nat werd, we hebben daarna alleen nog beneden gedoucht.
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij hebben heel erg genoten van de rust op het park ,waren in 2000 ook hier geweest
8
Naam: Alfred Gilissen
Datum: 11 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij genoten een heel fijne week bij vakantiepark it Wiid. De receptie was die dagen maar beperkt open viel ons op en in ons huis ontbraken kussens voor de tuinstoelen. Wij komen zeer zeker terug.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen heel graag op het Wiid ivm de rustige ligging, de sfeer en de fijne avond accomodaties. Heerlijk dobberen in een gehuurde boot en vissen op de steiger aan ons huisje. De kinderen vermaken zich prima op het speelveld. Fijn restaurant en snackbar. Prima winkel op het terrein en vooral heerlijk gelegen in en aan mooie natuurgebieden.
9
Naam: Laurens
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park, mooi uitzicht en mooie huisjes
8
Naam: Rja Haustermans
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park,mooi huisje,helaas geen dv vak in de ijskast,wel zonde voor de kinderen.kunnen geen ijs en koelelementen koud zetten.ontvangst van de tv was schandalig slecht.ned 1 en 2 deden het helemaal niet.verder veel zenders met storing maar na regelmatig opnieuw opstarten deden ze het nog enig sins.verder top locatie en heel mooi park.
9
Naam: Bonny Wilfried
Datum: 2 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Komen zeker terug, hebben nr van huisje genoteerd om volgende keer zelfde te huren
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Is zeer aangenaam voor mensen die van varen houden. Het huisje was goed schoon. Het zou wel fijn zijn als er een trekker in de douche staat en bijvoorbeeld een aardappelschilmesje aanwezig is. Dit doet niet af aan een hele leuke midweek in een mooie omgeving! Ik raad dit zeker wel aan
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vinden het erg jammer dat het park zelf geen horecavoorzieningen heeft op het park om sochtends een bakje koffie te halen of een lunch te doen. Wij hebben wel gebruik gemaakt van de snackbar van de naastgelegen camping die kwaliteit was erg goed.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Perfect huisje met veel accessoires. Enige gemis: een schuurtje voor de fietsen
10
Naam: Ramona Oosterhof
Datum: 29 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi compleet luxe huisje, jacuzzi en sloep optimaal gebruik van gemaakt. Prachtige omgeving. Speeleiland had zeker nog een klimparcours en kabelbaan bijgekund, erg summier met alleen glijbaan schommel en wip. Bij inchecken attenderen op restaurant en snackbar en supermarkt op de naastgelegen camping zou ook prettig zijn, scheelt ritjes naar het dorp!
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Badkamer nieuwe maar erg glad, vok met water na douche, geen afwatering, slaapkamer boven 2 persoons deurkruk stuk , 1 persoons lamp maar geen verbinding met stroom te maken ,geen bedlinnen in huis en geen handoeken geleend bij de buren, geen receptie aanwezig meer
8
Naam: Fred de Vries
Datum: 22 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park met veel mogelijkheden tot recreatie op het water. De receptiemedewerkers waren heel vriendelijk en behulpzaam. Het huisje was praktisch ingericht. De TV was wel erg klein en het tuinmeubilair was te eenvoudig
10
Naam: Tamara Van den Breemen
Datum: 19 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk gehad, genoten van de luxe en het weer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van een heerlijk verblijf. Echter de verouderde sfeer in het huisje kan worden verbeterd. De broodjes service en de gastvrijheid van de medewerkers was top. We komen graag nog eens terug.
10
Naam: Lukasz Lukaszewski
Datum: 19 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top!
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park goed onderhouden en de huisjes zijn van alles voorzien. De tas met sportspullen was ook zeer welkom.
9
Naam: Petra
Datum: 16 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje (618) was prima, de ligging was heel goed en het was schoon. Het enige wat we ons afvragen is of het zitgedeelte wel voldoende is voor 8 personen, want er staan 2 tweepersoonsbankjes en 1 bijpassende stoel. Dan moeten er dus 3 personen op een eetkamerstoel zitten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Wim Janssen
Datum: 5 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er hing in de erg gedateerde badkamer een rioollucht doordat het blijkbaar langere tijd niet gebruikt was. Dat in combinatie met het wat vergeelde en groezelige ligbad gaf weinig welness gevoel. De afvoerputten stonden droog. Er was geen schoonmaaksetje aanwezig en ook het bedlinnen (lakensets) waren niet compleet. Dat laatste was vervelend omdat de receptie al gesloten was toen we er achter kwamen. Er ook alleen een kleine TV, geen radio en cd of dvd speler. Jammer. De mevrouw aan de receptie was overigens heel vriendelijk en behulpzaam. Bij eerdere bezoeken aan het park waren de huisjes altijd tiptop in orde en heel compleet! Het is een prachtig, rustig park met mooi viswater. Volgende keer beter dan maar! 👍
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel goed.Mooi ruim en rustig park, prachtige omgeving. Hele aardige medewerkers
6
Naam: J.H. Streur
Datum: 28 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Duidelijke voorlichting wat er wel en wat er niet te doen is. Restaurant blijkt, ondanks de mooie fotos op de site, al jaren dicht. En wat er open zou kunnen zijn is pas na 1 april open (pontje!). Vertier moet je dus buiten het park zoeken, waar wij niet op gerekend hadden.
Bedankt voor uw feedback. Wij hopen dat u heeft genoten van uw verblijf. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
10
Naam: W. Marinus
Datum: 21 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park, prachtig huisje ! Alles keurig netjes. Zelfs AED in de buurt . Wij zaten in huisje 539. Punt van aandacht : Matje bij de keukendeur binnen mag wel een anti slip matje onder, ik gleed letterlijk naar binnen. Is gelukkig goed afgelopen. En we misten een snijplank….. Verder was het echt TOP, komen zeker keer terug!!!
8
Naam: Janneke
Datum: 18 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij waren met 6 ouderen en vonden het jammer dat we eigenlijk te vroeg in het seizoen waren en er weinig te doen was. Dankzij de medewerkster van de receptie hebben we wel een prachtige boottocht gemaakt en heeft zij voor ons vooruit alvast geïnformeerd wat er mogelijk was, dus daarvoor dank. De omgeving is prachtig. Bij aankomst zagen de tuinmeubelen er ontzettend vies uit en deze hebben we eerst schoon moeten schrobben voordat we konden gaan zitten. De verwarming stond op bijvullen en de wc-bril boven lag los. Dit hebben wij meteen bij de receptie aan het begin van de vakantie gemeld maar was bij vertrek nog niet verholpen. Uiteraard weten we de achterliggende reden niet, maar ik wil nog wel benadrukken dat de ontvangst hartelijk was en informatie van de medewerkster en medewerking door ons enorm gewaardeerd wordt. Ik kom begin april met mijn vriendin terug voor een midweek en verheug me erop.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat er in mijn huisje geen vriezer & Senseo aanwezig waren. Nu was ik maar in mijn eentje en dan is een pot koffie erg veel. Verder de vriezer vanwege het brood/ijs. verder was alles schoon en goed onderhouden. dat het bubbelbad niet werkte was een luxeprobleempje, maar ik paste toch niet lekker in het bad. Douche had een lekkere straal en was ook goed warm dus heb het bad niet gemist verders
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.