Havenresort Terherne

Terherne, Friesland, Nederland

  • Scheepshaven
  • Watersporten
  • Nabij Heerenveen

reviews

8.9

Vakantiepark Havenresort Terherne scoort gemiddeld een 8,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 678 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf

Bekijk 678 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten.
10
Naam: Cor Huussen
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en reinheid. Heerlijk ruim huisje. Schoon. Geen gebreken! Top midweek gehad. Dit was onze 3 midweek in dit park
9
Naam: Eddie Kragtwijk
Datum: 22 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De geweldige ligging met een fantastisch uitzicht ..
9
Naam: Harry Thomas
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker koel beneden slapen. En leuk het boven leven
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was er leuk
10
Naam: Nathalie Dirven
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten in het mooie huisje op dit kleinschalige park aan het water. Het weer was fantastisch, dat draagt natuurlijk wel bij aan de algehele ervaring
10
Naam: Herma Westerdiep
Datum: 18 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een fantastische plek in Friesland. Vlak bij Terherne; dichtbij winkels en restaurants. Boven wonen waardoor je een prachtig uitzicht over het haventje hebt. Een ruim balkon waar je kunt kiezen om of in de zon of in de schaduw te zitten. Het huisje is super schoon en gezellig ingericht. Van alle gemakken voorzien. Wij komen hier zeker nog een keer terug.
10
Naam: Carla Klootwijk-Den Otter
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn kleinschalig park met zeer betrokken beheerders. ZIjn er nu 3x geweest en komen graag terug !
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima huisje op een mooie plaats en vriendelijke service
9
Naam: Jan van Hemert
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Is nu de 2e keer dat wij hier zijn geweest. en zou er zo weer naar toe gaan
9
Naam: Paul van Tongeren
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima uitvalsbasis voor fietsen in Friesland! Fijn dat er een fietspontje is. Ook als niet-watersporter is een huisje in een haven wel eens leuk! Heb je een boot, dan kun je die voor je huisje aanleggen…
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hele leuke, mooie accomodatie. Geweldig mooi ingericht. Een minpuntje is dat er op de woonverdieping geen toilet aanwezig is.
8
Naam: G Tromp
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige vakantiewoning, keurig schoon. In eéén woord geweldig. Ik zou het met een slagzin kunnen samenvatten: ONDERVIND HET ROOMPOT WINT HET Roompot bedankt!
9
Naam: Wilco Hartevelt
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel leuk huisje
9
Naam: E.M. Lokhoff
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik ben over alles zeer tevreden. Mijn eerste ervaring in Friesland en dat is (mede door de accomodatie) om niet te vergeten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Dorrestijn
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: André Broekmaat
Datum: 8 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon en ern mooie ligging
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toppie.. genoten
9
Naam: Margriet
Datum: 2 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk lekker rustig, goede eetgelegenheden om de hoek
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park ligt prachtig aan een haven. Huisjes zijn leuk ingericht, ook heel schoon. Het was erg rustig. Je kunt er prachtig fietsen.
8
Naam: Wim Fijman
Datum: 25 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was n mooi appartement, schoon, vriendelijk en wel erg stil, maar dat komt misschien om dat het nog vroeg in het voorjaar was
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk tot rust komen
9
Naam: Jan Stuurman
Datum: 25 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Ria van Leeuwen
Datum: 22 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben enorm genoten! Vanaf de zeer vriendelijke ontvangst tot het vertrek. Het huisje had een perfecte ligging tot de zon( dank aan de vriendelijke dame bij aankomst) We voelden ons welkom en in het huisje thuis, heerlijk relaxed! De eerste keer dat we er waren en beslist niet de laatste keer!! Volop lof..maar ook voor de vriendelijke mensen in winkel, restaurants , pontje, fietsverhuur etc.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel erg leuk
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
genoten van een prima week
10
Naam: Raf Mertens
Datum: 16 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige locatie , mooi huisje met alle comfort dat wij verlangen.Extra pluspunt was het mooie weer waardoor we ons ontbijt lekker in het zonnetje buiten konden nuttigen . Wij komen zeker terug!!

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.