Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Havenresort Terherne

Terherne, Friesland, Nederland

  • Scheepshaven
  • Watersporten
  • Nabij Heerenveen

reviews

8.9

Vakantiepark Havenresort Terherne scoort gemiddeld een 8,9

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 782 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 782 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust knus vakantiegevoel
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi apartement lekker ruim. Je word zeer vriendelijk geholpen. Wij hebben erg genoten daar
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een gezellig en sfeervol oud en nieuwweekend gehad op dit mooie, kleinschalige park.
8
Naam: Alfons
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie haven, vriendelijke ontvangst/vertrek
10
Naam: Marjolein De Deugd
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is geen park maar een aantal havenwoningen. Dit vinden wij geweldig, het beneden slapen en boven wonen en de rust daar.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk gevoel bij het naar binnen stappen van de woning. Voelde echt als thuis komen. Ondanks de decembermaand is het prachtig om in Terherne en omgeving te zijn.
10
Naam: B & W Bruchmann
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Teun Segerink
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne dagen gehad. Probleem met warm water in no-time opgelost Wel zou ik graag een fatsoenlijke afwasborstel zien, de afwasborstel die er nu is is van het formaat babyborstel!!! We zijn best al vaak in een Roompot bungalow geweest en overal ligt zo’n ontzettend klein ding! Ik koop er altijd 1
9
Naam: J Kingma
Datum: 15 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
een heerlijk park lekker rustig
10
Naam: Yvonne Van Gaal
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel vriendelijk ontvangen daar kunnen een hoop vakantieparken wat van leren. En het appartement en de omgeving was heel netjes. Ik weet waar ik over praat om dat ik zelf beheerder van een vakantiepark ben geweest maar nu met pensioen. Heel eerlijk gezegd had ik hier ook wat van kunnen leren voor mijn een vette tien
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was best wel goed toeven in het park. Wij zullen er niet zo gauw naar teruggaan: een lastige trap, slaapkamers, badkamer veel te klein. Geen kast ruimte. Hoe dat met vier mensen moet, is ons een raadsel. En ja, de keuken. Geen afwasmachine en het bestek te karig. Álles voelde wat “uitgekleed” aan.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prettig verblijf
10
Naam: Jolanda Jabben
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar.
10
Naam: Gijsbert H. Landman
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een hele prettige en warm aanvoelende ervaring. Zeker na een lange periode met veel gezondheidsproblemen een goed gevoel. Perfect geregeld en vriendelijke en open medewerkers. Zeer zeker aan te bevelen.
10
Naam: Ada Haring
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn heel erg tevreden de service de ligging en de comfort We komen graag weer terug
8
Naam: Henny van den Haselkamp
Datum: 1 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Veel geluidsoverdracht van de buren, komt door de constructie en de houten vloeren en wanden.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
klein rustig park
8
Naam: A.Vetkamp Vetkamp
Datum: 30 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Ton Krichel
Datum: 23 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi en mijn vrouw die in de rolstoel zit was het geweldig goed aangepast en alles fijn bereikbaar dus een woord geweldig De groetjes
10
Naam: Anita Vlielander
Datum: 21 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk. Centraal gelegen. Geen groot park.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
goed aangepast huisje voor mindervaliden in een rustige omgeving
9
Naam: C.W. de Bruin
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige plek, heerlijk rustig comfortabel huisje!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Fekri El Haddad
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldige omgeving
9
Naam: Astrid Correlje
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hele leuke nette bungalows, goed gelegen aan een heel leuk dorpje.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel plezierig en ontspannen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekje Terherne op een mooie plek.
10
Naam: Carla Klootwijk-Den Otter
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne beheerders, fijne locatie en ideale plek om te onthaasten

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.