Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Veel activiteiten
  • Meer en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 14897 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 14897 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zaten in een rustig gedeelte van het park, op het moment dat wij er waren was het erg rustig. Het huisje was wel wat somber, er zou wat meer kleur in kunnen en bijv. een schilderijtje ofzo.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Prima ervaring en ligging mooie omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede service en leuke park. Onze tent was niet schoongemaakt, maar het was daarna wel opgelost.
9
Naam: J Van der Vis
Datum: 25 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad, huisje schoon alleen wat gedateerd. Mooi park met ruim voldoende accomodaties.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We komen hier al jaren een altijd tevreden. Wat erg vervelend was is dat er zaterdagavond tot 1.00 uur harde muziek was bij de naast gelegen tennisbaan (ons huisje stond er pak naast) Een hoorntje softijs voor €2,60 vind ik absurd duur en de huisjes worden wat verouderd met name badkamer. Verder tevreden als altijd.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Ans Wiggemans
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prima park. !!!!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
rust voor herhaling vat baar
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het vakantiepark bevindt zich ineen rustige omgeving: we houden van zo nu en dan eens een fietstocht te maken en dan vooral door de bossen. En daarvoor biedt de omgeving meer dan voldoende gelegenheid. Verder heeft men veel privacy, hetgeen te danken is aan de ligging van de bungalows. We zijn al een aantal keren geweest en hopen in de toekomst nog weer eens een vakantie op dit park in Borger te boeken.
9
Naam: Jan Draaijer
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf gehad in park de Hunzedal! Huisjes zijn wel wat verouderd en missen wat sfeer. Mooi park voor de kinderen, veel te doen en veilig. Zwembad ook leuk, hebben de kinderen zich vermaakt. Vriendelijk personeel en zijn oplossingsgericht. Zeker voor herhaling vatbaar!
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben enorm genoten! Ik heb zelf echt vreselijk slecht geslapen door mijn smalle en afschuwelijke matras maar met twee bedden tegen elkaar en wat creativiteit was het uit te houden. Mijn vriendin had een veel beter matras en breder ook wat ik niet helemaal begrijp dus tijd om er iets aan te doen! Verder hadden we het meest fantastische plekje gekregen! Degene die ons huisje heeft toegewezen echt mega bedankt! Onze twee kindjes hebben zo genoten van de speeltuin voor de deur 🥰 We hebben lekker gewandeld op het park en genoten van Koos konijn en het knutselen. Zwemmen was ook heel leuk al was het wel koud! Ik ben mijn hele jeugd naar deze camping gegaan en was nu voor het eerst weer terug. Jeugd sentiment!! Hopelijk tot in de toekomst 🌸
9
Naam: JC Jansen
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anton van den Bosch
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Lekker rustig park, veel groen en leuk zwembad. Prima huisje, eenvoudig maar alles wat je nodig hebt.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf in nieuw chalet. Daardoor nog lekker fris. Leuke indeling vd chalet. Veel te beleven voor de kinderen. Klein minpuntje is dat het vanaf de nieuwere chalets wel een eindje lopen is naar de faciliteiten.
9
Naam: Gerard van den Top
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: F Albers
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vieze radiator in toilet...verder alles prima...zou zo weer gaan
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was zeker voor de kinderen een geweldig weekend. Met een leuk zwembad en een goed animatieteam.
8
Naam: M. Baas
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zaten in de safaritent. Wij hebben door een stel jongere behoorlijke geluidsoverlast gehad tot half 4 in de nacht. Helaas de beveiliging een aantal x moeten bellen. Dus ik dacht als dit mij. Weekend word... Smorgens ging de muziek weer o een aardige volume. Wij zijn hiermee bij de receptie geweest dat dit niet nog zo een nacht hoort te gaan met 2 jonge kids (2 en 3jaar) bij de receptie mochten we bowlen maar gezien de leeftijd is dat misschien wat veel gevraagd en mochten we wat anders kiezen. Netjes opgelost! Helaas kwamen we er ook achter dat de tv streaming nog niet klaar was in de tent waarvoor wij wel een boeking hadden gedaan. Dit was nog niet gelukt en had vertraging opgelopen. Maar wat heeft de safari tent een hoop goed gemaakt in de zin van netjes, schoon, en super goede matrassen (doet echt een hoop) en dan de volgende dag de stort douch was wel echt een verassing. Ik zou graag zo een weekend nog eens over willen doen zonder een karaoke feest op de achtergrond en met een smarttv internet. Voor als de kids even rust moeten vinden. Bij de tv. Maar voor ons hebben jullie een dikke 8 en een half verdient en een hoop goed gemaakt met vriendelijkheid comfort en kindvriendlijke. Geen moment verveeld en de kids waren daardoor ook oprecht gezellig en echte broer en zus zonder ruzie....en dat is voor (deze)ouders ook heel fijn geloof me. Wij kunnen oprecht zeggen we hebben vakantie gehad, al was het maar een kort weekend 🙈 bedankt Roompot en alle mensen die ons hebben geholpen en gezien hebben. Vriendelijke groeten familie Baas
8
Naam: Ronald
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een heel fijn weekend gehad op Hunzedal. Erg mooie ligging van het park, met veel dingen om te doen. Huisje kon wat schoner, bad en douchekop niet fris. Al met al zullen we hier zeker vaker heen gaan.
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij waren voor het tweede jaar op het park zo goed is het ons bevallen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Ina Oosterhuis
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een mooie dag gehad op de zaterdag helaas moesten we op zondag wegens omstandigheden heden al naar huis .maar we komen nog wel een andere keer terug voor een weekend of midweek
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ons huisje stonk vreselijk vermoedelijk hadden vorige gasten dieren mee gehad in het diervrije huisje. We moesten een uur uit het huisje omdat de td met een apparaat het huisje zou reinigen. Hiervoor konden we een uurtje gratis bowlen. De bowlingbaan bleek niet open en er was geen animatiepersoneel. Uiteindelijk is de baan aangezet maar hadden we geen catering dit was erg jammer. Pluspunt het beddengoed rook wel heerlijk schoon en fris
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn weekend gehad, leuk huisje op prima locatie
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park kindvriendelijk en overzichtelijk

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.