Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Veel activiteiten
  • Meer en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 16855 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 16855 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn en rustig verblijf gehad in een schone accommodatie.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prettig
10
Naam: F.J. Sijmons
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gewoon prettig om er te zijn
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en mooi uitzicht op het water.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Helemaal super!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We maken met regelmaat gebruik van een van jullie parken, zoiets doe je alleen als je het als positief ervaart. Zou het wel prettiger vinden als de aankomsttijd iets vervroegd kan worden en de vertrektijd iets verlaat. De volgende boeking is al weer gemaakt, dus tot de volgende keer.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het voelt aan als thuiskomen.
9
Naam: Jolanda de Kuiper
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontspannen in ruime rustige omgeving
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Roel van der Molen
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park leuke medewerkers prettig vertoeven voor herhaling vatbaar
8
Naam: HJ de Goede
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed lekker gezwommen en gegeten.Groetjes van ons.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was prima omdat ik er niet voor vakantie was maar bijna alle huisjes om mijn huisje heen werden gerenoveerd en dit gaf veel herrie. Het was wel netjes geweest als dit vooraf even gemeld was. Ook bleven sommige deuren van de huisjes in renovatie snachts open staan en de lichten waren ook aan. Door de wind klapperden die deuren en werd het wel een beetje spooky. Renovatie van de huisjes is echter wel een goed idee, hoop dat het mooi wordt. Verder heel tevreden, mooi park, mooi zwembad en heel vriendelijk personeel!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van het heerlijk rustige en ruime park in een prima chalet met prachtig uitzicht op het meer!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was vooral de plek aan het water waar wij voor gevallen zijn. Verder is het een mooi park.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Uitzicht vanuit verblijf.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hadden een familie-uitje met 10 personen, waaronder 4 kinderen. Het zwembad was prima, goede temperatuur van het water, er werden watermonsters genomen en er was altijd toezicht. Jammer was, dat de afzuigkap te vies was om aan te pakken en de gordijnen in de hal waren half uit de rails, maar na onze klacht bij service point werd het dezelfde dag en ochtend prima verholpen. Ik miste een grotere speeltuin buiten(misschien niet goed gekeken). Misschien een tip: Een kleine kinderboerderij?? Verders hebben we het prima naar ons zin gehad. Ook het restaurant was prima en lekker eten!!!
9
Naam: Gerard Hibma
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op onze vraag om een huisje iets verder te mogen betrekken bij dag van aankomst werd dat geweigerd. Alles was bezet volgens de dame van de receptie. Dat heeft als gevolg gehad dat wij zeven nachten niet best hebben geslapen van de grote weg naast ons. Doordat het veel heeft geregend die week en dus de wegen nat zijn is het geen pretje om dan de auto’s te horen langs zoeven. Met een beetje echte belangstelling en begrip waren onze nachten een stuk rustiger geweest. Hopelijk is bij ons volgende bezoek aan de Roompot in Putten 10-02-23 een betere nachtrust gegund. Dit moesten wij toch even kwijt. Een kleine klacht.......helaas.
7
Naam: Anna Backx
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
-Het electronisch slot van de accommodatie beviel ons niet; met kinderen die in en uit lopen en de deur die direct in het slot valt zodra de deur dichtvalt. -De temperatuur van het (subtropisch!) zwembadwater was beneden de maat; het was te koud. Ook in de kleedruimtes was het erg koud. - De bewegwijzering en informatieborden in het Engels in een Nederlands park vonden wij niet prettig en klantgericht.
10
Naam: C.T.D. Smeltink
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park, rustig gelegen goed bereikbaar, medewerkers ontzettend vriendelijk,
10
Naam: Marga Van der Meer
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn al meerdere keren bij jullie geweest. Met de caravan, in een chalet en in een huisje. Altijd goed. Wat ik nu bij het huisje jammer vond is dat als in een eindschoonmaak zou willen 85 euro moet betalen. Dit staat niet tot verhouding wat er gedaan moet worden. Veel te duur. We hebben het nu zelf gedaan. Ik vind als je zelf het huisje schoonmaakt dat de check out in ieder geval iets later kan. Bijvoorbeeld 11:00. 10 uur geeft een stres gevoel die je niet wil hebben op vakantie. Voor de rest is alles gewoon goed. Vond het trouwens prettig dat het zwembad lekker warm is. Daar was ik bang voor aangezien de hoge gas prijzen van tegenwoordig. Dat wilde ik nog echt even benoemen
8
Naam: Kirsten van der Zwan
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rustig park. Kwam misschien ook wel omdat er niet veel gasten waren
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Met plezier het park bezocht.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Geweldig leuk kindvriendelijk park.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij hebben met ons gezin een ontzettend gezellig weekend gehad!!!!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima verblijf gehad met prachtig uitzicht op het water.
8
Naam: Harry Huisjes
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn park
8
Naam: J. Kanters
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Hilly Schuurman
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Ester Bedaux
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie grote accommodatie waarin we met 10 personen verbleven. Het zwembad was lekker warm en het was er lekker rustig. Zaterdagavond heerlijk gegeten in het restaurant. Het was super druk en er was weinig personeel. Ondanks dat waren de medewerkers erg vriendelijk en gastvrij. Complimenten! Wij komen graag een keertje terug.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.