Landgoed 't Wildryck

Diever, Drenthe, Nederland

  • Zwembad
  • Natuurgebied
  • Ruime landhuizen

reviews

8.6

Vakantiepark Landgoed 't Wildryck scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2168 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 2168 reviews

8
Naam: Leo Bleeker
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke verblijf gehad en lekker gefietst en een gezellig terras.
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf met een goed uitgerust huisje ten midden van de natuur en leuke speelactiviteiten voor de kinderen
9
Naam: Frank Tusek
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vooral zorgen dat het zo blijft als het is, mooi, veilig, schoon zowel gehele park als huisjes en gezellig. Park ligt op een hele mooie locatie.
10
Naam: Linda Hoogerbrug
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een week in een huisje gezeten en alles was geweldig, behalve de (koeken) pannen. Er zaten allerlei krassen in dus we hebben ze niet gebruikt. Verder was het verblijf top en een prettige atmosfeer in het vakantiehuis.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park. Veel privacy. Mooie huizen en lekker veel ruimte om het huis.
9
Naam: Sietze Jonkmans
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heer, comfortabele vakantiewoning op een rustig park, direct in het bos gelegen
8
Naam: Babs van Zijl
Datum: 12 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Jaap Smaal
Datum: 10 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten op het park en we komen zeer zeker terug!
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke rustige omgeving waar je totaal tot rust komt.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ruimte en rust in het huisje en op het park
8
Naam: Vogels
Datum: 8 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne dagen weg geweest met het gezin.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Geweldig park op een fantastische omgeving in het bos.
9
Naam: Jan Rozenbrand
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij zijn nu voor de derde keer geweest en het blijft geweldig ga zo door
10
Naam: Joep
Datum: 5 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
wildrijk blijft een uniek park waar kwaliteit hoog in het vaandel staat .
10
Naam: Reitsma
Datum: 2 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijn weekend gehad! Modern huis, netjes en goed schoon. Rustig park met voldoende vermaak voor onze jeugd 3 tm 9jaar. Aanrader!
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anja Kruijsbergen
Datum: 30 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een sfeervol park, lekker rustig. We hebben heerlijk gegeten, zowel in de brasserie als in de snackbar. Het landhuis was sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben hier in Landhuis A4 gezeten ,lekker ruim . Een grote tuin, en veel privacy . Een prachtige omgeving om te fietsen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is al jaren voor ons een heerlijke plek.
9
Naam: Jan En Bea Lockhorst
Datum: 29 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch,rustig, veel natuur
10
Naam: RIEN FRIEBEL
Datum: 29 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Na 3x geweest te zijn, het is beter en geeft vertrouwen in de organisatie en medewerkers daarom een reden om voor een 4e keer terug tekomen. EEN TIP. Een winkel hoeft niet groot te zijn om snel of iets lekkers als je savonds gezellig in je huisje zit.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en een mooie park.
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Mirjam
Datum: 25 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk park met nette huisjes en voorzieningen. Geweldig personeel. Van alle gemakken voorzien voor de kinderen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij komen al jaren in uw park. Met onze hele familie. Dat moet genoeg zeggen. Het is heerlijk daar. Vanwege ziekte een aantal jaren niet.
9
Naam: Gerard Metselaar
Datum: 22 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst werden wij vriendelijk te woord gestaan door de medewerkster, daarna waren wij enorm verrast door het huis en de locatie, tenslotte boek je zoiets via internet dan moet je maar afwachten hoe het in het echt eruit ziet. Daarna hebben wij een heerlijk verblijf gehad, de stilte en de rust op het park geweldig. daarnaast het park zelf keurig onderhouden .De omgeving buiten het park heerlijk door de bossen kunnen wandelen. Wij komen zeker nog eens terug.Groot compliment voor dit park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park, zeker voor herhaling vatbaar

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.