Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Landgoed Het Grote Zand

Hooghalen, Drenthe, Nederland

  • Bosrijke omgeving
  • Buitenactiviteiten
  • Cultuur

reviews

8.3

Vakantiepark Landgoed Het Grote Zand scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 9083 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9083 reviews

9
Naam: Ibo Ercan
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een lang weekend in één van de grotere bungalows mogen verblijven. Doordat de accommodatie zo ruim is en wij daarnaast een jacuzzi en een sauna tot onze beschikking hadden, konden we maximaal relaxen. Het is een hele mooie park met voldoende voorzieningen voor jong en oud. Zowel bij aankomst als bij vertrek uiterst goed geholpen door de dames van de receptie. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!
7
Naam: Jolanda Van Brakel-Dorsman
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is echt een mooi kleinschalig park en de rust is er zeker te merken wat erg fijn is! Het park zelf oogt ook schoon en netjes. Maar het huisje zelf was niet schoon helaas. Het was best stoffig en veel spinnenrag. De tegels lijken ook al een tijd niet schoongemaakt in alle natte ruimtes, druppel vorming op de kranen enz. Het leek erop alsof er alleen een stofzuiger door alle ruimtes was heen gehaald. De kapotte sauna emmer heb je niks aan want het water liep er net zo hard weer uit. En de ronde zwarte plek op het saunabankje lijkt wel op schimmel. Daardoor hebben weinig van ons gebruik gemaakt van de sauna. Er stonden vieze glazen in de kast zelfs met drink resten er nog in. (Die hebben even simpel allemaal in de vaatwasser gezet) Het dolce gusto apparaat zag er ook niet meer fraai uit. Het is erg jammer het zo aan te treffen. Hopelijk wordt hier in de toekomst nog aangewerkt. Het interieur verder zag er wel mooi en sfeervol uit. Het cijfer had zeker een dikke 9 kunnen zijn. Maar persoonlijk hecht ik erg veel waarde aan een schoon huisje. Doordat we ook vrienden mee hadden en het weekend al zo kort is, ben ik niet gaan klagen bij de balie. Hopelijk doen jullie er iets mee zodat we ook in de toekomst nog eens een keertje kunnen boeken. Want een schoon huisje is wel zo prettig en in een kort weekend wil je geen tijd besteden aan de receptie of het wachten dat iemand het komt schoonmaken. Oja en nog een puntje.. een werkend pasje voor de slagboom zou ook wel fijn zijn. We stonden in een file bij de slagboom op zaterdag avond doordat iemand vast stond en er niet door heen kwam. Toen waren wij aan de beurt en ook bij ons werkte het pasje niet. En het ergste daarvan is dat als je belt aan de slagboom dat er ook totaal niet gereageerd wordt en het ook niet opgelost wordt.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een fijn weekend gehad met elkaar, in een gezellig huis!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontvangst was prima. Huis met wellness had wel wat schoner gemogen. Spinnenwebben hingen aan het plafond. Potten en pannen waren niet gecontroleerd en niet schoon. Verder hing er een vreemde lucht in de woonkamer. Verder was het prima.
8
Naam: Lida Primus
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie huis voor 11 personen ..maar zwembad wel klein.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het park blijft zich erg langzaam ontwikkelen.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Hugo Huiskamp
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig park (inherent aan de periode?). Ruime huisjes.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De minimum temperatuur instelling van het huisje kan wel wat hoger als er huurders in zitten. Het was bij aankomst erg koud binnen. Door de gebruikte thermostaat koelt het huisje ook snel af wat resulteert in de thermostaat op maximaal in te stellen. In de buiten berging staan 2 stofzuigers zonder stofzak, dus zijn deze bij vertrek ook niet gebruikt. Veder hebben wij (8 volwassenen) een fijn weekend gehad.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig mooi park om heerlijk te ontspannen! Prachtige ligging om te wandelen en te fietsen! Weer een fijne vakantie gehad!
9
Naam: Hilda Vroom
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks ons korte verblijf, hebben we genoten.
9
Naam: Jenny Scholte
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik was er ter voorbereiding op mijn tentamenweek, dus ik kwam alleen maar voor rust en stilte. Dat is prima gelukt.
8
Naam: Roos Nuijten
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een prachtig mooi huisje in een prachtige omgeving met ontzettend veel ruimte. De inrichting was erg verouderd en toe aan vervanging, het mocht de pret niet drukken maar het was wel jammer. Met name de staat van de bedden en de schimmel in de douche waren jammer. Misschien voor toekomstige boekers handig om te weten dat de huisjes wat verouderd zijn. Daarnaast kwam er op zaterdag opeens iemand langs om iets op te meten in de accomodatie, dit hebben we als onprettig ervaren. Zoals vandaag begrepen stond de accomodatie komende week leeg, dan hadden ze dan prima kunnen opmeten. Verder hebben we een prachtig mooi weekend gehad waarvoor onze dank.
9
Naam: Marjo
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Altijd fijn om hier te zijn, jammer dat iemand het nodig vond om de hele zondag met een bladblazer bezig te zijn kijken nu al uit naar september
9
Naam: A.B. Modderman
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten op een voor ons onbekend park huisje was prima alles goed onderhouden en Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Wij komen er graag nog een keer terug.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk weekend gehad. Genoten van alle faciliteiten in het huisje met sauna en bubbelbad. Het huis was op het eerste oog schoon, tot je verder kijkt dan zie je toch overal stof en spinnenwebben... erg jammer want je betaalt wel 80euro voor de schoonmaak......
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor de derde keer een weekend in een 12-persoons bungalow doorgebracht. Ondanks het slechte weer was het, mede door de ruimte en de sfeervolle inrichting, geen straf om ons binnen te moeten vermaken!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: R.O.N. Smit
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Gerard Hulsegge
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Landgoed Het Grote Zand is ruim opgezet. Doordat het een al wat ouder park is, zijn de accommodaties omringd door groen. Dit geeft een gevoel van privacy en vrijheid.
7
Naam: J.H. Stam-Hansma
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging van het huisje was voor mij onmogelijk. Ik ben 77 jaar en alleen. Ik loop moeilijk. Het huisje lag op een heuvel met een helling met een ‘drempel’. Het toegangspad was groen uitgeslagen en glad. Er was geen blad geruimd. Ik was met een hond. Die kon ik ‘s avonds niet uitlaten vanwege de gladde helling en de volstrekt ontoereikende verlichting. In de tuin was ook ondoenlijk vanwege de enorme bladhopen. Ik vind het een mooi park, maar er zijn volstrekt geen voorzieningen voor gehandicapten. De paden zijn zo smal dat je de berm in moet om een auto te laten passeren. Hoe je dat doet met een rolstoel is mij een raadsel. Ik had met mijn rollator al forse problemen. Het is niet meer van deze tijd dat je met een rollator amper het jou toegewezen huisje kunt bereiken. Jammer want het park is mooi en de medewerkers zijn vriendelijk. Zij zeggen dat ze geen invloed hebben op de toewijzing van de huisjes. Wordt centraal door roompot geregeld. Nogmaals, jammer.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne week gehad, zelfs een midweek bijgeboekt
7
Naam: Marieke
Datum: 17 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige ruime woning!! Goede bedden! Helaas: Vuile toilet in accomodatie en erg stoffig! Vuile volle senseo apparaat in accommodatie. Vuile toiletten bij het zwembad en sauna! In onze accommodatie moesten we direct alles poetsen! Het zou fijn zijn als we een tegemoetkomend bedrag terug krijgen. Met vriendelijke groet John en Marieke
10
Naam: Marijke
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park! Heel gezellig huisje! Je loopt zo het bos in! Vriendelijke receptiemedewerkers!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Goed park. Voldoende privacy en mooie ligging. Huisjes zijn goed maar (ons huisje) was nogal sober aangekleed. Alles wit en haast geen kleur. Iets meer sfeer met kleur of mooie foto’s zou dit opwaarderen. Je bent toch even weg en dus vrolijk
10
Naam: H.M. Berg
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Na aanvankelijk wat problemen met de geboekte locatie, daar bleek gewerkt te worden ivm technisch mankement, is dit door de dames van de receptie heel goed opgepakt en hebben zij dit voor ons heel goed opgelost. Complimenten aan de dames van de receptie, dit heeft ons verblijf heel aangenaam gemaakt, waarvoor dank.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel mooi ruim opgezet park met moderne huisjes die van alles zijn voorzien.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging van het park is fantastisch. Ben dol op rust en natuur dus voor mij helemaal perfect. Zou heel graag nog eens gaan.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.