Landgoed Het Grote Zand

Hooghalen, Drenthe, Nederland

  • Bosrijke omgeving
  • Buitenactiviteiten
  • Cultuur

reviews

8.3

Vakantiepark Landgoed Het Grote Zand scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 8616 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 8616 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi vakantiepark met ruime opzet en fijn dat de auto bij de bungalow geparkeerd kon worden. Veel groen met veel privacy en leuk met alle vogels en eekhoorntjes
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima vakantiepark
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijke week gehad. Wel graag onderhoud aan keukenkraan (nieuw leertje?) en stucwerk in de gang beneden en slaapkamer. Valt van de muur af.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer goed
8
Naam: Yvonne Van Eeden
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prima park en lekker rustig. De slaapkamer in ons huisje was vrij vochtig en er zaten zilvervisjes in de kast. Bij het afhalen van het bed was het beddengoed gewoon vochtig. Ik hoop dat hier iets aan kan worden gedaan. Verder prima en heerlijk verblijf gehad.
10
Naam: M.G.G. Kramer
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De compleet ingerichte vakantiewoning maakte indruk.
8
Naam: Aart Kraak
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Eerst maar even de verbeterpunten: Er lag een mes in de la, waar nog slagroom aanzat. De vorige bezoekers hadden duidelijk diezelfde ochtend nog een taart aangesneden en niet afgewassen. Daar kunnen jullie niks aan doen, maar het was niet fris. Er zat veel spinrag aan de bovenkant van de muren in de keuken. Tussen de kussens op de grote bank ligt heel veel troep. Het is duidelijk dat dit er al maanden zit. Papiertjes, kruimels, zand, etc. Maar dit alles neemt niet weg dat wij het heerlijk hebben gehad. Wij hebben nauwelijks gebruik gemaakt van de faciliteiten. Maar toen wij s avonds suiker nodig hadden werd dat uitstekend opgelost. Een medewerker deed even de winkel open. Speciaal voor ons. Fantastisch. Het huisje was uitstekend, praktisch, en een prachtige ligging.
8
Naam: Henk Hogeveen
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park is een mooi park geheel in de natuur, huisjes zien er mooi uit. Uitleg hoe het gaat in het park is goed. Fijn rustig is het in het park. Vind dat het restaurant de kaart te klein is dat zie ik in roompotparken wel vaak beter. Verder toen we kwamen was op het eerste gezicht het huisje netjes maar toen we binnen waren de vloer pikte de wc was niet schoon de aanrecht kastjes waren niet schoon overal lagen nog broodkruimels. Mijn vrouw en ik hebben het huisje eerst schoongemaakt en het gemeld bij de receptie die zei toen moet ik nog schoonmakers sturen. Dat hoefde toen niet meer. Wij komen heel veel met vakantie in roompot huisjes maar dit is de tweede keer dat we een vies huisje krijgen. Dit moest even van mijn hart, we hebben 17 dagen geweest hier en hebben een fijne vakantie gehad. Vriendelijke groet, Henk Hogeveen Barend Kuisstraat 46 3861HS Nijkerk GLD Mail h.hogeveen3@chello.nl
7
Naam: Ton van Kessel
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Net park mooi huisje . Jammer geen horeca ook bij aankomst is er niets in de avond groot minpunt
9
Naam: A. Sieperda
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijke bungalow
8
Naam: Bart Bos
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima Park en fijn huisje behalve de bedden waarvan de matrassen oud en versleten zijn. Dit geldt voor meer huisjes die we al 5 jaar bezoeken.
10
Naam: René TenTije
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn je komt tot rust in bosrijke omgeving
8
Naam: Cynthia Stroo
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super weekendje weggeweest in het mooie Drenthe. Leuk park en lekker rustig. Groot genoeg om s avonds nog even een rondje met de hond te wandelen. Ook fijn dat je zo het bos en het natuurpark in loopt.
9
Naam: Wilma Deen
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Allies was oke
8
Naam: I.R.M.A. Oterdoom-Hagevoort
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De plastic hoezen om het matras zijn afschuwelijk
9
Naam: Aad Jansen
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het was goed en schoon en erg rustig
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Martin Vermeulen
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was fijn verblijf, huisjes staan wel dicht op elkaar. Nummering loopt erg door elkaar heen.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en rustig en groen park gelegen in een zeer mooie omgeving. Personeel is vriendelijk.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park, rust en voldoende faciliteiten voor een onbezorgde vakantie
8
Naam: A. Stevens
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede ligging van het Park Hooge Zand .
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden een goed verblijf, heerlijk gegeten in het restaurant.. Heerlijk rustig op het park. Badkamer vertoonde wat vieze randen bij douchecabine, vloer mistte ook wat voegen En koffiezetapparaat en waterkoker zagen er ook niet fris uit aan de buitenkant. CV werkte prima, het was in de slaapkamer wel wat vochtig en rook muf, rails vd schuifkast was ook roestig. Leuk interieur.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben van een heerlijke en zorgeloze vakantie genoten op jullie vakantiepark Het grote Zand.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima vakantiepark
10
Naam: Theo van der Thiel
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi groen park vlak naast mooie heidevelden. Hele mooie en goed onderhouden fietspaden in de omgeving.
9
Naam: M.D.G. van Ham- Van Ouwerkerk
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig park, prima ligging van nr. 79, schoon, ruim huis.
9
Naam: Erik Nieuwenhave
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
fantastisch
8
Naam: Erna Wijers
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park om even rustig bij te komen. De scheiding tussen huisjes had misschien met meer groen verbeterd kunnen worden. Snackbar en animatie gebouw zagen er wat armoedig uit. Niet bekend dat de snackbar niet open was en dat je het in het restaurant moest halen. Zwembad ziet er op plaatjes groter uit, dan in werkelijkheid. Rustig park in september met vele mogelijkheden om uitstapjes te doen. Wij hebben ons prima vermaakt.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.