Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland

  • Binnenmeer
  • Veel sport en spel
  • Wandelen en fietsen

reviews

8.2

Vakantiepark Hunzepark scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3628 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3628 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, mooie ligging
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het verblijf was ondanks de renovatie werkzaamheden erg prettig.
9
Naam: Arie den Boer
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
zeer vriendelijk geholpen, niet opdringerig. Ondanks de werkzaamheden, was er toch de rust
9
Naam: Eddy Horlings
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk rustig park met ruime accommodaties
8
Naam: Frans Bertels
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden dit park uitgekozen om een week dichtbij onze pasgeboren kleindochter te zijn. Top!
10
Naam: Hans Vink
Datum: 18 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben wederom heerlijk genoten van onze vakantie op het villa Hunzepark. ook weer in dezelfde villa als vorig jaar. Het voelde een beetje als thuiskomen.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prachtig park waar ik nu met mijn vriendin een heerlijk weekend heb doorgebracht, ze is ernstig ziek en wij willen samen memories maken,dat kan zo geweldig in jullie park!!ik hoop ook echt dat wij dit nog een keer mogen doen,en ik hoop dat wij dit weekendje winnen!!!wij zijn zo gecharmeerd van dit park!!!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Twas heel ruim en fijn 🥰
9
Naam: H. op ten Berg
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel rustig gelegen park. Er was bijna niemand. Heerlijk!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alle faciliteiten zaten dicht maar dit wisten wij. We hebben heerlijk rust gehad. Chalet Lariks was prima. Best goed schoon. Ruim voldoende inventaris. Wij zouden zelf die grote zware stoelen er niet meer zetten. Maar wat kleinere fauteuils die makkelijker te verschuiven zijn en minder ruimte innemen. Een likje verf er door en het is picobello in orde!!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn rustig park, jammer dat het servicepunt en de voorzieningen niet open waren. Zou fijn zijn als iig het servicepunt elke dag desnoods 1 a 2 uurtjes open zou zijn.
8
Naam: André Stolk
Datum: 7 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Stijlvol ingericht huisje. Zeer ruim. Vooral de ruime badkamer met bad en regendouche beviel ons goed. Het huisje stond op het kampeerterrein dus hadden we nu enorm veel rust en privacy. Enige minpuntje waren de bedden want die zakten erg door.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was gesloten wat voor onze groep niet erg was
7
Naam: Ria Zwiep
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging
6
Naam: Peter
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Andere indruk dan op internet. Ons huis had een totaal andere indeling. Geen slaapkamer beneden. Ook was er bv geen vriezer terwijl die wel op de site staat. Het hele park en in mindere mate ons gehuurde huis schreeuwen om onderhoud. Het park maakt echt een verpauperde indruk. Het huis was ruim maar daar zag je ook echt signalen van slecht onderhoud. Deuren en ramen sloten niet altijd goed. De magnetron werkte niet volledig. Er ontbraken onderdelen. Bij het bad deed de douchekop het niet. In de douche zat hij los. Onder de keuken lag het stootbord los. Verschillende spots waren stuk. De vaatwasser was in de deur met ductape geplakt. De bedden zijn prima. Stopcontacten zitten soms op rare plekken zoals achter de verwarming. We vonden de zithoek wat krap door het kleine bankje. We hebben daarvoor het bankje uit de extra kamer er maar bij gezet. Een extra spiegel in de hal zou fijn zijn. Tot slot missen we bij het eerste gedeelte van de trap een stukje leuning om je aan vast te houden. Op basis van wat aangeboden op de site van Roompot vind ik de prijs hoog.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Douches slechte kwaliteit, m.n. Deuren ( liepen niet en roest en sloten niet goed) veel beschadigingen aan behang en keuken. Raamhandgreep zat los, Feit dat jullie hoofdprijs vroegen voor chalet dat gerenoveerd moet worden. Geen respons op reparatietickets na doorschakeling omdat receptie niet bemenst was. Inrichting chalet mist kleine dingen als goede verlichting ( mn woonkamer maar slaapkamer dimbare verlichting behalve lamp precies boven bed, was is nut dan?)haakjes voor handdoeken. Ligging park is mooi, uitzicht chalets idem. Geboden compensatie voor bovengenoemde kritische punten kunnen we zeer waarderen. Tip: leg paadje aan van brug bij restaurants naar chalets aan vijver.
8
Naam: Elisa Westra
Datum: 3 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn een weekend geweest en vonden het park erg mooi, graag willen we nog een keer komen
10
Naam: Nico Teseling
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gewoon goed
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi ruim huisje,mooie ligging. Jammer van enkele kleine probleempjes zoals een niet werkende afzuiging op de badkamer, geen radiozenders beschikbaar, en een vervelende steile trap met een schuin plafond. Voor langere mensen vervelend.
8
Naam: Dennis van Haften
Datum: 27 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf zeer rustig met kerst. Verder niets open op het park. Maar we hebben ons prima vermaakt met heerlijke wandelingen in de prachtige omgeving.
10
Naam: Ben Dekker
Datum: 27 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi gelegen
9
Naam: Peter Maes
Datum: 23 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi park, chalets aan het water met nu geweldig uitzicht op het bevroren meertje.
9
Naam: R Ton
Datum: 23 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In 1 jaar tijd 3x een midweek verblijven op dit vakantiepark spreekt m.i. boekdelen
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op de eerste plaats onze complimenten voor het vakantiehuisje: mooi ingericht, praktisch en netjes. De wifi code op het keukenkastje, de tas voor afvalscheiding... slim allemaal. Wel jammer dat het servicepoint gesloten is op vrijdag na 17 uur. Gelukkig was er een slimme oplossing voor de sleutel, maar toch wel jammer dat er niet een persoonlijk onthaal is.
9
Naam: Benedictus Baert
Datum: 12 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park met als extra gebruikmaken van de voorzieningen van het andere park hunzedal in Borger

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.