Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland

  • Binnenmeer
  • Veel sport en spel
  • Wandelen en fietsen

reviews

8.2

Vakantiepark Hunzepark scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3521 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3521 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: A Naarden
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van de rust en de ruimte en dat gecombineerd met de natuur.
8
Naam: Sieds Jorritsma
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het erg fijn gehad,mooi kleinschalig park Personeel zeer vriendelijk,hadden een paar puntjes,die direct werden verholpen De kunststof schroten van het huisje ( 46 ) zijn wel aan een schoonmaak beurt toe, ( groenaanslag ) Prachtige omgeving om te fietsen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
chalet en park waren prima, het was alleen jammer dat we een heel eind moesten lopen vanaf onze auto naar het chalet. Misschien een tip om de sleutel van bagagewagen in de huisjes te leggen zodat mensen die kunnen gebruiken
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heel mooi en verzorgd park ,Wij hadden een keurig chalet(220)
10
Naam: M.A. Hertogs
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dat we zeker nog een keer gaan boeken op dit park, het was top. Bedankt
10
Naam: A Van der Hek
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park is gunstig gelegen waar volledig op rust is te komen .
10
Naam: L Berends
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Vooraf melding gehad over geluidsoverlast. Wat erg meeviel. Diner voucher voor gekregen. Heerlijk rustig park. Mooie ligging.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zou graag zien op een grasveld of meertje in plaats van houten muur van de buren en ook vervroegen van in en verlaten van de in en uitschrijven
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit is de 2 e keer dat ik op hunzepark ben geweest. Ik ga al ruim 10 jaar meerdere malen per jaar naar een roompothuisje. Dit park springs er echt tussenuut quality ruimte, rust en ligging. De eerste dag van mijn verblijf werd er begonnen met werkzaamheden voor mijn raam. Ik kon de shovel bijna aanraken. Na melding hiervan te hebben gemaakt bij de receptie is dit op een goede manier opgelost.
8
Naam: Gerdy Alink
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park en chalets. Heerlijk eten in het restaurant
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg mooi park, ruim opgezet, prachtige locatie en een top service!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
vriendelijk mooi ruim park
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park Mooi chalet en de rust die er heerst👍
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een paar heerlijke dagen op een mooi ruim park in een rustige omgeving
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad,prachtige omgeving.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het goed naar ons zin gehad, alleen jammer dat het park best ver van de bossen vandaan ligt! Wij houden van fietsen.... en ook van de bossen en de heide! Daarom zullen wij ook niet zo snel naar dit park teruggaan.. Ons favoriete park is: Weerterbergen! Super mooi park!! Daarom zijn we er al diverse malen geweest! Nogmaals jammer dat ons chalet op een heuvel stond, dat gaf problemen met mijn knieen (artrose) om lopend of met de fiets boven te komen... En we zaten met ons chalet precies tussen een flinke groep duitse (middelbare school) scholieren die ook deze week een vakantieweek hadden!Gelukkig viel de erge overlast mee...
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Ronald de Rue
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke en ontspannen week met mooi weer op een rustig park.
9
Naam: Wilma Tammerijn
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig park. Villa 31 ligt op een toplocatie
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Zeer schoon
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fantastisch verblijf gehad, heerlijk die rust en ruimte en alle gemakken erom heen zoals zwembad, tafeltennis, snackbar
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Jan Biermans
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijkheid van alle medewerkers, ligging van het chalet, indeling van het chalet, nou alles was prima in orde. Alleen heb ik een min puntje het binnen komen van het chalet is minder voor minder valide mensen ( bv met een rollator naar binnen gaan opstapje). Verder hebben wij een prima verblijf bij jullie gehad. Hartelijk dank hier voor. Mvg Jan en Anita Biermans
10
Naam: Amy Schaafsma
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke week gehad in safari tent 206. Prachtige accommodatie. Ligging perfect bij viswater. Op park allerlei voorzieningen. De keuze is reuze. Take away ideaal. Heerlijk fietsgebied. Van alles te doen in omgeving. Eigenlijk was een week tekort. Kortom top. We komen zeker nog een x terug.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.