Buitenplaats De Marke van Ruinen

Ruinen, Drenthe, Nederland

  • Ruim park
  • Natuur
  • Dagattracties

reviews

8.6

Vakantiepark Buitenplaats De Marke van Ruinen scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1629 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf

Bekijk 1629 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk, ontspannen en relaxt, in een prachtige omgeving!
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles viel heel goed mee. Wel 1 opmerking wij hadden een Wellness bungalow geboekt. De sauna is absoluut geen meerwaarde. Doordat deze onder het dak ingebouwd zit is er nauwelijks plaats in. Veel te krap en met 2 is niet te doen. Als je gaat liggen en je komt recht dan moet je goed opletten dat je niet met je voeten in de kachel zit... Neen, daar hadden we wel iets meer van verwacht... Voor de rest was alles ok. In het huisje is alles aanwezig wat je nodig hebt. Is goed ingericht en voldoende ruim. De aparte buitendeur naar de berging kwam goed van pas om de fietsen in te plaatsen. Het park op zich is gezellig. Restaurant is top.
9
Naam: P Willems
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Allereerst het is een fantastisch park, rust, ruimte, midden in de natuur. Daarvan zouden er meer van moeten zijn Echter toch moet met wel, met namen met de inrichting van de woning alert blijven. Bijvoorbeeld. De diepvries daar zat het ijs centimeter dik in, zodat de lades er niet meer uit konden, als dat zo blijf is de vriezer zo defect. Dit doorgegeven aan de receptie bij binnenkomst, bij vertrek nog niets aan gedaan. De tv is voor z.n ruimte te klein, en een hele zoeker rij voordat we deze aan de praat hadden, samen met de technisch dienst is dat gelukt. Met vier afstandsbedieningen voor evenzoveel, is het voor ons senioren een hele toer om een apparaat aan de praat te krijgen, dat geeft alleen maar ergernis. Dat kan zeker eenvoudiger afsluitend met het positieve, een prima park voor ruist zoekers, dat ik zeker zal aanbevelen
8
Naam: Sjef van Os
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zullen het zeker bij vrienden en familie aan bevelen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park goed onderhouden Alleen woonkamer erg stoffig
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De verlichting van de lantaarn paal schijnt op de voorgevel bij huisje nr 20. Is niet goed voor de Slaaprust.
9
Naam: Rob Schepers
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park erg klein 1 ding de beneden slaapkamer zou ik een draaikiep deur in zetten ivm inbraak en belichten de jacuzzi tijd is erg vroeg dat je er in de avond uitdoet ik zou 21.00 uur doen en het schuurtje is erg klein als je twee fietsen er in probeert te krijgen is het erg moeilijk ook met 1 grote fiets je kunt de draai niet maken en een afscheiding naar de weg dat je iets meer privé zit dat je goed in de sauna kunt graag naakt dan kun je wat luchten en in je blootje in de jacuzzi mvg Rob Schepers
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heerlijk sfeervol luxe huisje prachtig gelegen met een fijne tuin
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn en rustig park. Mooie omgeving.
9
Naam: H.M.A. Colberts
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wellness bij het huisje was super! Goed werkende sauna en jacuzzi en ook de buitendouche was handig! Het verversen van het water van de jacuzzi tijdens ons verblijf vonden we heel goed geregeld!
6
Naam: Martin
Datum: 2 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Beetje beoordelingsmoe...
8
Naam: Wilfred Bakker
Datum: 2 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje is fantastisch ligging, rust jacuzzi top!! Enige is de inboedel, bestek, vaatwaaser eetkamerstoelen. Slecht onderhouden
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk !
5
Naam: Anoniem
Datum: 2 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij het uitchecken heb ik een aantal opmerkingen gemaakt ter verbetering van de dienstverlening. Voor al deze zaken had de medewerker een excuus. Dat is nooit de juiste houding. Er gelden in deze branche twee regels: 1. de klant heeft altijd gelijk 2. heeft de klant geen gelijk, dan treedt regel 1 in werking M.a.w. je gaat nooit in discussie met een klant maar waardeert de feedback en zegt daar wat mee te doen. Op het moment dat een klant, in dit geval ben ik dat, chagrijnig het park verlaat en een slechte recensie op Social Media post, dan kan de medewerker nog zoveel gelijk hebben, als bedrijf kost dat gewoon punten. Hoop dat jullie hier iets mee kunnen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden een huisje op het park in eigendom van particulier Dat zag er toch anders uit dan op de foto’s Een gemis was daardoor wel een bank in de woonkamer en twee persoonsbed op eerste verdieping, iets waar we op gerekend en verwacht hadden
6
Naam: Anoniem
Datum: 29 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje was niet schoon en gedateerd aan renovatie toe met name de keuken
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park voor volwassenen, weinig voorzieningen voor kinderen. Schoonmaak liet te wensen over. Jammer dat je de jacuzzi maar tot 20:00 uur te gebruiken was.
9
Naam: Peter H.
Datum: 27 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super! Mede door de rust, de ruimte, de omgeving én het mooie verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk wellness huis Veel privacy
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat we ons er van voorstelden, de rust en comfort boven verwachting
8
Naam: J Drent
Datum: 22 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Keurig huisje. Mooi ruim opgezet park! Vriendelijk personeel. Echter.... 16.00 uur als aankomsttijd vinden wij echt te laat. Op deze manier is je eerste dag grotendeels voorbij en de laatste dag moet je evengoed voor 10.00 uur vertrekken. We vinden dit erg spijtig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi, rustig en net park. Hier kom je echt tot rust
9
Naam: ShiK
Datum: 22 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke omgeving waar je je rust in vindt, leuke huizen die dat gevoel meer versterken. Ik raad het een ieder aan als je op zoek bent naar rust. Wat mijn uitje afmaakte was de jacuzzi en de sauna! Heerlijk liggen in de jacuzzi en eindeloos wegdromen in de omgeving. Ik kom hier zeker terug.
8
Naam: Koen Mein
Datum: 22 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park. Schoonmaak redelijk. Afstandsbedieningen van tv erg verwarrend er lagen er drie of vier. Voor de rest prima in orde
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Theo Daam
Datum: 20 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer mooi gelegen park met een uitstraling van rust.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park straalt rust uit meer geschikt voor 60,,+ (wat wij ook zijn). Er heerst discipline in lawaai.bezoek en park regels.Prima!!
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super mooi ruim huisje. Erg aardige medewerksters.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een fantastisch paasweekend gehad op een bijzonder mooie locatie/vakantiehuis.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.