Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Buitenplaats De Marke van Ruinen

Ruinen, Drenthe, Nederland

  • Ruim park
  • Natuur
  • Dagattracties

reviews

8.6

Vakantiepark Buitenplaats De Marke van Ruinen scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1889 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1889 reviews

9
Naam: Ronald Van Raai
Datum: 5 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was weer een fantastisch verblijf en we komen zeker terug
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij het boeken staat nog dat er een zonnebank/sokarium aanwezig is. Maar deze is niet met aanwezig. Mijn advies is om dit aan te passen bij de informatie over de bungalow.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig na een hectische periode
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De rust
9
Naam: Ed de Boer
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke tijd gehad. Ben er al vaker geweest en zal weer terug komen
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk park in een rustige omgeving waar naar hartelust gewandeld kan worden.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk weekend gehad in een geweldig huisje. Rustig park in mooie omgeving
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een mooi ingericht huis, heel leuk dat er een sauna en jacuzzi bij zat . Ruim opgezet . Lichtvoorziening via een sensor kan wel wat aangepast worden met name bij de trap. ( de sensor gaat laat aan waardoor je de laatste traptreden niet ziet . Benedenslaapkamer met wc/douche wordt erg nat ( indien hier een minder vilade zou verblijven lijkt mij dat niet veilig) . De bewegwijzering van het park mag wel meer zichtbaar zijn. We zijn er een aantal keer voorbij gereden . Voor de rest super tevreden met het verblijf bij jullie , de rust de ruimtevaart, een mooi vrijstaand huisje een aanrader.
9
Naam: M. Verschoof
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een geweldige ervaring voor ons de eerste keer in roompot zeker niet de laatste keer een kanttekening er lagen haren in het bad en de douch
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben heerlijk verblijf gehad met ons gezin omdat we 40 jaar waren getrouwd. Erg genoten van de jacuzzi en sauna. En genoten van het ruime huis en lekker eten drinken met elkaar.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi rustig park. Wij hadden een welness huisje met jacuzzi, helaas een zes persoons huisje met een vier persoons jacuzzi.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben weer een heerlijke week gehad. Ook dit 8-persoonshuis was weer prima, netjes, ruim en van alle gemakken voorzien. De medewerkers waren ook weer vriendelijk en kundig. We komen zeker weer terug.
10
Naam: A.H.R. Wieleman
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk, rustig en gastvrij. Fijn park om te verblijven.
9
Naam: Gerda
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig rustig park met super vriendelijk personeel, heerlijk verblijf gehad
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park is rustig en de ligging is geweldig. Helaas vond er tijdens ons verblijf onderhoud plaats aan het groen, dit ging gepaard met de nodige herrie. Ook kwam er meerdere keren iemand onaangekondigd de tuin in, ook toen wij in de jacuzzi zaten. Wanneer je als park benadrukt voor de rust te waken dan moet het ook nageleefd worden door medewerkers en aannemers. Verder was ons verblijf helemaal goed.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: R. van Os
Datum: 14 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf was super, het enige wat wij zouden veranderen zijn de gordijnen van de slaapkamer van enkel naar dubbel. De straatlantaarn schijnt erg naar binnen en is het niet echt donker in de slaapkamer. Voor de rest niets op aan te merken. Top
10
Naam: Michel Kop
Datum: 13 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf in het park gaf ons echt het ultieme vakantiegevoel. Zeer bosrijke omgeving met legio wandeluitstapjes, kleinschaligheid van het park, de privacy en inrichting van de accommodaties. Pluspunten te over!
10
Naam: Heleen van Hassel
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezelligheid, sfeervol en verzorgd huis.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi verblijf, vriendelijke medewerkers
9
Naam: Lia
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk gezeten in ons vertrouwde huisje met deze keer een goede schoonmaak en heerlijke ruimte om ons heen. Bos om de hoek voor onze hond en lopen maar
10
Naam: Anneke
Datum: 24 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch. Wat minder herrie van de machines ( blad blazers, snoei machines) zou wel gewenst zijn. Wij komen echt voor de rust.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We vonden het park super.Hebben genoten van de rust en hele mooie omgeving.Park ligt mooi in de bussen.Heel veel mountainbike routes.Wandelroutes en Fietsroutes.Vanuit het park wandel of fiets je direct de bossen in.De huisjes zijn super.Heel nette inrichting en zowel binnen en buiten heel veel ruimte.Een echte aanrader
9
Naam: Hanny
Datum: 19 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig verblijf, prachtig uitzicht, lekker relaxen in de jacuzzi en vriendelijk personeel
9
Naam: AR ter Bruggen
Datum: 19 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Ed de Boer
Datum: 16 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig park met mooie recreatie woningen
10
Naam: Lia Alders
Datum: 16 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prachtig park waar je helemaal tot rust komt. Alweer geboekt voor 2023, wij kijken er nu al weer naar uit.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.