Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwembad
  • Natuur
  • Cultuur

reviews

8.5

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 18851 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 18851 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wederom een heerlijk verblijf op park Lunsbergen gehad. Alle voorzieningen ,een heerlijk huisje, de mooie omgeving ,en dat allemaal voor een zeer schappelijke prijs, maakt dat ik nu al weer denk om volgend jaar weer terug te komen.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging van het park , en de kwaliteit van de chalets ,en de privacy .
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en ruimte, bos zonder dat het somber en donker is.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was heel fijn. Jammer dat we pas om 16 uur naar binnen kunnen. Was voorheen 15 uur. Verder mooie plek en mooi huisje. Wel veel zilvervisjes in de badkamer en slaapkamer. Toen we een jaar geleden ook bij jullie waren was dat ook al zo. Misschien goed om daar eens wat aan te doen
9
Naam: S Lolkema
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk er even tussenuit. Mooie omgeving. Goede prijs kwaliteit verhouding.
8
Naam: Roelof Kram
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een fijn verblijf, alles erop en eraan in het huisje.
10
Naam: Ardy Meier
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi bosrijk park in een prachtige omgeving met genoeg fiets en wandel mogelijkheden. Ook genoeg te doen voor kinderen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Weer heerlijk genoten!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik heb het als een erg prettig verblijf ervaren. De enigste reden dat ik eigenlijk niet terug kom zijn de kwaliteit van de matrassen ze waren zacht en doorgelegen.
10
Naam: C.J Rietveld
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super schoon onderhouden huis en park. Wij waren tevreden.
7
Naam: G
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Interieur erg gedateerd Keuken oud Een piepklein bankje Bedden zijn aan vervanging toe Kit in de badcel vol schimmel Behang kan een verfje gebruiken Op de fotos van de website ziet het er leuk uit,maar in het echt valt het erg tegen
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prachtige lokatie! Ruimte huisjes.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: W.H. van Schoonhoven
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
een mooi park en erg rustig en de chalets staan ruim uit elkaar dus dat is ook erg prettig de omgeving is erg mooi en veel mooie fiets paden
10
Naam: Johan Waart
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijke week gehad.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke vakantie gehad!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
randen van zwembad zien er slecht onderhouden uit
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Tevreden over park en bungalow, Terras was niet net (overal sigarettenpeuken). Signaalsterkte wifi was ondermaats. Toch een leuk park met vriendelijke medewerkers.
7
Naam: M Roodnat
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Baliemedewerkers waren niet echt klantvriendelijk,, geen woord teveel werd er gezegd , verbeterpunt !!!!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Timmerman
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruim en net park in een mooie omgeving
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ben zeer tevreden
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park zoals altijd bij Roompot. Prijs prestatie perfect.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het 10 dagen prima naar de zin gehad, mede door het verblijf dat er op de meeste punten goed uit kwam. terugkeren hoort zeker tot de mogelijkheden, bij leven en welzijn. Jan en Tiny Heijnen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
een midweek somber weer maar toch goed bevallen
9
Naam: E. Geuze
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.