Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwembad
  • Natuur
  • Cultuur

reviews

8.4

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 17945 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 17945 reviews

9
Naam: Gary Folkertsma
Datum: 28 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk, vakantiegevoel. Va de camping kun je zo lopend/fietsend de natuur in. Niet perse nodig om boodschappen elders te halen, maar als je wat anders nodig hebt ben je zo bij grotere winkels. Wij houden van rust, ruimte en natuur, dus voor ons een heel fijne plek
9
Naam: Pwm van Amelsvoort
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn niet voor niets al vaker geweest en komen weer terug.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig met familie in een ruim huisje herinneringen maken.
7
Naam: J Broers
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Rene Obbens
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij zijn tevreden over het geheel, alleen omdat wij moeilijk te been zijn hebben wij niet voorzien vande grote loop afstand van de parkeerplaats naar het huisje 4N. dat was voor ons teveel inspanning, en hadden dat niet voor zien. ze hadden gezegd dat wij bij het huisje konden uitladen en dan de auto naar de parkeerplaats te rijden (jammer). Verder zijn we na 3 dagen naar huis gemoeten omdat wij ziek zijn geworden.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooie ligging, vriendelijke medewerkers.t restaurant was ook goed.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Enorm fan! Echter mis ik voor fans een voordeel. Wij komen meerdere keren per jaar, wellicht dan iets tegenover zetten bijvoorbeeld gratis je huisnummer uitzoeken. In het zwembad ligt een hele mooie mat, in al die keren dat we zijn geweest in de afgelopen jaren de mat maar 1 keer uitgerold geweest. Personeel zou hierin meer kunnen doen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hebben genoten.
8
Naam: Henk Hadderingh
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Ronald Schouten
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig park, tussen de bomen en midden in de natuur. Goede begeleiding op het Service Point.
10
Naam: J. Weering
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
we hebben weer genoten met onze vier kleinkinderen en kunnen niet wachten om weer te komen
7
Naam: R.P. Mirer
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Ron Berserik
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
lekker rustig in een groene wandel omgeving.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Carry78
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk weekend gehad op vakantiepark Lunsbergen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi ruim, rustig park. Jammer dat je de auto niet bij de chalet kunt zetten om even in en uit te laden. Verder prima. Groeten Wilma van de Broek Ede
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Jan Huls
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Tot eind oktober blijf ik hier kamperen
9
Naam: Wim van der Bie
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig, mooi park en goede informatie voorziening.
10
Naam: J.A. van Poelje
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Je komt gewoon weer thuis! Wij vinden het bospark Lunsbergen een van de fijnste parken van Roompot. In de eerste plaats zijn de 6 persoons huisjes gezellig en licht en daarbij zit je als het ware midden in het bos en zie en hoor je de vogels en zie je de eekhoorntjes. De huisjes zijn ook niet zo dicht op elkaar dus je zit er lekker vrij. We hopen gauw weer eens terug te komen!
8
Naam: Aad Kok
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust, ruimte en natuur, heerlijk!! Houd dit park zo, zonder muziek, lawaai, alleen het zingen van de vogels 👍🏼
9
Naam: Peter Horváth
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lunsbergen was een heel leuk park en het huis was prachtig! Wij komen zeker nog een keer terug.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Hanneke De Calonne
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden 4 chalets gehuurd om ons 40 jarig jubileum te vieren. Wij hebben samen met de kinderen en kleinkinderen ontzettend genoten. Zwemmen, wandelen, lekker pizza eten en mountainbiken. Voor herhaling vatbaar.
9
Naam: J. van den Berg-Den Dekker
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heel fijn verblijf gehad. Prima accommodatie. Goed ingericht, ruim en keurig schoon. Al het personeel was super vriendelijk. We voelden ons echt welkom. Een mooi park in de natuur met genoeg voorzieningen. Kortom zeker een park om nog een keer terug te komen.
8
Naam: Suzanne Hoppenbrouwer
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Gerie Witkamp
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park. Ons huisje (116) lag prachtig. Vond de inrichting van de woonkamer een beetje kaal. Ook miste ik een lange spiegel in een van de slaapkamers. Misschien ook handig: een vloerwisser om zelf de vloer te dweilen.
10
Naam: Dicky Douma
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.