Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Landhuisvilla’s
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.5

Vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 13775 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf

Bekijk 13775 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ruim opgezet park. Het zwembad zo dichtbij is fantastisch
9
Naam: M. Polinder
Datum: 26 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij waren er om kwart over 3 het huisje was schoon en we moesten wachten in de stromende regen om 4 uur deed het pasje niet en moesten een sleutel gaan halen dit was ongastvrij ontvangst
10
Naam: Jan Langstraat
Datum: 25 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Na de goede wegbebording naar het Roompot-vakantiepark te Bad Bentheim de toegang tussen twee pilaren het zicht van bovenaf op de royale en vrij ruim van elkaar gelegen huisjes. Juist niet het gevoel de dagen geïsoleerd de dagen door te gaan brengen, maar uitnodigend met de nieuwe buren wat woorden te wisselen. Eenmaal in het vakantiehuis voelden wij al spoedig thuis en overtrof onze verwachting, maar wat ons evenzo meeviel zijn de uitdagingen rondom het Park. Het gemeentelijk zwembad mag als eerste genoemd met de zovele mogelijkheden voor alle leeftijden, gratis toegang. Tot nu toe slechts ten zuiden en westen van het Park in de straal van 30km met de fiets genoten van de natuur, ruimte en de erg goede knooppunten bewegwijzering (duidelijker en vindbaarder dan in Nederland). Het weer is niet te koop, de weersverwachting was minder goed maar bleek telkens beter dan verwacht, we hebben vijf heerlijke fietsdagen beleefd. Een vakantie zoals je die graag wilt hebben, met de opkomende gedachte hiervan nogmaals gebruik te gaan maken. Ook van het restaurant gebruik gemaakt, als 65+++ er miste ik de menukaart (met prijzen) in kartonnen kaartvorm, het bleek de bedoeling zelf te scannen, met de op de tafel geplakte QR-code en de eigen smartphone, om de verkrijgbare menus in beeld te krijgen. Daardoor voelde ik mij, behebt met enige kennis van de Duitse taal, toch echt ongemakkelijk in het buitenland. Volgende maal zal dat geen minpunt zijn, de ober deed zijn best ons daarbij behulpzaam te zijn. Met eervolle vermelding voor de dames van de receptie die zeer op de bezoeker gerichte service verleende en tegelijkertijd actie onderneemt de kwaliteit van het Park op hoog niveau te houden. Ik hoop in de nabije toekomst graag van het Roompot vakantiepark Bad Bentheim gebruik te kunnen maken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel erg fijn genoten . Komen zeker weer terug doen het al jaren.
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Groen en net park, prettige sfeer
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park, bungalows zijn prima maar kunnen wel een update gebruiken, bv een grotere TV. Betere bedden, moderner sanitair, wastafel en douches.
9
Naam: Hinke De Jong
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hebben een heel fijne week gehad. Het park is erg mooi gelegen, de huizen zijn eenvoudig maar comfortabel. De mensen van het park zijn vrienelijk
8
Naam: Seer
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
erg leuk, mooie locatie. jammer van de kapotte dingen in het huisje
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Onderhoud loopt echt achter. Vriezerdeurtje kapot, wc brillen zitten los, vale kussrns op de bank
9
Naam: Ruurd Mast
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park en een mooi lux huisje alleen waren wij niet tevreden over de schoonmaak van de vloeren die waren vies en in de kamer was het vuil in de hoek geveegd wij hebben het huisje zelf schoon gemaakt en dan zie je pas hoe vuil de vloer was. Met vr Gr Fam Mast
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig aangelegd park!
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig parkachtig vakantiepark!
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg prettig verblijf en goede sfeer op het park met vriendelijke mensen
7
Naam: Tom de Haas
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ruimte op her park en de prachtige omgeving.
8
Naam: Marjan Vos
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Karel van Huizen
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9 We hebben een heerlijke week gehad in een prachtige omgeving!
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben mooie herinneringen gemaakt met dank aan alle comfort in de woning.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vinden uw park kwalitatief goed en gelegen in een rustige aangename omgeving. Hartelijk dank!
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was lekker rustig
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooie omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park en mooie omgeving , vele fietsroutes , ruimtelijk. Enigste minpunt was de kwaliteit van het restaurant.
7
Naam: Harrie Beumer
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
aangegeven oplaadpunt voor e-auto s en die is niet aanwezig
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Gerrit Van Straten
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het gaf mij bij aankomst direct al het vakantie gevoel,
9
Naam: Adrie .J. Moerland
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en net park , met veel groen en een zeer rustig park, en een voordeel met 2 plaatsen om de auto te stallen bij het huisje, als je met 4 ouderen komt.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en ruimte
8
Naam: Bert Bout
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zoals altijd zeer goed bevallen. Alleen de schoonmaak kan beter. Mooi huis (nr. 234) maar een paar minpuntjes: Het opzetstuk van de stofzuiger is versleten, kan niet mee gezogen worden. Ramen in kamer vol vingers en strepen. Veel werk gehad alles goed schoon te maken. Slechts 4 koffieglazen. Mat in de hal vol zand en haren. Combimagnetron in keuken defect. Stond een kleine in de bijkeuken maar die voldeed niet echt.
9
Naam: Jolien
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ons huisje was veel groter dan we verwacht hadden. Met 8 man en drie kleine kinderen was het een uitstekend verblijf. Wel hebben we zelf nog stofgezogen en gedweild bij binnenkomst, de vloeren en oppervlakken waren stoffig en vies. Het bestek, borden en glazen hebben we ook eerst moeten wassen. Alles plakte en de etensresten zaten er veelal nog aan. De bedden waren goed en de tuin was fantastisch. We hebben het ontzettend naar onze zin gehad!

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.