Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Landhuisvilla’s
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.5

Vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 14872 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 14872 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fiijn en onbezorgd veblijf, mede door horeca en winkels in directe omgeving
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi park. Ruim opgezet en mooie huisjes. We zijn er met veel plezier van onze vakantie genoten.
8
Naam: R. Kessler
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi entree en kundige medewerkers. De 2 huisjes naast elkaar deden goed dienst voor het hele gezelschap (ter ere van onze 55e trouwdag gingen kinderen en kleinkinderen met hun 3 honden mee), Daarom hadden we (helaas) 2 huisjes nodig. Weliswaar ver van de receptie maar dichtbij een fantastisch bos voor wandelingen met de honden. Bedden waren prima. Het hele gezelschap vertrok zondagavond, met uitzondering van ons (2 oudjes met hun hond) Bij aankomst waren de vloeren zo nat dat we ze met keukenrol hebben moeten drogen. Bovendien waren de randen van de uitgangen nog erg vies en misten we toch sommige dingen (als dienblad) De bestelde gourmet en bbq waren daarentegen voortreffelijk en konden bij het restaurant worden opgehaald. Alle lof voor de samenstellers ! Jammer dat lasergamen niet kon doorgaan vanwege een software storing maar in plaats daarvan heeft de jeugd mogen midget golfen. Ook hebben ze meegedaan aan boogschieten en 2 dagen gebruik gemaakt van het zwembad (was zelfs beter dan ze hadden verwacht). Kortom: we komen zeker nog eens terug. Niet te ver van ons huis (Uithoorn). Alleen jammer dat het niet nodig was om duits te spreken, terwijl dat mij altijd een vakantiegevoel geeft. in Bad Bentheim is naast de burcht vast nog veel te zien. In het restaurant waar wij met 13 personen aten, was het eten prima, alleen de bediening wat minder zodat we niet eens toe kwamen aan het bestellen van een nagerecht (maar dit terzijde - heeft niet te maken met jullie park)
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park ziet er prachtig uit heel netjes en schoon, huis was mooi en netjes . Alleen de kantenmaaier kan wel een elektrische maaier gebruiken want dat was echt een herrie 2 dagen lang maar voor de rest op fijne vakantie
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was een super fijne vakantie, bedankt!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was heerlijk rustig lkkr comfort huisje voor herhaling vatbaar
8
Naam: Carine Ryssens
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig omgeving behalve in weekend v/d feestgangers tot stukken in de nacht waar geen controle is.Heel vriendelijk personeel👍🏻
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten! Het huisje was ruim en prettig, hele grote tuin aan de bosrand alsof we de enige mensen op het park waren. Zeker om een plek om nog es terug te komen. Ik zeg, tot ziens Roompot Bad Bentheim!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een mooi, ruim, schoon huisje. Jammer van de beschimmelde kitranden in de douchebak en de matrassen zijn aan vervanging toe. Ik kreeg een hangmatgevoel en dat vond mijn rug niet zo fijn. Mooi aangelegd en onderhouden park.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van het weekend op jullie park. Het huisje heeft hier en daar wat achterstallig onderhoud, wat ik vooral heel erg vind zijn de terrastegels die verzakt zijn waardoor onze zoon lelijk ter van kwam. De snelheid van de auto’s op het park zat er flink in. Wellicht kunnen hier bloembakken o.d. op geplaatst worden om de snelheid eruit te houden, wel zo kindvriendelijk. Het zwembad, ondanks dat deze niet op her park staat vonden wij geweldig. Zelden zo’n mooi zwembad gezien en vooral het peuterbad. Koos konijn heeft goede indruk achtergelaten bij onze zoon. Het park zelf is netjes en goed verzorgd, gastvrijheid is goed. We hebben genoten en zijn zeker van plan om nog eens terug te komen!
10
Naam: Erik Tessemaker
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was gewoon prima, miste alleen een snijmes in de keuken: huis 155
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellige park
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie met ons gezin gehad. 1 kleine aanvulling wij missen veiligheids stopcontacten in de kinderhuisjes.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Iets negatief, Bedden waren niet opgemaakt ( wel geboekt) Sleutelkaarten werkten niet (sleutel ontvangen) Verwarming werkte niet (opgelost door technische dienst) Er kwam water uit de ventilator van het toilet op de tweede verdieping (gevaarlijke situatie) is doorgegeven bij vertrek. Al met al teveel voor een positieve beoordeling.
7
Naam: Wouter Hagen
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ben erg tevreden over het resort, de ligging, de kwaliteit van de woningen en de service. Verbeterpunten: duurzaamheid en sfeer binnen de woning (ik begrijp dat het “hufterproof” moet zijn, maar iets gezelliger kan echt wel). Svp meer aandacht voor geluidsoverlast gedurende de late avond en nacht. Dit was voor het eerst dat we dit meemaakten, maar heeft wel een stempel op het verblijf gedrukt.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super park, zeer tevreden en kom zeker terug. Vanwege de rust ruimte en mooie ligging. Ook de medevakantiegangers gaan met anderen boeken bij dit park.
7
Naam: Jose Senger
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vonden dat het huis waar we woonden verouderd was , achterdeur wilde bijna niet op slot , traphekje zat los aan de muur (kindvriendelijk huisje ) gasstel en laden waren niet schoon. Miss door drukte en weinig personeel ,daar kan ik inkomen.🤔. Sanitaire was wel schoon ,en dat vinden we ook belangrijk .
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en goed onderhouden park
10
Naam: Ruud Rossel
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad
9
Naam: K Bakker
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging,in een fraai park.parkeren bij appartement.Goede voorzieningen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, ruim opgezet en fijne lokatie om vanuit het park mooie fietstochten te maken.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een fijn verblijf en we zijn ook enorm te spreken over het zwembad buiten het park! Verder was het huisje netjes en de sauna heerlijk. Jammer dat de vaatwasser niet naar behoren werkte. Waarschijnlijk troffen we daardoor ook servies aan in de kasten dat niet goed schoon was. Met 9 personen en met de hand afwassen was minder prettig.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zou graag in onze accomodatie 201 een moderne tv zien met meer zenders. Wat meer soorten glaswerk..wijn glazen En betere messen
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Jansen
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg mooi, ruim en rustig park. Ruim opgezet en lekker veel groen. De inrichting van het park vonden wij heel overzichtelijk en vriendelijk.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, ruim opgezet met veel groen!
10
Naam: Gesinus Knegt
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van onze vakantie op het park. We hebben nog niet alles ontdekt in de omgeving en komen volgend jaar nog graag weer terug.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We waren dik tevreden over het restaurant: goede keuken en vriendelijke bediening met een goede prijs-kwalitieitverhouding. Geen reden om buiten het park te gaan eten.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.