Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Landhuisvilla’s
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.5

Vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 15802 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 15802 reviews

10
Naam: Dorothe Asberg
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk park in de natuur, ruim opgezet met mooie huizen. Top
9
Naam: Linda Santhuizen
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig park. Gemoedelijk
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heerlijk ontspannend
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Na een aantal jaren terug met de familie op het park huisje perfect mooi opgeknapt na restyling. Wij waren met 8 personen alles perfect. Eten heerlijk ontbijt aan huis super en hebben genoten. Komen graag weer terug
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
keurge huisjes fijne ruimtes ziet er mooi uit.lekker even er tussen uit
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima weekend gehad. Ondanks dat het huisje niet schoon was, genoeg middelen om zelf even de stofzuiger (prima werkend) en een dweil door huisje te halen. De sauna was defect, prima service door oplossingen te bedenken.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima en goed. Heerlijk weekend gehad. Puntjevter verbetering is de verwarming badkamers
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf gehad. Fijn huisje BBL4. Jammer van de details.. plafond in de badkamer, aanrechtblad, TV zenderpakket en mogelijkheid tot casten.
10
Naam: Adri Sanders
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Peter van Bavel
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke aanbieding voor nog niet gerenoveerde bungalow. Wij komen dolgraag in Bentheim. Ons tweede thuis. Er wordt hard gewerkt om het park aktueel en up to date te houden.
9
Naam: Karin Meursing Schonewille
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten in het huisje met sauna en ligbad. Een Weekeindje totale ontspanning.
10
Naam: M Nijhof
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend gehad. Alleen de stoelen van de eettafel zijn gevaarlijk voor een kruipend kindje. Onder de stoelen zaten gevaarlijke ijzeren punten
8
Naam: Marc Bossenbroek
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruime vakantiehuizen met voldoende privacy rondom. Meerdere badkamers erg fijn met meerdere personen in een huis. Goed uitgerust inventaris.
8
Naam: Julia Vleeshakker
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park waar wij graag komen alleen men rijd daar veeeeeel te hard misschien zijn drempels een optie.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en ruimte!
10
Naam: Estelle Wolbers
Datum: 6 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een paar heerlijk ontspannen dagen doorgebracht op het park. Ondanks de regen hebben wij ons prima vermaakt. Er valt genoeg te beleven in deze omgeving.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park. Prima vakantieverblijf. Zwembad prima.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijn en ontspannen verblijf
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toen we aankwamen in de accomodatie was deze niet schoon alle troep van de vorige huurders was er nog. Huis niet schoongemaakt geen info paket. We zijn naar de klacht 1 uur weggeweest zodat het schoongemaakt kon worden. Voor een huis met verplichte schoonmaak wordt dit niet goed gedaan . Honde brokjes onder de bank verder nog diverse speeltjes. Moesten eerst alles goed kontrolleren voor ons huis dier vrij door de kammer kon. Veel stof onder de bedden . Voor iemand met atsma niet lekker.
9
Naam: Peter H
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben diverse keren gebruik gemaakt van dit park. Dit keer in een comfort/restyled huisje. De nieuwe aankleding alsmede bedden zijn perfect. Wat jammer is, is dat de deuren nog steeds de oude, soms bijgeplamuurde deuren zijn, en de schuifpui in de woonkamer los in de sponning hangt. Dit zijn zaken welke naar onze mening niet passen in een restyled huisje. Het gebruik van streaming naar de tv is perfect en ook de wifi is goed.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig huis,sfeervolle inrichting
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke midweek gehad op dit mooie park. Groot huis, mooie badkamer.
7
Naam: Jan Baerveldt
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijke en klantgerichte medewerkers.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch mooi huisje!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De matrassen in de slaapkamers liggen slecht, pijnlijke rug Bij aankomst stond de verwarming zo laag dat met de vloerverwarming het de hele avond duurde voordat er een aangename temperatuur in de kamer was De kwaliteit van het buffet in het restaurant was kwalitatief van een laag niveau Bovendien maar open tot 20.00 uur

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.