Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Landhuisvilla’s
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.5

Vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12633 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 12633 reviews

9
Naam: Wim Heijenk
Datum: 4 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Weer een heerlijk verblijf op Roompotpark Bad Bentheim. Wat iedere keer opvalt is de vriendelijkheid van het personeel en de kwaliteit van het eten. Tweemaal eten gehaald en dat was weer van uitstekende kwaliteit. Ondanks dat de supermarkt eigenlijk dicht was, werd deze even snel voor mijn vrouw open gehouden. Wij zijn meerdere keren op dit park geweest en iedere keer kregen wij weer dat heerlijke vakantie gevoel en werden we overmand door de rust op het park.
9
Naam: Derk Bisschop
Datum: 4 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn nu voor de 5 de keer geweest en komen nog graag terug
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, mooi huis, schoon, Goeie inventaris.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie comfortabele huis
9
Naam: Katrien Gerards-Evers
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima vakantiepark om een aantal dagen te onthaasten
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker rustig
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruimte om het huis en ligging
8
Naam: Joop Snel
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een minpunt was dat er geen pollepel in de keuken was en dat er veel te weinig servies et cetera was Waardoor wij veel meer dan noodzakelijk de Vaatwasser hebben moeten laten draaien.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima
10
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vierde keer geweest en weer heerlijk genoten.Hoop verblijf te winnen, zou zo weer volgende week alweer af willen reizen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruimte rust
9
Naam: Marianne Hoogervorst-Kindt
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi aangelegd rustig park, fijne huisjes. Op loopafstand van het dorp.
8
Naam: Frank Andries
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
zeer degelijke, goed uitgeruste en prima onderhouden woningen. Goede warmte isolatie, nieuwe zetels en grote smart tv. Slechts enkele kleine minpuntjes ... Een luxe vakantieverblijf waarin je makkelijk permanent zou kunnen wonen. De kleine minpuntjes : onhandige parkeerplaats (huisje 309), er ontbrak 1 bord (geen erg, we waren maar met 3) en van de 4 afstandsbedieningen (tvs en radio/cd) was er 1 die niet werkte en 1 zonder batterijen (we zijn zeker dat de receptie ons daar onmiddellijk zou helpen, maar het was niet nodig en gezien 2G+ ...). Een verbeterpunt dat jullie wel eens moeten overwegen is de verlichting (we komen al enkele jaren) : die blijft povertjes en miniem (een sterkere lamp hier en daar ?). Voor het slechtwerkend slot werd snel een oplossing voorzien : een sleutel en diezelfde avond nog een bezoek van iemand van de technische dienst : prima service, en alles met een glimlach !
10
Naam: Jm van Schoten
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg mooi en gezellig park, in een mooie omgeving. We komen zeker terug als de Corona maatregelen niet zo streng meer zijn.😉
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We komen hier tot rust. Mooie omgeving.
8
Naam: Kees Westerweele
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima verblijf gehad Wij vonden de woonkamer wat kaal en sfeerloos. Misschien wat boeken of spelletjes in de kast?
10
Naam: Willems
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben heerlijk genoten en komen zeker een keer terug
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was prima, met 6 personen en een kind was het 3 dagen goed te doen. Ons verblijf was gekleurd door Corona, omdat we met een kind van 1,5 niet naar het restaurant en het zwembad mochten. Dat was heel jammer. Gelukkig hadden we eensnarige in het huisje. De eerste dag hebben we eten laten bezorgen door het restaurant. Schnitzel en friet. Dat was niet lekker. De schnitzel te vet en de patat te slap.
8
Naam: Droepie
Datum: 1 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park en je krijgt tenminste iets teug voor de toeristenboete in de vorm van (onder andere) gratis toegang tot het zwembad met 25 meter bad.
9
Naam: Robert R
Datum: 1 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Gilbert Kruitbos
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op de schoonmaak van ons huisje bij aankomst na was alles verder prima
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn dat de technische dienst steeds snel aanwezig was en dat de problemen goed zijn opgelost!
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: gerda noordzij
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
was erg leuk en goed verblijf mooie omgeving we hebben heerlijk gegeten echt een aan rader
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Manon Stuurman
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was voor de tweede keer niet schoon, ik bleef met mijn t-shirt gewoon aan de rand van de tafel plakken, doucheputjes zaten vol haren van vorige huurders die moesten eerst schoongemaakt worden, geen fijn begin van de vakantie dus...
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super ervaring gehad, wellicht komen we nog een keer terug
10
Naam: Marco Kroezen
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een geweldig weekend gehad en zullen zeker terug komen. Heel mooi huisje op een heel mooi park. Helaas hebben we geen gebruik kunnen maken van het zwembad doordat ons kind in quarantaine moest.
8
Naam: Marga Luiken
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks de Corona perikelen hebben wij een geweldig weekend gehad op dit mooie park. Zeker voor herhaling vatbaar.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.