Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Landhuisvilla’s
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

Adres

Ferienresort Bad Bentheim

Gut Langen 3
48455 Bad Bentheim
Nedersaksen
Duitsland
+49 - 5922 8348490

Reisinfo

Wegwerkzaamheden

In verband met wegwerkzaamheden rondom Knokke geldt er een omleiding. De afslag B403, richting Ochtrup, tussen Nordhorn/Bad Bentheim en Bad Bentheim is afgesloten. U kunt omrijden via de afslag Gildehaus (eerste afslag na de grensovergang).

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op het park. Als u voor die tijd aankomt, dan kunt u uw auto parkeren op het parkeerterrein en eventueel vast een bezoekje brengen aan één van de horecagelegenheden. Aanreizen kan op vrijdag en maandag tot uiterlijk 20.00 uur en op de andere dagen tot 18.00 uur.

Vertrek

U wordt verzocht op uw vertrekdag vóór 10.00 uur uw bungalow/villa te verlaten. Uiteraard is het nog wel mogelijk gebruik te maken van de horecagelegenheden voor een heerlijk ontbijt, brunch of lunch.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.